migrena choroba tylko kobieca?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: migrena choroba tylko kobieca?
Rany, chyba dwa razy wystarczy, żeby się przekonać, że za trzecim będzie tak samoKubik pisze:burat, Myślisz że mam tyle odwagi trzeci raz się żenić![]()
do trzech razy sztukaKonto usunięte pisze:Rany, chyba dwa razy wystarczy, żeby się przekonać, że za trzecim będzie tak samoKubik pisze:burat, Myślisz że mam tyle odwagi trzeci raz się żenić![]()
Pozdrófffffka :P
Najpierw musiałby ktos mnie przekonać aby trzeci raz się żenić a potem jeszcze przekonac do konkretnej kobiety .
Idę na kawę .
Właśnie ! Miałbym sie wiazac z kobietą żeby mi kawe podpijała ?
Idę na kawę .
Właśnie ! Miałbym sie wiazac z kobietą żeby mi kawe podpijała ?
pytanie tylko jaki to zysk masz na myśli ,bo dla jednego zysk ,a dla drugiego stratamelinda pisze: ale i nie zyskujesz![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
melinda pisze: do trzech razy sztuka, nie ryzykuje nie tracisz ale i nie zyskujesz
![]()
Ach te babskie myślenie
-
subarutux
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0D 09
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Oj, jak patrzę na facetów w wieku 20 - 30, a nawet do 40, to obawiam się, że masz marne szanse. Faceci zdrowi na ciele i umyśle to dziś przeważnie egzemplarze antykwaryczne.melinda pisze: muszę dać ogłoszenie (...) szukam zdrowego na ciele i umysle faceta
No wiesz.. to już ryzyk -fizykburat pisze:pytanie tylko jaki to zysk masz na myśli ,bo dla jednego zysk ,a dla drugiego stratamelinda pisze: ale i nie zyskujesz![]()
![]()
Wiesz... ja wybredna nie jestemsubarutux pisze:Oj, jak patrzę na facetów w wieku 20 - 30, a nawet do 40, to obawiam się, że masz marne szanse. Faceci zdrowi na ciele i umyśle to dziś przeważnie egzemplarze antykwaryczne.melinda pisze: muszę dać ogłoszenie (...) szukam zdrowego na ciele i umysle faceta
To taka delikatna sugestia zeby Cię zdopingowaćKonto usunięte pisze:melinda pisze: do trzech razy sztuka, nie ryzykuje nie tracisz ale i nie zyskujesz
![]()
Ach te babskie myślenie![]()
Konto usunięte, lubi fotel bujany , wiec on sie nie liczymelinda pisze: To taka delikatna sugestia zeby Cię zdopingować![]()
zauważyłam, że są nierozłączniKubik pisze:Konto usunięte, lubi fotel bujany , wiec on sie nie liczymelinda pisze: To taka delikatna sugestia zeby Cię zdopingować![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
melinda pisze: A Ty co lubisz?![]()
Pewnie lubi coś bardziej ekstrawaganckiego, bo z powodu fotela bujanego i porozrzucanych skarpet 2 kobiety by nie uciekły
Strzele focha i ide ze dwie łodzie do jeziora zwodować . Potem idę na rower .
Konto usunięte, nie uciekły

Konto usunięte, nie uciekły
kto nie uciekł?, ja mogę przegonić jakby coKubik pisze:Strzele focha i ide ze dwie łodzie do jeziora zwodować . Potem idę na rower .
Konto usunięte, nie uciekły![]()
SpokoKubik pisze:melinda, Jak będę w twojej okolicy to ci wytłumaczę .![]()