Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
srnk, moje gratulacje!
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Najlepsze życzenia niech rośnie zdrowy 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
srnk, Gratulacje
niech rośnie duży i silnyy ! 

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
srnk, brawa i gratulacje dla całej trójki zainteresowanych (znaczy, dziecięcia, mamy i taty)
Ojcostwo to wspaniała sprawa - ...ani się obejrzysz, jak Ci ten dzisiejszy malec zacznie piwo przynosić 
PS>

PS>
No coś Ty! Duży i silny jest za drogi w wyżywieniu, w dzisiejszych czasach lepiej, żeby był średni i mądrywuecha pisze: niech rośnie duży i silnyy !

WiS pisze: No coś Ty! Duży i silny jest za drogi w wyżywieniu, w dzisiejszych czasach lepiej, żeby był średni i mądry![]()

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"

A ten tylko o piniendzachWiS pisze: No coś Ty! Duży i silny jest za drogi w wyżywieniu,

Toż ja to już wiem, że wspaniała.. powiedziałbym że najciekawsza podróż życiaWiS pisze:srnk, brawa i gratulacje dla całejtrójkiczwórki zainteresowanych (znaczy, dziecięcia, mamy i taty i siostry)Ojcostwo to wspaniała sprawa - ...ani się obejrzysz, jak Ci ten dzisiejszy malec zacznie piwo przynosić

Co do piwa... idę ja sobie z córką przez osiedle, mijamy monopolowy, idę dalej a córka się rozgląda i po chwili słyszę wołanie: "Tatooooo! A piwa nie chcesz?". Reputacja na dzielni +20

fitter happier more productive
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A, pardon. Acz rola siostry w tym przedsięwzięciu jednak jest najmniejsza... no chyba że uznamy, że bohatersko nie przeszkadzała w niezbędnych czynnościach - to taksrnk pisze: czwórki

srnk pisze: córka się rozgląda i po chwili słyszę wołanie: "Tatooooo! A piwa nie chcesz?". Reputacja na dzielni +20

- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
srnk gratulejszyns 

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- Gump
- 5 gwiazdek
Dziś pobiegłem z Ustrzyk Górnych na Połoninę Caryńską
Czas podbiegu 35 min. 43 sek.
Za tydzień startuję w maratonie MTB w Przemyślu trzymajcie za mnie

Czas podbiegu 35 min. 43 sek.
Za tydzień startuję w maratonie MTB w Przemyślu trzymajcie za mnie
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Gump, dla mnie to Ty wariat jesteś. Ja po 3 min biegu po płaskim chcę umierać 
Ale kciuki będę trzymał, trzeba wspierać szalonych

Ale kciuki będę trzymał, trzeba wspierać szalonych

A Ty zbudował ten domek na drzewieKonto usunięte pisze: Ja po 3 min biegu po płaskim chcę umierać

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Gump
- 5 gwiazdek
Fido, jak się biegnie pod górę to się cały czas umiera ale o to w tym chodziKonto usunięte pisze: Gump, dla mnie to Ty wariat jesteś. Ja po 3 min biegu po płaskim chcę umierać

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Piter 35, jak ma zbudować
Przecież ma lęk wysokości 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
To jak Mu się jeździ autobusem dwupoziomowymKruszyn pisze: Przecież ma lęk wysokości

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jak ma zbudować, skoro nie jest w stanie wejść na drzewoPiter 35 pisze: A Ty zbudował ten domek na drzewie![]()
![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Parę dni temu zbudowałem szałas, zamierzamy w nim spać jak się ociepli, więc nie marudźcie, jeszcze będziecie zazdrościć domku na drzewie 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Konto usunięte jak wygeneruję trochę wolnego czasu, możemy zrobić ten domek.Konto usunięte pisze: Parę dni temu zbudowałem szałas, zamierzamy w nim spać jak się ociepli, więc nie marudźcie, jeszcze będziecie zazdrościć domku na drzewie

Parapetówka już była?Konto usunięte pisze: Parę dni temu zbudowałem szałas, zamierzamy w nim spać jak się ociepli,

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Doxa, widziałaś w szałasie parapet 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Myślę, że to jest kwestia wyobraźniKruszyn pisze: Doxa, widziałaś w szałasie parapet![]()

No miał kupić zielonkę z parapetem ale Sknerus się z Niego zrobił i nie chciał dla Kochanej wspaniałej Żony kupić wozidełko . A i było by na czym flaszeczkę postawićKruszyn pisze: Doxa, widziałaś w szałasie parapet

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa