barbie pisze: Beret to by właśnie całe zużył!
Oni mają klocki na 140kkm

barbie pisze: Beret to by właśnie całe zużył!
A jak Ci je testowali? Na płytach, czy mieli rolki na obie osie? Bo w przeciwnym wypadku....barbie pisze:A Subarbie pojechało na przegląd... i trzeba mu było przeczyścić hamulce bo są nieużywane
ale co to znaczy? Ponoć do pewnej prędkości nie jest to jakieś mocno niebezpieczne... Pytanie tylko, czy te rolki mają regulowaną prędkość...remek pisze: jak zrobią delikatnie
no właśnie coś gdzieś słyszałem o jakimś takim patencie... Ale że niby co, że jak jest rolka na jedną oś i koła jednej osi kręcą się w przeciwną stronę, to tylne są nieurchome??Konto usunięte pisze: W stacjach okręgowych mają przynajmniej rolki, które kręcą się przeciwnie
czyli pojechałeś tam, gdzie mierzą na płytach?jarmaj pisze: Raz chcieli mi auto wrzucić na rolki, to objechałem gościa i pojechałem gdzie indziej.
Koła na osi kręcą się w przeciwne strony. Jak dyfer na osi nie ma szpery, to się nic złego z nim nie dzieje. Satelity kręcą się jedynie wkoło swojej osi, talerz stoi w miejscu i żaden moment nie idzie na środkowy dyfer.eMTi pisze: no właśnie coś gdzieś słyszałem o jakimś takim patencie... Ale że niby co, że jak jest rolka na jedną oś i koła jednej osi kręcą się w przeciwną stronę, to tylne są nieurchome??Ciekawe, jak się to ustrojstwo i samochód zachowuje po zblokowaniu kół, gdzie z normalnej rolki po prostu wyskakuje...
Pojechałem tam, gdzie jak widzą Imprezę to wiedzą o co chodzi i z uznaniem cmokają, pytają o modyfikacje, moc itp, sprawdzają jedynie na szarpaku zawieszenie, ogólnie oglądają auto i koniecznie chcą żeby dać im kluczyki, żeby mogli chociaż wyjeżdżając z hali się przejechać.eMTi pisze: czyli pojechałeś tam, gdzie mierzą na płytach?
To estijajem tam nie pojedziesz.jarmaj pisze:...
Koła na osi kręcą się w przeciwne strony. ...
leon pisze:To estijajem tam nie pojedziesz.jarmaj pisze:...
Koła na osi kręcą się w przeciwne strony. ...
sie przyzwyczajaj, niedlugo Szwarcwald - trzeba te Twoje Blizzaki zużyć wreszcie cośbarbie pisze: Chyba fajnie
Jak ten ostatni wieśniakzofija pisze:barbie, slajdem po rądzie?
Już ja to widzę jak na dwa auta pojedziemy do Bielawyremek pisze:sie przyzwyczajaj, niedlugo Szwarcwald - trzeba te Twoje Blizzaki zużyć wreszcie cośbarbie pisze: Chyba fajnie