COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
no co, oszczędza na paliwie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a nie mówiłem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

O Pitera sfilmowali jak wraca ze Szwajcarii 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
myślę, że ten poldek w takiej konfiguracji z 30l/100 nie schodzieMTi pisze: no co, oszczędza na paliwie

ale on tam pewnie jakiś samogon wlewa 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ktoś mnie nakryłKruszyn pisze: O Pitera sfilmowali jak wraca ze Szwajcarii

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
http://polskanarowery.sport.pl/msrowery ... _rady.html
Trochę hermetyczne, ale można się dowiedzieć, jak hipsterzy zmieniają świat ;))
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ky pisze: http://polskanarowery.sport.pl/msrowery ... _rady.html

Kiedyś chciałem sobie zmontować. Ale jakieś przedziwne okazy ludzi na tym jeżdżą po wrocku i odpusciłem. Teraz zbieram na prawdziwą szosę :)
PS. Chciałem na dojazdy na uczelnie oczywiście a nie do tych pajacowych trików ;)

Kumpel ma zajoba na punkcie "ostrego koła"
A co do artykuł w magazynie kobiecym... no cóż nie po raz pierwszy pojawia się tekst opisujący zjawisko, które nie jest w głównym nurcie zainteresowania dla targetu tego rodzaju pisemka i wychodzi taki koszmarek... Ale pośmiać się można...

A co do artykuł w magazynie kobiecym... no cóż nie po raz pierwszy pojawia się tekst opisujący zjawisko, które nie jest w głównym nurcie zainteresowania dla targetu tego rodzaju pisemka i wychodzi taki koszmarek... Ale pośmiać się można...

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
brakuje podobnego opisu np. magnetyzerów
Ale autorzy wszelakich testów voodoo audio są mistrzami retoryki, znającymi niesamowitą ilość synonimów
"Już od pierwszych chwil odsłuchu wiedziałem, że jestem w innym świecie. Kontury dźwięków były podane z precyzją wręcz mikronową. Szczegółowość i kapitalna góra dawały muzyce tyle swobody, że również nagrań słabiej zrealizowanych słuchało się inaczej. Valhalla pomaga w różnicowaniu takich subtelności przestrzennych, że wrażenie odkrywania na nowo własnej płytoteki nie jest egzaltowanych frazesem, ale staje się faktem. Bas również potrafi zadziwić neutralnością. Jego możliwości są nieograniczone, ale mimo to proporcje między zakresami są idealne. O szybkości i mikrodynamice nie będę pisał. Próbowałem, ale zabrakło mi słów.
Odsłuch z odtwarzaczem to coś więcej niż słuchanie muzyki. To niemal cielesne podniecenie. Z kolei połączenie z końcówką mocy okazało się zaledwie bardzo dobre. Dźwięk był kapitalny – pełny i szybki, ale poczucie obcowania z absolutem gdzieś znikło.
"
2 metrowy kabel zasilający za ponad 10 000pln...
Ciekawe, czy jakby wstawić tam super czuły sprzęt pomiarowy, to czy wykazałby choćby minimalną różnicę w sygnale....

"Już od pierwszych chwil odsłuchu wiedziałem, że jestem w innym świecie. Kontury dźwięków były podane z precyzją wręcz mikronową. Szczegółowość i kapitalna góra dawały muzyce tyle swobody, że również nagrań słabiej zrealizowanych słuchało się inaczej. Valhalla pomaga w różnicowaniu takich subtelności przestrzennych, że wrażenie odkrywania na nowo własnej płytoteki nie jest egzaltowanych frazesem, ale staje się faktem. Bas również potrafi zadziwić neutralnością. Jego możliwości są nieograniczone, ale mimo to proporcje między zakresami są idealne. O szybkości i mikrodynamice nie będę pisał. Próbowałem, ale zabrakło mi słów.
Odsłuch z odtwarzaczem to coś więcej niż słuchanie muzyki. To niemal cielesne podniecenie. Z kolei połączenie z końcówką mocy okazało się zaledwie bardzo dobre. Dźwięk był kapitalny – pełny i szybki, ale poczucie obcowania z absolutem gdzieś znikło.
"
2 metrowy kabel zasilający za ponad 10 000pln...

al to nie jest istotne czy działa, ważne że ludzie ze "środowiska" zazdroszcząeMTi pisze: 2 metrowy kabel zasilający za ponad 10 000pln...Ciekawe, czy jakby wstawić tam super czuły sprzęt pomiarowy, to czy wykazałby choćby minimalną różnicę w sygnale....

to Peter?
tak,eMTi pisze:to Peter?
To samo, tylko z kilku kamer ;)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=lD5QTr3SflQ
Pierwsza lekcja biologii w roku szkolnym :
- Dzisiaj drogie dzieci - mówi nowa nauczycielka; opowiemy sobie o ośmiornicach…..Ośmiornice żyją na dnie oceanów. Poruszają się przy pomocy specjalnych odnóży. Z początku wolno, bardzo wolno pełzną po piasku. Potem coraz szybciej i szybciej aż nabiorą takiej szybkości, że pozwala im to pędzić pod górkę w kierunku brzegu. Wybiegają na plażę i biegną. Dalej i dalej. Przebywają bezkresne równiny, pustynie i z całą mocą woli kierują się w stronę gór. Na pełnym gazie wbiegają całym stadem na szczyt, podskakują i unoszą się w kierunku nieba. Mijają stratosferę i za chwilę są już w kosmosie……..
- Proszę pani - dobiega głosik z pierwszej ławki . Wydaje mi się, że pani mówi nieprawdę.
- Taaak? A jak się nazywsz dziewczynko?
- Marysia Kowalska.
- Dobrze dzieci, otwieramy zeszyciki i wszyscy piszemy:
“Kowalska jest pierdolnięta!”
- Dzisiaj drogie dzieci - mówi nowa nauczycielka; opowiemy sobie o ośmiornicach…..Ośmiornice żyją na dnie oceanów. Poruszają się przy pomocy specjalnych odnóży. Z początku wolno, bardzo wolno pełzną po piasku. Potem coraz szybciej i szybciej aż nabiorą takiej szybkości, że pozwala im to pędzić pod górkę w kierunku brzegu. Wybiegają na plażę i biegną. Dalej i dalej. Przebywają bezkresne równiny, pustynie i z całą mocą woli kierują się w stronę gór. Na pełnym gazie wbiegają całym stadem na szczyt, podskakują i unoszą się w kierunku nieba. Mijają stratosferę i za chwilę są już w kosmosie……..
- Proszę pani - dobiega głosik z pierwszej ławki . Wydaje mi się, że pani mówi nieprawdę.
- Taaak? A jak się nazywsz dziewczynko?
- Marysia Kowalska.
- Dobrze dzieci, otwieramy zeszyciki i wszyscy piszemy:
“Kowalska jest pierdolnięta!”
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, zajebisty jest ten kawał, znałem ale zapomniałem

agencja reklamowa... Pytanie, czy na pewno reklamowa
Polecam dział "kontakt"

dobrze, że jestem jeszcze przed obiadem....eMTi pisze:agencja reklamowa... Pytanie, czy na pewno reklamowaPolecam dział "kontakt"

btw. oglądając efekty pracy tej firmy mam wrażenie, że są one jakieś takie bez polotu...
no więc chcieli nadrobić polotem lasek, ale średnio im to wyszło... I obawiam się, że to nie modelki/hostessy, tylko faktycznie pracowniczki... 

raczej właścicielka MarjolaeMTi pisze: tylko faktycznie pracowniczki...