Owoc :) Toyoty -Subaru oto mamy
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Owoc :) Toyoty -Subaru oto mamy
Warunki gwarancji też nie dla każdego mają znaczenie.
Jak ktoś kupuje wyłącznie używane auta (jak ja na przykład), to gwarancja nie jest istotna.
Jak ktoś kupuje wyłącznie używane auta (jak ja na przykład), to gwarancja nie jest istotna.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Chloru pisze: to będzie bardzo fajna propozycja drivers car
A co to jest drivers car?
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Odp: Owoc :) Toyoty -Subaru oto mamy
To taki typ samochodu budowanego żeby dawać frajdę z jazdy. Nie oznacza to radochy z tankowania małych ilości paliwa ;)
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
A to nie elektryczneChloru pisze: Nie oznacza to radochy z tankowania małych ilości paliwa

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Widać Tojocie współpraca z Subaru wychodzi na dobre. Wreszcie ładne auto zrobili po 20 latach. Gdyby jeszcze nauczyli się mechaniki od Subaru, może i byłoby dobre. 
Widać są bardziej otwarci niż Mitsuraboszi, które jak zobaczyło nowe STI postanowiło więcej nie robić Evo. I racja.

Widać są bardziej otwarci niż Mitsuraboszi, które jak zobaczyło nowe STI postanowiło więcej nie robić Evo. I racja.
tylko żeby za chwilę z tego nowego lanosa nie zrobili
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
WRC fan, bo mi piwo przestanie smakować..
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
O fuuuuu
, a taki fajny dzień był 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
FujWRC fan pisze: oglądać po kolei![]()

Co ja, co ja ? Akurat WiS uchodzi na tym forum za największego miłośnika Toyotymały 5150 pisze: oblech jesteś

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
דפיקה

se wyobraź akcję promocyjną u nas. Może nawet jakiś poseł by się załapałSo What! pisze: Sądząc po reklamie będzie to samochód niszowy

- So What!
- 6 gwiazdek
Wychodzi na to, że warto spróbowaćAlan, Alan, Alan! pisze: se wyobraź akcję promocyjną u nas. Może nawet jakiś poseł by się załapał![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ale by były jaja.So What! pisze: Wychodzi na to, że warto spróbować
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Było-minęło, teraz Toyotą jeździ już tylko młodsze pokolenie - ale z tego co wiem, Aurisa nie przewidujeWRC fan pisze: Akurat WiS uchodzi na tym forum za największego miłośnika Toyoty

Natomiast ad rem - ta tendencja do zewnętrznego zacierania róznic płci, coraz powszechniejsza w popkulturze (sam niedawno wlepialem gdzies tutaj link do strony niejakiego Andreja Pejicia), nie bierze się z niczego. Obawiam się, że faceci już dawno abdykowali ze swej "tradycyjnej" roli wewnętrznie - przestali być łowcami i wojownikami, panami domowego ogniska w sensie strategicznym, ekonomicznym, ale także psychicznym.
Patrzę z bliska na obecną młodzież - i widzę coraz więcej dziewczyn zdecydowanych, pewnych siebie, twardych (czyli "z jajami"), i coraz więcej rozmemłanych psychicznie młodzianków, którzy nic nie zrobią "bez rozkazu", o nic nie walczą (nawet słownie), i co najwyżej mają pretensje, że manna nie spada im z nieba. Wykastrowały ich twarde, zaborcze matki poprzedniego pokolenia? Może.
Tak czy siak, mnie niemęskie charaktery przeszkadzają bardziej, niż niemęskie stroje.
Taki ladny chłopczyk w reklamie, IMO, zasługuje co najwyżej na lekki uśmiech.
Natomiast nawet muskularno-brzuchaty i ogolony na łyso student, zachowujący się na co dzień jak baba - o, to budzi politowanie i obrzydzenie.

A wracając do nowego Aurisa - nie jest brzydki; ciekawe co będzie pod maską i w cenniku...
Wreszcie ktoś (i to na dodatek Chris Harris) wpadł na pomysł testu porównującego GT86 z używanym Caymanem S
Link: http://www.youtube.com/watch?v=JUhLXvxlQR4

Link: http://www.youtube.com/watch?v=JUhLXvxlQR4
http://www.samar.pl/__/3/3.a/69205/Nowa ... is-2013--Będzie-więcej-dynamiki.html?locale=pl_PLWiS pisze:A wracając do nowego Aurisa - nie jest brzydki; ciekawe co będzie pod maską i w cenniku...
Będą dwa wolnossące silniki benzynowe: 1,33 i 1,6 l oraz dwa turbodiesle: 1,4 i 2,0l.
A najbardziej "dynamiczna" będzie wersja o napędzie hybrydowym.
Tak się własnie zastanawiam, czy nie warto w końcu odrzucić przesądy i zainteresować się tymi napędami hybrydowymi?

Wczoraj mialem okazje przejechac sie wersja od Toyoty i moj zachwyt nad tym samochodem w ogole sie nie zmienil.
Co prawda Pan z boku dosyc mocno ograniczal moje mozliwosci poznania samochodu, przyspieszenie tez jakos szczegolnie nie zrobilo na mnie wrazenia, za to ogolny odbior jak najbardziej na plus. Jestem zachwycony
Najlepsza akcja i tak byla na koniec, gdy Pan stwierdzil ze teraz idziemy ogladac moj samochod
Co prawda Pan z boku dosyc mocno ograniczal moje mozliwosci poznania samochodu, przyspieszenie tez jakos szczegolnie nie zrobilo na mnie wrazenia, za to ogolny odbior jak najbardziej na plus. Jestem zachwycony

Najlepsza akcja i tak byla na koniec, gdy Pan stwierdzil ze teraz idziemy ogladac moj samochod

Toyota już od dłuższego czasu ma to auto. A w Subaru na stronie polskiej nie ma go nawet w "modele" choćby bez ceny. A u niemców już od dawna się na stronie pałęta.
Nie wspomnę o brytolach.
Możliwe, że nasz lokalny dystrybutor czuje się nadal bardzo pewnie, a na innych rynkach muszą poważnie powalczyć o klienta.
Niemce podają nastepujące dane:
Przyśpieszenie 9.6 rczna 8.2 automat.
To są dane jak mojego diesla C.
No ale toyota za to ma 8.2 automat i 7.6 ręczna.
Toyota wyraźnie jest lepszym autem. Pewnie w Subaru zmniejszyli moment, żeby sprzęgło nie padło.
Nie wspomnę o brytolach.
Możliwe, że nasz lokalny dystrybutor czuje się nadal bardzo pewnie, a na innych rynkach muszą poważnie powalczyć o klienta.
Niemce podają nastepujące dane:
Przyśpieszenie 9.6 rczna 8.2 automat.
To są dane jak mojego diesla C.
No ale toyota za to ma 8.2 automat i 7.6 ręczna.
Toyota wyraźnie jest lepszym autem. Pewnie w Subaru zmniejszyli moment, żeby sprzęgło nie padło.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- So What!
- 6 gwiazdek
Arno, nie wiem, jak to sprawdzałeś, ale z katalogu wynikają następujące wartości przyśpieszenia 0-100 km/h: 7,6 s (MT) i 8,2 (AT).Arno pisze: Przyśpieszenie 9.6 rczna 8.2 automat.