F1 2010
Re: F1 2010
Chodzi o to, że panowie z SF tak się zapatrzyli na pilnowanie przedwcześnie zjeżdżającego po opony Webbera, że po pit-stopie wsadzili Alonso za Witka, gdzie utknął na jakieś czterdzieści kółek. Tymczasem Fotel pojechał po majstra jak po swoje, a Witek i RK, kończąc odpowiednio na szóstym i piątym, ładnie dobili Ferdzia. Ghosn zrobił pewnie w portki z radości, bo mistrzowskie (WDC oraz WCC) wózki paradowały z wielkim ,,Renault'' na skrzydłach.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Niech ktos mi powie po dzisiejszym wyscigu, ze w F1 nie ma akcji. Mialem stan przedzawalowy.
Alonso nie tylko starcil Tytul ale tez starcil w moich oczach w momencie, gdy wymachiwal do Pietrov'a po wyscigu. Pozniej w wywiadzie gratulowal Vitalijowi niezlej jazdy ale na szczera wypowiedz to nie wygladalo.
No i Rewelacyjny KUBuś, tym razem przy pomocy strategow zespolu duuzo zyskal. Banan mi sie pojawil na twarzy, gdy wyjechal przed Pietrov'em i Aonso. Ciekawi mnie tylko, co sie staloo na ostatnich okrazeniach - tracil 2 s. do Rosberga a przyjechal na mete 9s pozniej.
Szkoda, ze sezon juz sie skonczyl...
Alonso nie tylko starcil Tytul ale tez starcil w moich oczach w momencie, gdy wymachiwal do Pietrov'a po wyscigu. Pozniej w wywiadzie gratulowal Vitalijowi niezlej jazdy ale na szczera wypowiedz to nie wygladalo.
No i Rewelacyjny KUBuś, tym razem przy pomocy strategow zespolu duuzo zyskal. Banan mi sie pojawil na twarzy, gdy wyjechal przed Pietrov'em i Aonso. Ciekawi mnie tylko, co sie staloo na ostatnich okrazeniach - tracil 2 s. do Rosberga a przyjechal na mete 9s pozniej.
Szkoda, ze sezon juz sie skonczyl...

Life is a Joke !
Brazylia była nudna do bólu...@lbert pisze:Niech ktos mi powie po dzisiejszym wyscigu, ze w F1 nie ma akcji. Mialem stan przedzawalowy.

Ale dziś były fantastyczne emocje.... Sporo się działo... Pietrov to chyba miał swój dzień konia
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
a ja niestety nie dotrwałem po boksie i %
Zasnąłem widząc Zientarskiego na samym początku studia 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Żałuj, bo wyścig był naprawdę super. Nawet znając wyniki warto go obejrzećKruszyn pisze: a ja niestety nie dotrwałem po boksie i %Zasnąłem widząc Zientarskiego na samym początku studia
![]()

So What!, no właśnie szukam powtórki
F-1 się skończyła moto GP się skończyło tydzień temu ,dzięki wywrotką i kontuzją Daniego Pedrosy i Rossiego wygrał Jorge Lorenzo
Szykuje się następny fajny sezon Rossi przeszedł do Ducatti razem z Nickym Haydnem
Tak się zegnał się z Yamahą ((po siedmiu latach )
Fajny filmik
Link: http://www.youtube.com/watch?v=4xbgkUl7S20
Co prawda z przedniego roku ale fajny no i dla obecnego mistrza swiata warto zobaczyć nawet coś dla kochajacych inaczej sie cos znajdzie 1:44
Link: http://www.youtube.com/watch?v=EA3pwfy7FTQ

Tak się zegnał się z Yamahą ((po siedmiu latach )
Fajny filmik
Link: http://www.youtube.com/watch?v=4xbgkUl7S20
Co prawda z przedniego roku ale fajny no i dla obecnego mistrza swiata warto zobaczyć nawet coś dla kochajacych inaczej sie cos znajdzie 1:44
Link: http://www.youtube.com/watch?v=EA3pwfy7FTQ
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no niestety, ja nie dałem rady tym razem zrobić Wam relacji na żywo. Ale nic straconego, nowy sezon niedługo, a zdaje się będziemy mieszkać przy jednym z torów ulicznych 

Alonso prawie jak Clarkson wygląda w chwię po rozpoczęciu jazdy:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=3f-ahgpPTrU

Link: http://www.youtube.com/watch?v=3f-ahgpPTrU
no ale nieźle to zapier...la
no i fajny skłon w 1:01

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

genialny komentarze jednej z osób na YT: czemu Massa nie siedzi za Alonso? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no i stało się..Lotus Renault GP
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
I jeśli Fernandez również pomaluje się na czarno-złoto i będzie drugim, konkurującym Lotusem, to będzie to największa porażka marketingowa. Nawet RBR od STR różnią się choćby nazwą.
r.
r.
ky, czyli może być tak:

vs.

(obrazek znaleziony na racingforum.pl)

vs.

(obrazek znaleziony na racingforum.pl)
Pozostanie zadać pytanie, czym się różni wróbelek i co na to właściciel JPS ;)
r.
r.
Zwróćcie uwagę, że na malowaniu L-R nie ma logo Łady ani stoczni Wyborg - czyli pozycja Witii nie jest taka pewna.
pytanie, skąd te rendery... Bo mogą to być wizje fanów..
Do rozpoczęcia przyszłego sezonu jeszcze dużo czasu. A poza tym Snoras został.WRC fan pisze:Zwróćcie uwagę, że na malowaniu L-R nie ma logo Łady ani stoczni Wyborg - czyli pozycja Witii nie jest taka pewna.
r.
Pierwsze zdjęcie nowego malowania na żywo - IMO słabo to wygląda, reklamy kompletnie nieczytelne

ja się tylko boję ,co by rajdowcy we Włoszech nie popełnili sepuku jak Robercik wsiądzie w Protona Satrię Neo S2000

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Ze śmiechu? Przecie to się ponoć sypie jak śnieg zimą ;)
r.
r.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
WRC fan pisze: Pierwsze zdjęcie nowego malowania na żywo
Hmm, brytyjska flaga obok numeru 9 na bolidzie ??
Life is a Joke !