Alan, Alan, Alan!,Alan, Alan, Alan! pisze: Dziadzio, kapelusz i autobus ... chyba nie obejrzę
słuszna decyzja.
Jak mawiają, the right thing will come at the right time.

Alan, Alan, Alan!,Alan, Alan, Alan! pisze: Dziadzio, kapelusz i autobus ... chyba nie obejrzę
Jeśli tak ma wyglądać ta konkurencja to powodzenia życzę.
A to pozwolisz że się do dołączę to tych powodzeń. To ja również życzęKlema pisze:Jeśli tak ma wyglądać ta konkurencja to powodzenia życzę.
No właśnie miejskiego to teraz ciekawe pytanie co ma miejskie auto do konkurencji ze sportową furąKlema pisze: Mi to bardziej wygląda na nowy model miejskiego
mały 5150 pisze: Było?![]()
ktoś strasznie spaskudził obróbkę tego zdjęcia... Auto mi się nie podoba w tej konkretnej wariacjiSo What! pisze:BRZ w wersji turbo
http://www.ufast.eu/pics/759400BRZ.jpg
czytaj: Pieprzę wynalazki wolę polatać Ropuchąburat pisze: trochę się spieszyłem i nie miałem czasu zatrzymać
uuu jak lubi to niech się szkoli w PS. Znaleźć porządnego grafika webowego, nie geniusza malarstwa, ale takiego który wie co to kroplomierz, że w CMYK nie robi się stron internetowych, że nie wspomnę o wyostrzaniu czy krzywych wcale nie jest tak łatwo jakby się to wydawało z ilości CVSo What! pisze: Mój syn przerobił na szybko
Alan, Alan, Alan! pisze:
czytaj: Pieprzę wynalazki wolę polatać Ropuchą![]()
Bawi się od jakiegoś czasu Gimp'emAlan, Alan, Alan! pisze:
uuu jak lubi to niech się szkoli w PS.
Pytanie tylko, skąd będzie wiedział, że zmierza w dobrym kierunku? Kto będzie w stanie zwrócić mu uwagę na błędy, jakie popełnia i wskazać, co należy poprawić?Alan, Alan, Alan! pisze: naleźć porządnego grafika webowego, nie geniusza malarstwa, ale takiego który wie co to kroplomierz, że w CMYK nie robi się stron internetowych, że nie wspomnę o wyostrzaniu czy krzywych wcale nie jest tak łatwo jakby się to wydawało z ilości CV![]()
Tylko PS.So What! pisze: Bawi się od jakiegoś czasu Gimp'em
w ramach tego co coś tam liznąłem, mogę podpowiedzieć. Grafikiem nie jestem, rzemieślnikiem już bardziejSo What! pisze: Pytanie tylko, skąd będzie wiedział, że zmierza w dobrym kierunku? Kto będzie w stanie zwrócić mu uwagę na błędy, jakie popełnia i wskazać, co należy poprawić?
Aż tak bardzo ładniejsze to auto od nowego Hyundaia GC?Chloru pisze:jarmaj, Miata też do najmocniejszych aut nie należy a ludzie się zachwycają. Ta Toyota to chyba bezpośredni odpowiednik RX-8 (nie konkurent bo RX-8 już nie robią). IMHO jeżeli TTE wymyśli do tego kompresor i zrobią z tego ~250 KM to będzie bardzo fajna propozycja drivers car.