Powitanie
Re: Powitanie
no dobra postaram się 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Witam wszystkich,
Zaczynam podejście do subaru jako do auta na co dzień i zaczynam szukania swojego pierwszego WRXa :)
Pozdro
Krzysiek
Zaczynam podejście do subaru jako do auta na co dzień i zaczynam szukania swojego pierwszego WRXa :)
Pozdro
Krzysiek
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
czesc wszystkiem. Dzisiaj stalem sie szczesliwym (tfu, tfu, nie zapeszam) posiadaczem Legacy z 2004 :) Do zobaczenia na forum i drodze :)
Witam wszystkich.
No i stało się... w garażu pojawiła się impreza coupe z klatką i laminatowymi elementami nadwozia, zatem częściej będę tu zaglądał w poszukiwaniu wiedzy jak i ludzi pozytywnie zakręconych na punkcie aut tej marki.
Pozdrawiam
No i stało się... w garażu pojawiła się impreza coupe z klatką i laminatowymi elementami nadwozia, zatem częściej będę tu zaglądał w poszukiwaniu wiedzy jak i ludzi pozytywnie zakręconych na punkcie aut tej marki.
Pozdrawiam
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Witam wszystkich, jak dotąd jezdziłem 200sx ale po sprzedaży uznałem ze chce 4x4 i powaznie mysle o kupnie imprezy, myśle ze dowiem sie tu wszystkiego o nich:)
Pozdro
Pozdro
ooo zguba się znalazła
, siema melinda

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

O mąż z komórki wypuścił i za dobre sprawowanie dał do zabawy lapka na dwie godziny 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
o proszę i odrazu prowokacjamelinda pisze: Znajdzie sie chetny żeby zrobic mi masażyk? Plecy mnie bolą![]()

Ja a skądburat pisze:o proszę i odrazu prowokacjamelinda pisze: Znajdzie sie chetny żeby zrobic mi masażyk? Plecy mnie bolą![]()
![]()

Pozdrófffffka :P
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
Dzień dobry. Witam się.
Rozglądam się za wehikułem dla rodziny. I zapytałem się wewnętrznie: a dlaczego nie subaru legacy?
Dlatego się witam:).
Obiecuję minimum upierdliwości i off-topu. Ale wiecie jaki to jest
Rozglądam się za wehikułem dla rodziny. I zapytałem się wewnętrznie: a dlaczego nie subaru legacy?
Dlatego się witam:).
Obiecuję minimum upierdliwości i off-topu. Ale wiecie jaki to jest

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Bo są na świecie Forestery turbo?warzywo pisze: a dlaczego nie subaru legacy?

Tak też można, ale po co...?warzywo pisze: Obiecuję minimum upierdliwości i off-topu.

Witaj - i nie krępuj sie, to jest bardzo nietypowe forum motoryzacyjne

-
MolonLabe
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester MY03 SpecUS 2,5XS + podtlenek od Jako
Witam ,
Właśnie zaczynam robić podejście do Forestera SG , mam nadzieję że wszystko się uda i zostanę tutaj na dłużej.
Właśnie zaczynam robić podejście do Forestera SG , mam nadzieję że wszystko się uda i zostanę tutaj na dłużej.
"Tylko umarli ujrzeli koniec wojny"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy