jak inny, z jednej strony chudszy z drugiej grubszyChloru pisze: ale skrzynia z łopatkami ma trochę inny kształt niż wiaderko

jak inny, z jednej strony chudszy z drugiej grubszyChloru pisze: ale skrzynia z łopatkami ma trochę inny kształt niż wiaderko
czyli sitko. Czyli mamy, łopatki, wiaderko i sitko. Man's playground.niuniek pisze: Trochę dziurawe ale co tam.
niuniek pisze: inteligentny czytając, że chodzi o skrzynie at z łopatkami wie o co chodzi. Więc z tą grą słów trochę nie wyszło.
remek pisze: czyli sitko. Czyli mamy, łopatki, wiaderko i sitko. Man's playground.![]()
W przyszły weekend to ja wybywam z Krakowamały 5150 pisze: To ten? Napadam na 99% do Krakowa w przyszły weekend szykuj duuuużo alkoholuMoże wspólne oblewanie z WRC'em
![]()
Mentosie toż to dwa święta somSo What! pisze: W przyszły weekend to ja wybywam z Krakowa![]()
i zaraz wyjmę swoją legitymacjęmały 5150 pisze: bo ja dużo potrafię i nie chciałbyś żebym użył wpływów![]()
Powiało groząmały 5150 pisze: Odwołuj wszystko kurwa, bo ja dużo potrafię i nie chciałbyś żebym użył wpływów![]()
Poprzednią sprzedałemmały 5150 pisze: Ty kolekcję zakładasz tych kliówek?
Linka.Bergen pisze: Wurc, kłeszczyn - ręczny hydrauliczny czy na linkie?
Damy radęGrzesiek_67 pisze: Ale te 180 KM bez szpery straśnie trudnymi widzę, wkładaj szperę, mówię Ci po dobroci
Spoko-loko - to nie SubaruWitek pisze: Oby się nie psuło.
po przekroczeniu punktu krytycznego, nigdy mi się nie chce spać. Zmęczenie i głupawka, takBergen pisze: Ja bym poszedł spać.
Brzmi, jak cofanie się do tyłueMTi pisze: i tak non stop na okrągło...![]()
So What! pisze: BTW Zbliżamy się do "magicznych" 200.000 postów na Forum![]()