Powitanie
Re: Powitanie
Witam wszystkich.
Zamierzam stać się posiadaczem Subarynki mianowicie Legacy III, więc będę buszował po forum za wiadomościami i doświadczeniami posiadaczy tej furki. Kumpel ma od jesieni stare legacy i bardzo mi zaimponował nim. Brzydkie to jak diabli ale jedzie jak pan każe i nie kuca. A mnie urzekł nowszy model więc muszę go mieć.
Pozdrawiam
Zamierzam stać się posiadaczem Subarynki mianowicie Legacy III, więc będę buszował po forum za wiadomościami i doświadczeniami posiadaczy tej furki. Kumpel ma od jesieni stare legacy i bardzo mi zaimponował nim. Brzydkie to jak diabli ale jedzie jak pan każe i nie kuca. A mnie urzekł nowszy model więc muszę go mieć.
Pozdrawiam
Witam :)
Niedawno zakupiłem moje pierwsze auto i jest nim oczywiście Subaru Impreza WRX 2004r. Autko jedzie do mnie z Angli więc jak tylko dojedzie to go zaprezentuje :)
Niedawno zakupiłem moje pierwsze auto i jest nim oczywiście Subaru Impreza WRX 2004r. Autko jedzie do mnie z Angli więc jak tylko dojedzie to go zaprezentuje :)
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
gdzie tam panie zimaKubik1 pisze:Idzie zima bo sporo ludzi kupuje AWD .
Witajcie świeżaki i spamujcie do woli

Kurka wysyp subarowiczów normalni,popatrzcie ilu to nam świadomych ,rozumnych rodaków przybywa

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
Kubik1 pisze:przeceniasz ichhemi112 pisze: świadomych ,rozumnych![]()
Oni kupują sercem nie rozumem
aleee daaałeeem dupy

Przeciez to nierozumne istoty co kupuja subaru

Przeciez ile ja sie nasłuchałem,że za cenę mego wynalazku kupił bym inne,lepsze auto ,nowsze,z wiekszym kufrem,mniej palące,więcej tańszych części i w ogóle chociaż klime bym miał,a tak to kupiłem jakis koreański wynalazek

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- UpHill
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0 Automat, 2007
Witam Serdecznie posiadaczy i znawców :)
Jak każdy nowicjusz na wstępie się przyznam że żaden ze mnie znawca czy posiadacz. Ale usilnie pracuje nad tym by przynajmniej jedną z cech wymienionych wyżej zmienić i liczę na Waszą pomoc. Naturalnie chcę zacząć od zaszczepienia choroby poprzez zakup FORKA.
Zanim jednak uwydatnię swoje zaangażowanie w poszukiwaniach zakładając nowy wątek może dacie mi kilka rad jak mogę to zakomunikować nie narażając się na wprowadzanie nieładu na forum.
W skrócie: Chodzi o Forka od 2005r i wyżej w automacie i benzynie, tapicerka skóra, ograniczenia kwotowe - do 60 tys. (ale maksymalna kwota tylko gdy auto jest z Polskiego salonu i z gwarancją min 12 miesięcy)
Pozdrawiam
P.
Powyższe już nie jest aktualne. Auto jest już. FOREK 2007, 2.0 automut
Jak każdy nowicjusz na wstępie się przyznam że żaden ze mnie znawca czy posiadacz. Ale usilnie pracuje nad tym by przynajmniej jedną z cech wymienionych wyżej zmienić i liczę na Waszą pomoc. Naturalnie chcę zacząć od zaszczepienia choroby poprzez zakup FORKA.
Zanim jednak uwydatnię swoje zaangażowanie w poszukiwaniach zakładając nowy wątek może dacie mi kilka rad jak mogę to zakomunikować nie narażając się na wprowadzanie nieładu na forum.
W skrócie: Chodzi o Forka od 2005r i wyżej w automacie i benzynie, tapicerka skóra, ograniczenia kwotowe - do 60 tys. (ale maksymalna kwota tylko gdy auto jest z Polskiego salonu i z gwarancją min 12 miesięcy)
Pozdrawiam
P.
Powyższe już nie jest aktualne. Auto jest już. FOREK 2007, 2.0 automut

Ostatnio zmieniony 9 wrz 2013, o 00:38 przez UpHill, łącznie zmieniany 1 raz.
Czeeeeeeeść
Wróciłam.
Dawno mnie nie było
to nie wypada mi zacząć inaczej niż od tego wątku
Obiecuję poprawę we frekwencji. Słowo czarownicy

Wróciłam.

Dawno mnie nie było

Czarownica prawdę Ci powie :D
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ja wtedy przyznaję się do połowy ceny którą zapłaciłem i mówię, że był taki tani, bo popowodziowy - a mimo to jeździ. Pełni troski właściciele (realnie zapewne popowodziowychhemi112 pisze: ile ja sie nasłuchałem,że za cenę mego wynalazku kupił bym inne,lepsze auto ,nowsze,z wiekszym kufrem,mniej palące,więcej tańszych części i w ogóle chociaż klime bym miał,a tak to kupiłem jakis koreański wynalazek

No faktycznie, na razie niespecjalnie uwydatniłeśUpHill pisze: Zanim jednak uwydatnię swoje zaangażowanie w poszukiwaniach

To krótko i po żołniersku:
1. Załóż wątek w odpowiednim dziale, zatytułuj go np. "[K] Forestera - automat, od 2005", w treści napisz mozliwie dokładnie, czego szukasz (koniecznie zaznacz, czy chodzi Ci o wersję turbo czy wolnossącą - to robi sporą różnicę), a potem śledź uważnie odpowiedzi.
2. Skontaktuj się z forumowiczem o nicku Piter35 (http://www.22b.eu) - to nasz sprawdzony i zaufany dostawca Subaru z Zachodu; sporo osób u niego kupiło (ja też) i chyba nikt nie żaluje (nawet, jak się komu panewka przekręciła

3. Śledź pilnie wątki sprzedażowe na tym forum oraz na oficjalnym forum importera (forum.subaru.pl).
A poza tym, witam i życzę powodzenia w poszukiwaniach - Forki to fajne auta (choć niekoniecznie w wersji z automatem

zofija pisze: Obiecuję poprawę we frekwencji. Słowo czarownicy

Nnnno, nareszcie - aleś się tych przetworow na zimę z modrej kapusty narobiła...

Oj, żebyś wiedział, zapas na 10 latWiS pisze: Nnnno, nareszcie - aleś się tych przetworow na zimę z modrej kapusty narobiła...

Gdzieś Ty latałazofija pisze: Czeeeeeeeść
Wróciłam.
Dawno mnie nie było to nie wypada mi zacząć inaczej niż od tego wątku

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No, tylko nie wiem dlaczego na zimę wróciłam
Bez sensu.
Trudno, będę się rozgrzewać mężem, grzańcem i forumową atmosferą jak chłody przyjdą

Trudno, będę się rozgrzewać mężem, grzańcem i forumową atmosferą jak chłody przyjdą

zofija, no w końcu

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRX Sport Wagon JDM
Witam z Suwałk! :) Po namowach kilku kolegów z SIP'u w końcu i tutaj dotarłem. 

Założyciel Japanese Fanatics. Miłośnik JDM.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kaiser_Sowza, a co tak im nie pasowałeś ,że cię na banicję wysłali
witaj i baw się dobrze

witaj i baw się dobrze

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
Sami możecie pozdrowić, bo z tego co patrzę to ich tutaj więcej niż się spodziewałem.Konto usunięte pisze:Kaiser_Sowza, witaj. Pozdrów kolegów z SIPu

Nie no bez przesady. :) Po prostu kilka osób mnie tutaj zaprosiło, więc jestem. Poza tym ostatnio rządziliście niedaleko ode mnie w Mrągowie czy w okolicach? Już nie pamiętam, ale wtedy już miałem zamiar się do was wybrać.burat pisze:Kaiser_Sowza, a co tak im nie pasowałeś ,że cię na banicję wysłali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
witaj i baw się dobrze

witam,
pare dni temu kupilem WRX bugeye i co dopiero zaczynam przygode :)
pozdrawiam!!
pozdrawiam!!
- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
Najbrzydszy z Subaru, ale jak dla mnie dzięki temu najfajniejszy.basta85 pisze:witam,
pozdrawiam!!

No to lipa ,że nie przyjechałeś , taka przednia , spokojna, przy soczkach imprezaKaiser_Sowza pisze: Już nie pamiętam, ale wtedy już miałem zamiar się do was wybrać.

Witojcie ludziska

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
Myślę, że będzie jeszcze niejedna okazja do spotkania. :) Tym bardziej, że rozmyśliłem się w kwestii sprzedaży swojego TurboCombiWagona.