F1 2008
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: F1 2008
Nie wiem. Teorii jest zapewne wiele o tej rozmowie. Jezeli przyjmiemy ja za prawdziwa to Robert zrobil kawal dobrej roboty albo asekuracyjnie pomarudzil.WRC fan pisze: Ciekawe skąd onet ma te newsy.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
WRC fan pisze:Pupilton zakochany w McLarenie:
http://www.f1.v10.pl/Hamilton,i,McLaren ... 14940.html
Będzie zabawnie jeśli go kiedyś zwolnią.

WRC fan to było odnośnie wiadomości na onecie.
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Coulthard kończy karierę:
http://www.f1.v10.pl/David,Coulthard,ko ... 15212.html
Zapewne jego miejsce w RBR zajmie Vettel.
http://www.f1.v10.pl/David,Coulthard,ko ... 15212.html
Zapewne jego miejsce w RBR zajmie Vettel.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź pisze: Czy jest rekordzistą pod względem ilości wyścigów oraz wieku?
Barrichello jest rekordzistą pod względem ilości wyścigów (niedawno pobił rekord R. Patrese - 257 wyścigów).
Najstarszy był Louis Chiron - w swoim ostatnim wyścigu miał 58 lat.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Z własnej, nieprzymuszonej, czy ktoś mu pomógł...remek pisze:poszedl w plener.
Dolce far niente 

FUX pisze:Z własnej, nieprzymuszonej, czy ktoś mu pomógł...
Z wlasnej. Mowil, ze jechal za Kovalainenem, bylo duzo wody i zle obral tor jazdy. Przynajmniej tyle zrozumialem z niemieckiego...
Wspomnial tez, ze zmiana opon byla zbyt pozno (i dlatego spadl z Kovalainena...).
g.
Piękny i trudny wyścig . Było na co popatrzeć
Dobra jazda Roberta aż do wycieczki w krzaczki
Ale super jazda " Heidfilda" trzeba przyznać
.
Aczkolwiek nierozumiem czemu drugi pitstop Roberta trwał aż ponad 10 sekund, i zaczeły próby wyprzedzania by zdobyć dobre miejsce .
Szkoda ale było walka była super

Dobra jazda Roberta aż do wycieczki w krzaczki

Ale super jazda " Heidfilda" trzeba przyznać

Aczkolwiek nierozumiem czemu drugi pitstop Roberta trwał aż ponad 10 sekund, i zaczeły próby wyprzedzania by zdobyć dobre miejsce .
Szkoda ale było walka była super

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Realizator transmisji tv powinien wrócić do przedszkola. Amatorszczyzna... zupełnie jak rajd subaru. 

EterycznyŻołądź pisze: Amatorszczyzna... zupełnie jak rajd subaru.![]()
Widziałem jedno i drugie i przesadzasz

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WRC fan, nie widziałem rajdu subaru. Pewnie dlatego mam o nim zbyt dobre zdanie, no ale po nazwie mogłem się domyśleć. Oj ja naiwny.

-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Piosenka Kazika o Gołocie (niepokonany w 28 walkach a oszukany w dwóch ostatnich walkach...) zawsze mi chodzi po głowie nie wiedzieć czemu po takich jazdach, chociaż bez związku.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
zrodloonet.pl pisze:Gdyby nie błąd na torze Silverstone podczas GP Wielkiej Brytanii Robert Kubica byłby liderem.
- Mam sporo goryczy, ponieważ nie popełniłem żadnego błędu. Gdybym popełnił błąd na zakręcie to w porządku, ale ja po prostu nie mogłem nic zrobić – tłumaczy nasz kierowca.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a co moze nie blad? Jakby tam zakretu nie robili, to by bylo ok.gruby pisze: Gdyby nie błąd na torze Silverstone podczas GP Wielkiej Brytanii Robert Kubica byłby liderem.

McLaren testował dziś nową pokrywę silnika ...
RBR, Renault, Toro Roso, Force India, teraz McLaren...Ciekawe kto następny. A nie dalej jak na początku sezonu czytałem wypowiedź Mike'a Gascoyne'a który twierdził, że to na pewno mydlenie oczu i że na pewno to nic nie daje
A teraz Force India sama z tym śmiga
RBR, Renault, Toro Roso, Force India, teraz McLaren...Ciekawe kto następny. A nie dalej jak na początku sezonu czytałem wypowiedź Mike'a Gascoyne'a który twierdził, że to na pewno mydlenie oczu i że na pewno to nic nie daje

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WRC fan pisze: A nie dalej jak na początku sezonu czytałem wypowiedź Mike'a Gascoyne'a który twierdził, że to na pewno mydlenie oczu i że na pewno to nic nie dajeA
To on po wprowadzeniu tego statecznika przez Renault powiedział coś w stylu: "testowaliśmy, to nic nie daje inaczej sami byśmy takie mieli"? To nie był ktoś z Mercedesa?
EterycznyŻołądź pisze: To on po wprowadzeniu tego statecznika przez Renault powiedział coś w stylu: "testowaliśmy, to nic nie daje inaczej sami byśmy takie mieli"?
Tak - to było chyba po testach RBR. Właśnie o tym mowa w moim poście