Już widzę te hordy Greenpeacowych wojowników przypinających się łańcuchami do drzew, buldożerów itp od momentu rozpoczęcia budowy

Głupota sąsiadów może sprowadzić na Was plagi, to pewneGrzegorz pisze: może ja czegoś nie wiem i ten maszt gsm sprowadzi na nas jakieś plagi ???
No, tak dobrze to chyba nie ma - ale zapewne różne kwiatowo-owocowo-warzywne rewolucje na obszarze WNP wkurzyły Władimira Władimrowicza bardziej, niż pokrzykująca grupka młodzieży pod Kremlem... więc CHYBA możesz jednak się uśmiechnąć. Przynajmniej TROCHĘAzrael pisze: (...)
No, wchodzenie mu w słowo przez telefon - to jak łupanie kamieni w kamieniołomieSo What! pisze: profesor Cię do głosu dopuścić nie chciał
Azrael pisze: kurde to co mówi pan profesor zbyt optymstyczne mi się wydało....
To już na starość, ale wcześniej będąporządne zimy wreszcie :DWiS pisze: Ten lodowczyk nasuwający się na Europę...
a pasek chcesz?devlin pisze: Do tego czasu będą same elektryczne pojazdy z vmax 55 km/h i napędem na jedno koło, z milionem trzyliterowych skrótów, wszystkie drogi będą podgrzewane, a gps zabudowany w samochodach będzie uniemożliwiał zjechanie z drogi publicznej![]()