bo mamusie mają często pęd do kariery dla dzieci, zazwyczaj niczym nieuzasadniony.vibowit pisze: Można też zadać sobie pytanie, co skłoniło mamę do umieszczania tych filmików w sieci.
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
inquiz pisze: zazwyczaj niczym nieuzasadniony
Jak to nie ? Uzasadnione swoimi własnymi niezrealizowanymi aspiracjami

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
W jajach tkwi ambicja, jaja to zdwojone Ja,
Jah je potępia, wycinamy je tępą żyletką.
W Babilonie zdrada, każą nosić jaja i wąsy,
a jaja nie dość, że niewygodne, w dodatku deformują spodnie.
:)
r.
Jah je potępia, wycinamy je tępą żyletką.
W Babilonie zdrada, każą nosić jaja i wąsy,
a jaja nie dość, że niewygodne, w dodatku deformują spodnie.
:)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Piękny dzień dzisiaj miałem!
Pierwsze primo, rozpoczęliśmy sezon grillowy, czy jak kto woli barbekju. Drugie primo, zakupiłem troszkę roślinek i zacząłem je sadzić w ogrodzie. Trzecie primo: zrobiłem porządem w drewutni. Porąbałem drewno, czekające od roku i poukładałem w drewutni. Jestem dosłownie miszczem

Pierwsze primo, rozpoczęliśmy sezon grillowy, czy jak kto woli barbekju. Drugie primo, zakupiłem troszkę roślinek i zacząłem je sadzić w ogrodzie. Trzecie primo: zrobiłem porządem w drewutni. Porąbałem drewno, czekające od roku i poukładałem w drewutni. Jestem dosłownie miszczem

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
maf1, jutro Cię będą plecy bolały. "Coś niedobrego" już czeka 
Z dobrych rzeczy, to kupiłem dziś gnojówkę za 4,98 PLN/litr

Oj będą będą! I nie tylko plecyKonto usunięte pisze:maf1, jutro Cię będą plecy bolały. "Coś niedobrego" już czeka

a ile tej gnojówki?
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Wczoraj wróciłem z maratonu MTB , było super startowało ponad 250 osób . W mojej kat M3 na dystansie mega była największa ilość zawodników.
Nie mam jeszcze dokładnego info ale pewnie ponad setka jak nic .
Wybrałem się na rowerze Trek 820 który waży 15 kg i do tego jeszcze nie ma amorów
to co przeżyłem na trasie to była walka o przeżycie
raz leżałem i raz spadł mi łańcuch, chyba nie muszę mówić jak zjeżdża się
z góry takim rowerkiem. To co nadrabiałem pod górę traciłem wszystko na zjazdach pomimo ryzyka bo kilka razy miałem śmierć w oczach. Jak widzisz
gości którzy fruną w powietrzu i padają na glebę sprzętem za grube pieniążki
a do tego jeszcze strzelające opony ,powyginane obręcze wyrwane przerzutki ,to myślisz sobie Boże co ja tu robię i modlisz się żeby twój
turbodziadek wytrzymał walkę do końca. Ręce i kręgosłup bolą mnie bardziej niż kiedykolwiek ,na każdym zjeździe myślałem kiedy wreszcie zacznie się podjazd bo wtedy troszkę odpocznę. To był mój pierwszy maraton MTB zapewne nie ostatni ale nie na takim sprzęcie.
W Open zająłem 29 miejsce natomiast w M3 11 lokatę i powiem wam
,że starzy wyjadacze jak zobaczyli mój rowerek to tylko kręcili głowami
z niedowierzaniem i pytali jak ja to zrobiłem i dotarłem cało i zdrowo na metę .
Nie mam jeszcze dokładnego info ale pewnie ponad setka jak nic .
Wybrałem się na rowerze Trek 820 który waży 15 kg i do tego jeszcze nie ma amorów

z góry takim rowerkiem. To co nadrabiałem pod górę traciłem wszystko na zjazdach pomimo ryzyka bo kilka razy miałem śmierć w oczach. Jak widzisz
a do tego jeszcze strzelające opony ,powyginane obręcze wyrwane przerzutki ,to myślisz sobie Boże co ja tu robię i modlisz się żeby twój
turbodziadek wytrzymał walkę do końca. Ręce i kręgosłup bolą mnie bardziej niż kiedykolwiek ,na każdym zjeździe myślałem kiedy wreszcie zacznie się podjazd bo wtedy troszkę odpocznę. To był mój pierwszy maraton MTB zapewne nie ostatni ale nie na takim sprzęcie.
W Open zająłem 29 miejsce natomiast w M3 11 lokatę i powiem wam
,że starzy wyjadacze jak zobaczyli mój rowerek to tylko kręcili głowami
z niedowierzaniem i pytali jak ja to zrobiłem i dotarłem cało i zdrowo na metę .
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Hehe, szkoda mi było kasy, żeby kanistry kupowaćmaf1 pisze: A do kanistrów już nie?![]()

Gump, oni po prostu jeszcze nie wiedzą, że Ty wariat jesteś. My już to wiemy, gratulacje!

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Gump, szacun
A to mi się najbardziej podoba:

A to mi się najbardziej podoba:
Gump pisze: na każdym zjeździe myślałem kiedy wreszcie zacznie się podjazd bo wtedy troszkę odpocznę
od czytania aż nogi bolaGump pisze: na każdym zjeździe myślałem kiedy wreszcie zacznie się podjazd bo wtedy troszkę odpocznę

Gump, gratulacje

od dawna wiadomo, że to nie pojazd czyni mistrza

Gump, szacun
Sam dawniej trochę śmigałem XC (co prawda nie maratony) i wiem co znaczy podobna walka 

A gdzie żeś się ścigał?Gump pisze:Wczoraj wróciłem z maratonu MTB ,
To co to qrna było? Downhill?Wybrałem się na rowerze Trek 820 który waży 15 kg i do tego jeszcze nie ma amorówto co przeżyłem na trasie to była walka o przeżycie
a do tego jeszcze strzelające opony ,powyginane obręcze wyrwane przerzutki ,to myślisz sobie Boże co ja tu robię

W Open zająłem 29 miejsce natomiast w M3 11 lokatę
No to brawa

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
W mieście Przemyślmaf1 pisze: A gdzie żeś się ścigał?

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Marijajózef Gumpisław ja wiedziałem że Ty jesteś szalony, od czasu jak kupiłeś psa, ale nie wiedziałem że aż tak

Gump, ty to tak całkiem normalny nie jesteś
a ja dziś się zakochałem i już wiem na co mam zbierać
,a w środku szyta jak na miarę

a ja dziś się zakochałem i już wiem na co mam zbierać

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Gump,
gratuluję!
Ponownie okazało się, że nie sprzęt jest najwazniejszy.
ale chociaż ma niby-amortyzator.
15 kg?
no trudno...
jednak co stal to stal!
gratuluję!
Ponownie okazało się, że nie sprzęt jest najwazniejszy.

Ja od 14 lat jeżdzę na Treku 810, zdaniem "fachwców" równie bezwartościowym jak 820...Gump pisze:Wybrałem się na rowerze Trek 820 który waży 15 kg i do tego jeszcze nie ma amorów![]()
ale chociaż ma niby-amortyzator.

15 kg?
no trudno...
jednak co stal to stal!

nnno! bo już myślałem, że bendem bić!burat pisze:a ja dziś się zakochałem i już wiem na co mam zbierać,a w środku szyta jak na miarę
my zbieramy na czarną, więc z czerwoną rób co chcesz. nawet sobie kup.

damaz, na Urodziny to już raczej nie zdążysz ale na Dzień Kobiet powinieneś się wyrobićdamaz pisze: my zbieramy na czarną

damaz, powiem że widziałem i czarną i czerwoną ,ta czerwona chyba ładniejsza
A co do samej Porszawki to miałem okazję pooglądać sobie Astona (nawet dwa i jeden w cabrio) i Lambo Galardo ale szczerze powiem ,że Prosie zrobiło na mnie największe wrażenie po prostu cudo

A co do samej Porszawki to miałem okazję pooglądać sobie Astona (nawet dwa i jeden w cabrio) i Lambo Galardo ale szczerze powiem ,że Prosie zrobiło na mnie największe wrażenie po prostu cudo

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

hmmm... ten cholerny Dzień Kobiet...Dido pisze: damaz, na Urodziny to już raczej nie zdążysz ale na Dzień Kobiet powinieneś się wyrobić![]()
kwiaty..
wiatrówka..
pająk...
wychodzi szereg geometryczny.

znaczy... mam problem

na szczęście co któryś rok.

i nie wiadomo co który

edit:
ależ bierz, bierz, bierzburat pisze: ta czerwona chyba ładniejsza![]()

no niestety, damazia się przejechała. tak poważniej. z zakrętami, szykanami...burat pisze: Prosie zrobiło na mnie największe wrażenie
wiesz, dlaczego "niestety"