Pan Miły powiedział, że nie zrobi tego, bo po jakimś czasie znowu będzie gwizdać i ja zaczne do niego przyjeżdżać i będzie musiał poprawiać. a mu sie nie chce........
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Pojechałem dzisiaj do firmy specjalizującej się w szybach samochodowych - sprzedaż, uzupełnianie odprysków, montaz nowych itd... w celu ponownego zapchania jakims profesjonalnym kitem górnych narożników przy szybie czołowej gdyż znowu powyżej 160 gwiżdże.
Pan Miły powiedział, że nie zrobi tego, bo po jakimś czasie znowu będzie gwizdać i ja zaczne do niego przyjeżdżać i będzie musiał poprawiać. a mu sie nie chce........
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
esilon, jesteś pewien, że to przednia szyba 
W przypadku mojego Forka też tak podejżewałem, ale okazało się, że to gwiżdże lewa wycieraczka przedniej szyby.
Oryginalne wycieraczki zastąpiłem Valeo Silencio Extreme (tak się to pisze?). Zaczęło gwizdać, ale nie wiązałem tego z wymianą wycieraczek. Pojechałem do ASO. Okazało się, że lewa wycieraczka jest ciut za wysoko i wyje
Teraz, po delikatnym obniżeniu wycieraczki, już jest git 
W przypadku mojego Forka też tak podejżewałem, ale okazało się, że to gwiżdże lewa wycieraczka przedniej szyby.
Oryginalne wycieraczki zastąpiłem Valeo Silencio Extreme (tak się to pisze?). Zaczęło gwizdać, ale nie wiązałem tego z wymianą wycieraczek. Pojechałem do ASO. Okazało się, że lewa wycieraczka jest ciut za wysoko i wyje
So What!, jestem prawie na pewno pewien
bo jak po zakupie na autostradzie zaczeło mi gwizdać, to prawie zawału dostałem, więc zgłosiłem to w ASO (A.Koper) i zaradzili wciskajac kit
tam gdzie trzeba a sprawdzenie gdzie odbyło sie dzieki rurce z spręzonym powietrzem, na początku było dobrze tj cicho ale z czasem gwizdanie powróciło, (tak mówili w ASO i tak sie stało) bo kit pewnie stwardniał itp itd......... ale dzieki, wymiana wycieraczek tez mnie czeka więc sie na pewno upewnię 
Chyba będzie ciężko, ale jak może będę o tym śnił to u nich pojawi się to zdjęcie i nie będzie im się chciało do mnie wysyłaćSo What! pisze: No to byłby nietegesTrzymam kciuki, żeby to byli np. geodeci
![]()
No jak już powyżej 160 to niedobrze, u mnie zaczyna dopiero powyżej 210esilon pisze: gdyż znowu powyżej 160 gwiżdże.
WiS pisze: Ingerencja w wydech i/lub podkręcenie radia nie pomaga na ten gwizd...?
zapraszam do środka bo widzę , że sie nie rozumiemy
radyjo i głośniki należałoby wymienić a ja tylko troszkę kitu chciałem upchnąć bez brudzenia rączek
radekk pisze: No jak już powyżej 160 to niedobrze, u mnie zaczyna dopiero powyżej 210
to u mnie wtedy przestaje, nie mogę cały czas jeździc 220
Dlaczego nie możesz?esilon pisze:vibowit, eeeeeee tam mogę, czy eeeeeeeee ta nie mogę?
czarne jest piękne...
ale za to rybny......gruby pisze: pasztet kelecki.
no i nie każdy pasztet może mieszkać w waw
Controloc poszedł w ruch, więc za tydzień lub dwa będzie OK. A co do picia to - na pusty brzuch jedynie woda lub herbata 
Rzeźnik zbereźnik:)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Pierwsza godzina rehabilitacji dzisiaj - Jeeeezuuu jak mnie wszystko boli teraz... 
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
mam nauczkę...
jak nie chcesz żeby matka miała cię za alkoholika nigdy nie wchodź z nią na dział alkohole w makro...

jak nie chcesz żeby matka miała cię za alkoholika nigdy nie wchodź z nią na dział alkohole w makro...
“poproszę skrzynkę wódki i dwie oranżady...”
luki pisze:mam nauczkę...
Dolce far niente