Piękny dzień dziś mamy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Weekend na kresach wschodnich nad Bugiem. Piękna pogoda, piękne okolice. Lekki off road też się udał. Polecam 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ostatni kaloryfer w domu pomalowany
Koniec brudnej roboty, czekam jeszcze tylko na meble do kuchni, potem zostało układanie i odkurzanie gratów... i nareszcie będzie można mieszkać normalnie.
Mały remoncik, psiakość - półtora miesiąca

Mały remoncik, psiakość - półtora miesiąca

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
WiS, gratulacje 
a dla mnie też piękny dzień, oprócz tego, że przez weekend się wybyczyłem, to kumpel mój przyprowadził do domu coś fajnego. I cieszę się z nim bardzo!

a dla mnie też piękny dzień, oprócz tego, że przez weekend się wybyczyłem, to kumpel mój przyprowadził do domu coś fajnego. I cieszę się z nim bardzo!

remek pisze: to kumpel mój przyprowadził do domu coś fajnego. I cieszę się z nim bardzo!![]()
czyżby Edward wpadł na kwadrat z samicą??
A mój teges to przez weekend sobie trochę pobiegałem po parku, dzieciaki się uśmiechają i mówią do mam: "pać Pan biegnie", emeryci z ławki dopingują: tempo, tempo

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
co Ty, Edward nie sprowadza lachonów na chatęBarthol pisze: czyżby Edward wpadł na kwadrat z samicą??

a kumpel by wreszcie napisał posta

no właśnie... z pośród wszystkich, dla których ten dzień był piękny, to dla misia artisia chyba najbardziej..
Czekamy na wątek
A ja się wyszalałem na kolejnej eliminacji Lemoniada Cup, superśko było, szybka i momentami techniczna trasa, 130km/h na budziku, trochę boków.. mniam

A ja się wyszalałem na kolejnej eliminacji Lemoniada Cup, superśko było, szybka i momentami techniczna trasa, 130km/h na budziku, trochę boków.. mniam

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Już już już.
Sorki za zwłokę ale przez ostatnie 3 dni spałem chyba łącznie jakieś 5 godzin (głównie z podniecenia
) i wczoraj padłem na twarz. Cóż mogę powiedzieć - zrealizowałem jak do tej pory największe moje życiowe marzenie - Imprezę Turbo. W dodatku to nie byle jakie auto zdecydowanie. Samochód wtajemniczonym jest pewnie znany (temat w ''nielegalu'' na kropce). Więcej serca w sprzęt niż poprzedni właściciele Michał i Kasia ręczę głową, że nikt włożył. Będę się starał żeby zajmować się wozem przynajmniej tak dobrze jak oni ale wątpię żeby to było możliwe.
Jak zobaczyłem jak to skręca, przyspiesza i się prowadzi to zrobiłem taką minę:
i już mi tak zostało.
Więcej szczegółów potem.

Jak zobaczyłem jak to skręca, przyspiesza i się prowadzi to zrobiłem taką minę:

Arti, fajna "czarna wdowa" 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Arti, gratulacje, turbowanna jest super
Hmmm...W jeden weekend opchnąć furę i kupić furę, powinieneś się przebranżowić

Hmmm...W jeden weekend opchnąć furę i kupić furę, powinieneś się przebranżowić

Czarownica prawdę Ci powie :D
Arti, jeszcze raz gratulacje !, aż boję się myśleć co się będzie działo tej zimy 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Arti, gratulacje!
) 

Daj linka, chętnie poczytam co tam siedzi (a leniwy jestem szukaćArti pisze: (temat w ''nielegalu'' na kropce).

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Arti pisze: Więcej serca w sprzęt niż poprzedni właściciele Michał i Kasia ręczę głową, że nikt włożył.
O ja pierdziu, to TEN GTek ????

Luks, super, zajebista, mega zadbana Subarka, lepiej nie mogłeś trafić !!!!

Ale teraz kashmer będzie jeżdził po Michał i Kasia i będzie miał rację - ja bym tej fury za żadną kasę nie puścił

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Jarek tu masz link - http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?f=19&t=120012 - tylko powolutku prześledź historię i ewolucję auta. Robi wrażenie !
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2010, o 13:17 przez Grzesiek_67, łącznie zmieniany 2 razy.
Brak podpisu.
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
O fuuuuuuuu ale brzyyydal
Gratki Arti. Teraz po wejściu w tajemny krąg posiadaczy imprezy turbo dowiesz się co to znaczy gumowy portfel
Niech się sprawuje
Wybór naprawdę świetny 

Gratki Arti. Teraz po wejściu w tajemny krąg posiadaczy imprezy turbo dowiesz się co to znaczy gumowy portfel

Niech się sprawuje

Arti,
no super super zaje...ta jest frakcja kombilotów się wzmacnia gratki jeszcze raz

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek

teraz trzeba będzie kupić ze 400 konnego potwora, żeby za tym pedalichem się utrzymać.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
remek pisze: teraz trzeba będzie kupić ze 400 konnego potwora, żeby za tym pedalichem się utrzymać.
Myślę, że tak.
Zero emotek

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
bądź lepszy od Maziego i wrzucaj wątekArti pisze: Więcej szczegółów potem

wolaka albo szlag trafi, albo Artiemu stanowisko zaproponujezofija pisze: W jeden weekend opchnąć furę i kupić furę, powinieneś się przebranżowić

no to samo Artiemu mówiłem wczoraj przez telefon... teraz mamy już pozamiatane...remek pisze: teraz trzeba będzie kupić ze 400 konnego potwora, żeby za tym pedalichem się utrzymać.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Arti gratulacje, piękne auto no i w moim ulubionym kolorze. Zmotywowałeś mnie aby gacka przywrócić do stanu prawie idealnego