Powitanie
Re: Powitanie
no ty jesteś "dwumiejscowy" jak niektórzy na tym forum ,tylko nie daj się tym Warszawiakom sprowadzić na złą drogę i od razu nie zakładaj wyczynowych hamulców

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

witajKlema pisze:Witam Wszystkich. Moja przygoda z Subaru dopiero się zaczyna, jak i na tym forum. :) Jestem szczęśliwym posiadaczem Subarki, którą przejąłem od Burata (Pozdrawiam :) ). Na mojej przedniej szybie nadal widnieje napis http://www.forum-subaru.pl co zobowiązuje mnie do przywitania się w pierwszej kolejności na tym forum. :)

dbaj o babcię

Marlena, Hejka :) Babcia jak dotąd wesoło pomrukuje, więc wnioskuje że jest jej dobrze. 

oj tak, Babcia lubi pomruczećKlema pisze:Marlena, Hejka :) Babcia jak dotąd wesoło pomrukuje, więc wnioskuje że jest jej dobrze.

lwisnia22, siemka 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
bo pies szczekałMarlena pisze: kiedy burat wracał do domu![]()

a tak wogóle to powitać świeżą krew na forum

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

moje psy nie szczekają - Pańcia zabroniłaburat pisze:bo pies szczekałMarlena pisze: kiedy burat wracał do domu![]()
![]()
![]()
![]()

pod groźbą eksmisjiMarlena pisze: Pańcia zabroniła![]()

Mam wrażenie, że gdyby odkręcić tą śrubeczkę przy wydechu to psy ruszały by tylko paszczami. 

Klema, a jeszcze nie odkręcałeś ?? 

Klema, ściągnij będziesz zadowolony ja gdyby nie dzieciaki to pewnie cały czas bym tak jeździł 

Witam. Jestem Pawel z Katowic. 24 lata :)
Jestem od poczatku przygod z motoryzacja fanem japonskiej motoryzacji.
Obecnie przebywam w UK i mysle po powrocie do PL w sierpniu 2013
zakupic pozadny japonski wozek :) w glowie chodzi mi m.in Subaru WRX :D
Przyblizylo mnie do tego to, ze w pracy mam kumpla Angola ktory jezdzi STI 2004r :)
Jak odwozi mnie do domu po pracy to jest tak szczesliwy ze opisac sie nie da :)
Jesli o mnie chodzi to ostatnie moje auto to byla Mazda 323F 2.0V6 :)
Mysle o zakupie ze wzgledow kosztow nie STI a jedynie "zwyklego" WRX z lat 2000-2003 (218KM).
Ta moc byla by wystarczajaca. A sadze ze WRX bedzie tez tanszy w utrzymaniu niz STI? Czy sie myle?
Mialbym tak do 25.000zl do przeznaczenia na auto bo bede mial tez inne wydatki.
Da rade zmiescic sie w tych kosztach z tym autem i przede wszystkim je utrzymac??
Koszty, serwis, spalanie....to mnie zastanawia czy dam rade :)
Z gory dziekuje za pomoc w dowiedzeniu sie jeszcze wiecej o tej cudownej marce :)
Jestem od poczatku przygod z motoryzacja fanem japonskiej motoryzacji.
Obecnie przebywam w UK i mysle po powrocie do PL w sierpniu 2013
zakupic pozadny japonski wozek :) w glowie chodzi mi m.in Subaru WRX :D
Przyblizylo mnie do tego to, ze w pracy mam kumpla Angola ktory jezdzi STI 2004r :)
Jak odwozi mnie do domu po pracy to jest tak szczesliwy ze opisac sie nie da :)
Jesli o mnie chodzi to ostatnie moje auto to byla Mazda 323F 2.0V6 :)
Mysle o zakupie ze wzgledow kosztow nie STI a jedynie "zwyklego" WRX z lat 2000-2003 (218KM).
Ta moc byla by wystarczajaca. A sadze ze WRX bedzie tez tanszy w utrzymaniu niz STI? Czy sie myle?
Mialbym tak do 25.000zl do przeznaczenia na auto bo bede mial tez inne wydatki.
Da rade zmiescic sie w tych kosztach z tym autem i przede wszystkim je utrzymac??
Koszty, serwis, spalanie....to mnie zastanawia czy dam rade :)
Z gory dziekuje za pomoc w dowiedzeniu sie jeszcze wiecej o tej cudownej marce :)
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
EGOIST, Witaj na forum
WRX to fajne auto, ale obawiam się, że 25k to trochę mało na porządny egzemplarz. Do tego dochodzą koszty startowe po zakupie, które w zależności od stanu auta mogą wynieść od kilku do kilkunastu tysięcy zł.
WRX to fajne auto, ale obawiam się, że 25k to trochę mało na porządny egzemplarz. Do tego dochodzą koszty startowe po zakupie, które w zależności od stanu auta mogą wynieść od kilku do kilkunastu tysięcy zł.
EGOIST, siemanko na forumie ,szukaj może coś wynajdziesz ,25 tyś może być trochę mało ale może coś ci sie uda znaleść ,a nie myślaleś o starszej budzie 

A 25k by starczylo na dobre GT? :) koszty utrzymania pewnie te same i duze? :)burat pisze:EGOIST, siemanko na forumie ,szukaj może coś wynajdziesz ,25 tyś może być trochę mało ale może coś ci sie uda znaleść ,a nie myślaleś o starszej budzie
Witam wszystkich,
Obecnie poszukuję Outbacka, dlatego postanowiłem, że tutaj wpadnę :)
Rozglądałem się za wieloma autami, ale jakoś Subaru najbardziej mi pasuje. Mam nadzieję, że w końcu znajdę upragniony egzemplarz :)
Pozdrawiam
kulbit
Obecnie poszukuję Outbacka, dlatego postanowiłem, że tutaj wpadnę :)
Rozglądałem się za wieloma autami, ale jakoś Subaru najbardziej mi pasuje. Mam nadzieję, że w końcu znajdę upragniony egzemplarz :)
Pozdrawiam
kulbit
- Marcin125p
- 0 gwiazdek
- Auto: Będzie :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam. Ja tu po wiedzę, bo kiedyś będzie trzeba zamienić Ople na samochód :) Poza Oplami jeżdżę 125p :)
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Miałem takiego zielonegoMarcin125p pisze: jeżdżę 125p :

Witam wszystkich nowych i zyczę dobrej zabawy

Marcin125p, siemano tu możesz znaleźć kilku podobnych sobie 

- Marcin125p
- 0 gwiazdek
- Auto: Będzie :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0