Powitanie
- anpart
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester MY04 N/A
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Powitanie
Witam wszystkich.
Zostałem posiadaczem foresterka 2,0 XL ( czy szczęśliwym to dopiero się okaże ) frajda z jazdy nie samowita w odróżnieniu od pustki w portfelu.
Pozdrawiam
Andrzej
Zostałem posiadaczem foresterka 2,0 XL ( czy szczęśliwym to dopiero się okaże ) frajda z jazdy nie samowita w odróżnieniu od pustki w portfelu.
Pozdrawiam
Andrzej
Witam,
Dojrzałem w końcu do Subaru. Początkowo będę męczył głowę o dostępne na rynku egzemplarze, ale póżniej na pewno będę tu często zaglądam, bo dla mnie samochód (nie wiadomo jakim byłby trupem) jest czymś więcej niż urządzeniem do przemieszczania się.
Pozdrawiam
Dojrzałem w końcu do Subaru. Początkowo będę męczył głowę o dostępne na rynku egzemplarze, ale póżniej na pewno będę tu często zaglądam, bo dla mnie samochód (nie wiadomo jakim byłby trupem) jest czymś więcej niż urządzeniem do przemieszczania się.
Pozdrawiam
Witajcie ludziska , bawcie się dobrze 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
A czemuKubik1 pisze: nie pisać po pijaku tak jak mnie sie to zdarza

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Jak się zreflektuję to robię edytkę . Dlatego nie kazdy zdąży przeczytaćPiter 35 pisze:A czemuKubik1 pisze: nie pisać po pijaku tak jak mnie sie to zdarza, możesz strzelić jakiegoś " zwierzaka : , chętnie poczytamy

- yarek
- 0 gwiazdek
- Auto: WRX MY05, Mazda mx-3 KL-ZE
Witam wszystkich. Kilka dni temu kupiłem od TAJU tego pięknego WRXa: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a . To moje pierwsze Subaru, ale na pewno nie ostatnie
Pozdrawiam, Rafał.

Pozdrawiam, Rafał.
Witam,
chciałem się przywitać.
Od tygodnia jestem (mam nadzieje szczęśliwym) posiadaczem Subaru Outbacka z 2000r
. Jest to moje pierwsze auto z napędem 4x4 - mam nadzieje że nie będę zadawał głupich pytań.
Pozdrawiam wszystkich automaniaków!
chciałem się przywitać.
Od tygodnia jestem (mam nadzieje szczęśliwym) posiadaczem Subaru Outbacka z 2000r

Pozdrawiam wszystkich automaniaków!

- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
-
Anuladiablica
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza
Witojcie wszystkie nowe posiadacze subarynek - dobrze się tu czujcie i nie narzekajcie na offtop - to tutaj norma
a między wierszami odpowiedzi uznacie
a między wierszami odpowiedzi uznacie

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- subarka665
- 5 gwiazdek
subarka665 cieszy Cię kolejna kobiałka na forum? czy fakt że ubiezpieczenia świadczy ?
pewnie że każda kobieta tu mile widziana - nadać tu trochę ogłady trzeba

pewnie że każda kobieta tu mile widziana - nadać tu trochę ogłady trzeba

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- subarka665
- 5 gwiazdek
Nie.busik pisze:subarka665 cieszy Cię kolejna kobiałka na forum?
Niebusik pisze: czy fakt że ubiezpieczenia świadczy ?![]()
![]()

W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
witam świerzaków

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- cichy_j
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester S-Turbo '99
Witam wszystkich serdecznie - stary subaroholik, nowy forumowicz
"SUBARU - jest dobrodziejstwem BOGÓW albowiem stanowi dla właściciela, środek zapewniający mu wolność i szczęście"
Witam Forumowiczów!
Właśnie dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy Subaru! Na pewno będę miał sporo pytań bo mój Forester XT z 2005 wykazuje pewne braki, które w najbliższym czasie będę starał się usuwać... mam nadzieję, że nie wyczerpię Waszej cierpliwości pytaniami :)
--
Pozdrawiam
Kozioł
Właśnie dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy Subaru! Na pewno będę miał sporo pytań bo mój Forester XT z 2005 wykazuje pewne braki, które w najbliższym czasie będę starał się usuwać... mam nadzieję, że nie wyczerpię Waszej cierpliwości pytaniami :)
--
Pozdrawiam
Kozioł
Pozdrawiam
Kozioł
Kozioł
- subarka665
- 5 gwiazdek
Cześć wszystkim! , kilka dni temu zakupiłem Gx'a i jak narazie to jestem zadowolony. Pozdrawiam wszystkich ! 

-
AdrianSiereczko
- 0 gwiazdek