A tak poważnie to szacunek za założenie tego stroju i pokazanie się na forum

mały 5150 na kresce żondzi

Przyjdę, przyjdę!Mag pisze:Ja to chyba byłam bardzo niegrzeczna, bo do mnie Mikołaj wciąż nie przyszedł![]()
Mikołaju, nie bój się, przyjdź - obiecuję poprawę
Tiaaaa... "chyba"...Mag pisze: Ja to chyba byłam bardzo niegrzeczna,
Miki, mam prośbę - weź mi przy okazji wynegocjuj to i owo -> szczegóły na PWMag pisze: Mikołaju, nie bój się, przyjdź - obiecuję poprawę
leinad pisze: zdjęcie naszego Super Bohatera pokazać synowi, a później jak będzie niegrzeczny to będę mówił, że przyleci po niego Super Bohater jak się nie poprawi
rrosiak pisze: Jeśłi Mikołaj dziergał nie tylko świnię, ale również cały szalik, to szacunek wielki.
Tiaaa, goście od razu wyrobią sobie zdanie o facecie, który postawił sobie oprawny w świnie portret swojego samochodu tam, gdzie inni z reguły miewają podobizny żon, albo przynajmniej wnukówesilon pisze: WiS, fajny prezent, nie trzeba będzie Gości naprowadzać na temat
"...w lekkie błoto"gregski pisze: w dodatku prezent bardzo praktyczny
Mag pisze: większe, niż WiSa - czyli tak, jak w garażu ).
O, przepraszam - TEGO Mikołaja bym nie śmiał nazwać "grubasem"Mag pisze: mąż chyba coś zrozumiał, bo przetarł bagnet z resztek taśmy i zażądał wyjaśnień. Niby że jakie to ja zabawki psułam z tym grubasem w czerwonym kaftanie, za jego plecami.
Straszne świństwoMag pisze: chrupki, (...) okazały się jakieś niedobre...
A teraz serio - Mikołaju, szacunMag pisze: Mikołaj to utalentowany metaloplastyk, a przy tym z gustem do kamieni,
Phi, ja mam jeszcze lepszy...Przylepka pisze: nie ma to jak porzadek w miejscu pracy
WiS pisze: Edit: ...no to Mag na bal forumowy powinna się teraz przebrać za lampkę
r.ZL - Pani się uspokoi... To wszyscy tak mają, prawda... Pani Pelagio, czy pani jeszcze możee...
BS - No pewno, ho...!
ZL - Czy pani jeszcze może nam powiedzieć!... Jakie bombki produkujecie?
BS - Panie, różne, różniste! Tu się robi tak: kuliste, w kształcie grzyba i cygara.
ZL - (zmieszany) Yyy, cały czas mowa o bombkach choinkowych!
BS - Też! (oklaski) Paniee, wie pan jaki mamy asortyment? Od A do N!
ZL - Cicho! Cicho! ... nie...