maf1, nie miałem pojęcia, tak sobie mówię na grupki weekendowych motocyklistów po obejrzeniu tego filmu

Jak już masz parcie to idź w tym kierunkupablonas pisze:Odnotowuję u siebie coraz większe parcie na jakieś moto. Da się to wyleczyć?
pablonas ja ma to samo cholera i to od jakiegoś czasu i walczę z tym skutecznie ale coraz mocniej mnie ciągnie cholerapablonas pisze: Odnotowuję u siebie coraz większe parcie na jakieś moto
Może być wszystko, byle nie samobieżna muszla klozetowapablonas pisze: ale co konkretnie to nie powiem bo mnie zjecie
Niektórzy mówią, że z motórami jest jak z wódka, zabawa zaczyna się od litraLouCyphre pisze:Prawda jest taka, że 250 szybko Cię znudzi. Chociaż jakiś szeset se wyrychtuj
Jak to było z tym kupowaniem motocykla na wyrost?LouCyphre pisze: Chociaż jakiś szeset se wyrychtuj
er-łana, co się będzie chłopak szczypał.LouCyphre pisze: Chociaż jakiś szeset se wyrychtuj
To bardzo ważne, bo z racji pochodzenia będzie ów jednoślad spędzać tam sporo czasu.So What! pisze: Z serwisem nie powinno być też kłopotu.
Pytasz o moto czy o odzienie? Jeśli o moto to akurat nie mieli innych kolorów w saloniezofija pisze: Bergen, a męskich kolorów nie było?
Motorower. Czyli coś-co-wygląda-jak-motocykl o poj. 50ccm. I wszelkie "światy motocykli" uginają się pod ciężarem pieśni pochwalnych pod jego adresem.pablonas pisze: Bergen, a ten Twój chinol to był motocykl czy skuter 50ccm3?
Fido, with the greatest respect, ale żaden 1000cm3 nie jest "dobrym wyborem na miasto". Tym bardziej "bardzo dobrym"...Konto usunięte pisze: 1000cm3 jest bardzo dobrym wyborem na miasto.
Bergen pisze: Fido, with the greatest respect, ale żaden 1000cm3 nie jest "dobrym wyborem na miasto". Tym bardziej "bardzo dobrym"...