W oczekiwaniu na białe
Re: W oczekiwaniu na białe
I Ty nas na sylwka zapraszasz ???? A jak ja dojadę moim karawanem hehehehehee 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Luzik, od czego ma się ten reduktor w końcu
.
W takich okolicznościach przyrody należy zostawić samochód na dole i wdrapać się na górę na własnych nogach

W takich okolicznościach przyrody należy zostawić samochód na dole i wdrapać się na górę na własnych nogach

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Po pierwsze nie mam pojecia czy mam reduktor. Po drugie w śniegu do pasa wejść na gore hehehehe
Doxa, z takim barkiem jaki ma Ywona ????? GOPR potrzebny 

Wypije się na dole i po kłopocie 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Kruszyn, ziom, żartujesz prawda?Kruszyn pisze: Po pierwsze nie mam pojecia czy mam reduktor
Jeśli masz Subaru kombi z manualną skrzynią biegów, to na 99% masz reduktor. Jego obecność zdradza ta dźwignia:

Bergen, pewnie że żartuje 

To na pewno GOPR się przyda hehehehehe albo wyciągarkaDoxa pisze:Wypije się na dole i po kłopocie

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Jak widzę te ilości śniegu na fotach to śmiać mi się chce i już wiem dlaczego turyści tacy ostrożni i jakby nieśmiali na Bieszczadzkich szosach .Choć w tym roku jak do tej pory śniegu tylko około 50 cm w samych Ustrzykach Górnych ,w górach już bardziej zimowo oj gdzie te lata gdy pług wirnikowy nas odkopywał to były czasy może jeszcze wrócą
a było to zaledwie parę lat temu i choć walka z zimą była nierówna miło ją wspominam.

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Bergen pisze: Jeśli masz Subaru kombi z manualną skrzynią biegów, to na 99% masz reduktor. Jego obecność zdradza ta dźwignia
To ja jestem tym 1%

Ależ sypie w Warszawie, coś niesamowitego 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
A gdzies ty sie tu zabłąka?
My w drugim pokoju jesteśmy!
My w drugim pokoju jesteśmy!

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
U mnie lekko pruszy, chwilami nieco mocniej. Szkoda, że wypiłem drinka, bo nie pojadę już w góry zobaczyć co tam się dzieje.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Bergen pisze: Jego obecność zdradza ta dźwignia:
Nie znasz się, to jest dołączane turbo

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
w Nowej Hucie śnieżek sobie pada :)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Chloru, przeżyłeś ??????
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Kruszyn, czujemy się bardzo dobrze. Remisław właśnie dochodzi do siebie... no i zaczynamy część trzecią

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, do kiedy siedzicie w akcie trzecim ????
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Kruszyn, wszystko wskazuje na to, że do jutra. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Myślę o tym od dłuższego czasu i w końcu to zrobię, słowo.Azrael pisze:devlin, odpaliłbyś u siebie jakiego webcama z widokiem na staw.
Konto usunięte, trawnik jest biały, jest ok 2cm śniegu - rarytas, słowo daję :)
http://wwojnar.com/
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Akurat musiałem przed 18 wyjść z domu i 'zwiedzić' Okęcie, Centralny, a potem wrócić do Wilanowa. Jak wyjeżdżałem, było czarno. Potem zaczęło lekko prószyć. Pod Centralnym już sypało. Widok całkowicie białej Marszałkowskiej - bezcennydevlin pisze: Ależ sypie w Warszawie, coś niesamowitego![]()

Wracając, byłem pełen podziwu dla odwagi (a może głupoty...?) niektórych kierujących. Cięli Sobieskiego pełną dzidą, kompletnie olewając śnieg. No bo faktycznie, przyspieszało się fajnie, jechało też, zwłaszcza Subarakiem