Mag pisze: POMNIK LAMPKI LOTNISKOWEJ I KOŁA DO SUZUKI

Jestem pod wrażeniem! Ale talenty tu na forum mamy fiu fiu

Mag pisze: POMNIK LAMPKI LOTNISKOWEJ I KOŁA DO SUZUKI
Stawiam na Kruszyna, bo chyba On się tylko nie pochwalił, niewdzięcznik. Wspominał, że piecze w piekarniku to może już zjadłArno pisze:Mój prezent się nie spodobał, zwłaszcza że pierwszy nie doszedł i wysłany był drugi, ale ja beztalencie manualne jestem, co ja na to mogię poradzić.
Tak jest, proszę o namiary, bo jutro mam wolny wieczóresilon pisze: i naślij na niewdzięcznika Siatexmana![]()
Co nie?Doxa pisze: talenty tu na forum mamy fiu fiu
Strzelam, że strzelałinquiz pisze: Mikołaj się musiał tych dziurek nawiercić,
A skąd wiesz?Arno pisze: Mój prezent się nie spodobał
E, jeszcze parę osób się nie chwaliło...liwit pisze: chyba On się tylko nie pochwalił, niewdzięcznik
Jak nie masz konkretnych zamówień, to rutynowo lataj i przegryzaj Evomały 5150 pisze: proszę o namiary, bo jutro mam wolny wieczór
Nie no WiS, Evo to też fajny samochód tylko trochę samotny.WiS pisze: Jak nie masz konkretnych zamówień, to rutynowo lataj i przegryzaj Evo![]()
Arno pisze: Mały, dziękuję. Najlepsze jest to, że to naprawdę dziala!
Jakież skrajne uczucia człowiek może wzbudzić swoją skromną osobąKruszyn pisze: mała zdziro już masz przejebane![]()
To dziwne, jak na Islay. Dla mnie są z reguły za ostre. A tak w ogóle, to po długiej przerwie wróciłem do koniaków. Żona lepiej zapach znosiArno pisze: delikatne, niezbyt dymne.
Czas kupic szybszy dupowóz; krócej będziesz szukal...Arno pisze: szukać po mieście odpowiednich skladników, dwa razy
Mały, Ty się strasznie groźny i taki hop do przodu zrobiłeś odkąd masz ten strójmały 5150 pisze:Tak jest, proszę o namiary, bo jutro mam wolny wieczóresilon pisze: i naślij na niewdzięcznika Siatexmana![]()
![]()
dobry pomysl :D ...moze cos wykombinuje :) i postawie na youtubegregski pisze:fitush, u Ciebie to chyba tylko video ma sens
moje oficerki stoja w domu przy wejsciu i wszyscy polskojezyczni goscie smieja sie w glos
No właśnie ?Przylepka pisze:Kruszyn gdzie fota??