rrosiak pisze: Ale tylko w jednym kierunku(z Ochoty do Centrum)
Chodzi wam o Pl. Narutowicza ? Prawy przy Akademickiej , lewy do Słupeckiej i prawy do Grójeckiej

rrosiak pisze: Ale tylko w jednym kierunku(z Ochoty do Centrum)
Akurat w tę stronę, wolę nieco szybciej, niż nieco później (jazda na zimówkach przy temperaturze nieco za wysokiej jest jednak mniej niebezpieczna, niż na letnich przy nieco za niskiej) - a mówiąc brutalnie, wolę zedrzeć trochę gumy, niż trochę blachyinquiz pisze: nie za szybko? ja to wymieniam przy drugim śniegu
rrosiak pisze: tylko w jednym kierunku
remek pisze: ha! znalazłem caluteńką ramę fajek. Nie muszę iść do garażu po auto, bo najbliższy sklep, który bierze karty mam jakieś 250 metrów dalej.![]()
barbie pisze: remek, dobrą masz tą nieślubną żonę, co?![]()
ujdzie, a co ?barbie pisze: remek, dobrą masz tą nieślubną żonę, co?
no jak nie jak tak! co one by bez nas zrobiłyGrzesiek_67 pisze:
Bo kobiety są w ogóle bardzo dobre.
remek pisze: 186kkm bez napraw.
Przecież to część eksploatacyjnabarbie pisze:Gdyby tylko nie te zderzakiremek pisze:Cud miód. 186kkm bez napraw.
eMTi pisze: sobotę na Torze Kielce![]()
Jaka jest żeńska odmiana kapelusza?barbie pisze: i trzeba mu było przeczyścić hamulce bo są nieużywane
Zuch dziewczyna - hamulce są dla mięczakówbarbie pisze: trzeba mu było przeczyścić hamulce bo są nieużywane![]()
Beret to by właśnie całe zużył!FUX pisze:Jaka jest żeńska odmiana kapelusza?barbie pisze: i trzeba mu było przeczyścić hamulce bo są nieużywane
Beret?
Moher?
NoWRC fan pisze: Zuch dziewczyna - hamulce są dla mięczaków