Powitanie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Powitanie
...
Ostatnio zmieniony 6 mar 2013, o 14:20 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
"Usunięto ze względu na treści zawarte oraz brak możliwości sprawdzenia wiarygodności informacji"Konto usunięte pisze:Kasia Ci nie mówiła?
![]()
Ostatnio zmieniony 5 mar 2013, o 15:18 przez Kruszyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
że nie opuści cytryny aż do śmierci? 

Ostatnio zmieniony 5 mar 2013, o 15:22 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
.
Ostatnio zmieniony 6 mar 2013, o 14:20 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 4 razy.
esilon, podobno jest 

"Usunięto ze względu na treści zawarte oraz brak możliwości sprawdzenia wiarygodności informacji"
Odp: Powitanie
Witam ponownie szanowne forum, po 4 latach wrocilem do subaru a dokladnie Legacy H6. Sentyment do modelu zostal tylko calkiem inaczej jedzie 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
szary, witaj.... czy ja dobrze pamiętam, że jeździłeś moim pierwszym srebrnym legacy MY'04? Co się z nim dalej stało?
Odp: Powitanie
Czesc Fido. Tak, bylem kierownikiem Twojego bylego legacy
Sprzedalem po roku kierowania. Bladzilem troche w innych markach, a teraz powrot do subaru
))

-
szybkijaneek
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam na forum.
Przyznaję się, że przyszedłem tutaj głównie, że znaleźć samochodzik, ale pewnie zabawię dłużej, aby dowiedzieć się więcej na temat tej pięknej marki.
W życiu zajmuję się informatyką, bloguje, programuję, zajmuje się seo.
Przyznaję się, że przyszedłem tutaj głównie, że znaleźć samochodzik, ale pewnie zabawię dłużej, aby dowiedzieć się więcej na temat tej pięknej marki.
W życiu zajmuję się informatyką, bloguje, programuję, zajmuje się seo.
- niedzwiadz
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester był > GVXL7 jest
Witam wszystkich!
Zawitałem tutaj w poszukiwaniu info o Subarakach gdyż bardzo poważnie myślę o przesadce do Forestera / Legacy. Dotychczas zatwardziały offroadowiec, jednak z racji podróżowania głównie turystycznie po czarnych, ewentualnie ubitymi gruntówkami chcę zmienić Vitarę na coś ekonomiczniejszego i szybszego na asfalcie, ale żeby miało jakiś ciut większy prześwit i napęd na cztery łapy.
Mam na imię Andrzej. Na co dzień praca w firmie developerskiej, z hobby podróże małe i duże, rower i mechanika samochodowa :)
Mam trochę do czynienia z forkiem znajomego i auto sprawia baaardzo sympatyczne wrażenie.
Zawitałem tutaj w poszukiwaniu info o Subarakach gdyż bardzo poważnie myślę o przesadce do Forestera / Legacy. Dotychczas zatwardziały offroadowiec, jednak z racji podróżowania głównie turystycznie po czarnych, ewentualnie ubitymi gruntówkami chcę zmienić Vitarę na coś ekonomiczniejszego i szybszego na asfalcie, ale żeby miało jakiś ciut większy prześwit i napęd na cztery łapy.
Mam na imię Andrzej. Na co dzień praca w firmie developerskiej, z hobby podróże małe i duże, rower i mechanika samochodowa :)
Mam trochę do czynienia z forkiem znajomego i auto sprawia baaardzo sympatyczne wrażenie.
"Wlewam w swoje oczy kufel piwa i cała Polska wygląda inaczej"
- LOLOPIKUS71
- 0 gwiazdek
- Auto: Outback 08 2,5at
- roweroholik
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0 X rok2001
Powodzenia w poszukiwaniu. Ja swojego szukałem pół roku ale warto było. Zobaczyłem zakupiłem a teraz dbam;) Pozdrawiam.niedzwiadz pisze:Witam wszystkich!
- niedzwiadz
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester był > GVXL7 jest
Mam dylemat między legacem bo większy a forkiem bo jednak wyższy ciut. Już oczywiście kombinuję nad kupnem legasa/outbacka i liftem... ;)roweroholik pisze:Powodzenia w poszukiwaniu. Ja swojego szukałem pół roku ale warto było. Zobaczyłem zakupiłem a teraz dbam;) Pozdrawiam.niedzwiadz pisze:(...)
"Wlewam w swoje oczy kufel piwa i cała Polska wygląda inaczej"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Konto usunięte pisze: ...
uuu, jakaś awanturka?Kruszyn pisze: "Usunięto ze względu na treści zawarte oraz brak możliwości sprawdzenia wiarygodności informacji"

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Koniecznie.esilon pisze: ja tez mam kasować ?
Cześć, Jestem Kuba ale wszyscy mówią na mnie Odziem w zeszły piątek kupiłem delikatnie uszkodzoną Impreze z 98 ale już z poliftowym przodem i silnikiem 2.0 125km
To będzie jakaś afera
czy
nie bo nie wiem czy śledzić wątek 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa