teraz juz nikt nam nie stoi na przeszkodziebarbie pisze: remek, Obrazek

Przy okazji, przepraszam, ze nie zareagowalem dzisiaj na niedomaganie forum o czasie, nie najpiekniejszy dzien dla mnie. 2 lata w ch...olere, bo 'nie wiem'

teraz juz nikt nam nie stoi na przeszkodziebarbie pisze: remek, Obrazek
remek pisze:teraz juz nikt nam nie stoi na przeszkodziebarbie pisze: remek, Obrazek![]()
To co? Jarka, na jarka d4d zamieniasz?WiS pisze:Aż tak dobrze.
WiS pisze: Przejechałem się (kawałeczek tylko...) BMW 123d.
WiS pisze: I świat się mnie - oraz światopogląd - wziął i zawalił.
Wiesz ja dzisiaj raczej pozbyłem się swojego rozbitego Forestera i też mnie deprecha bierzeInterceptor pisze: Sprzedalem moja kochana srebrna imprezke i powiem Wam ze jest to pierwsze auto po sprzedazy ktorego zaluje i odczuwam smutek ... Zawsze byla radosc ze sie pozbylem auta a tu jest deprecha i powiem Wam ze to sie utrzymuje, myslalem ze przejdzie ale dalej mnie trzyma![]()
Uuu, widzę kiepskoInterceptor pisze:Sprzedalem moja kochana srebrna imprezke i powiem Wam ze jest to pierwsze auto po sprzedazy ktorego zaluje i odczuwam smutek ... Zawsze byla radosc ze sie pozbylem auta a tu jest deprecha i powiem Wam ze to sie utrzymuje, myslalem ze przejdzie ale dalej mnie trzyma
Mi pomagało.mały 5150 pisze: ale w tym przypadku to potrzeba głaska od Barbiea i to nie wiem czy pomoże?
Polecam się na przyszłość, ja mały samarytanin.radekk pisze: Dobrze że pod ręką był Hogi który wspierał mnie w bólach, bo myślałem że to już koniec![]()
WiS pisze: Przejechałem się (kawałeczek tylko...) BMW 123d.
I świat się mnie - oraz światopogląd - wziął i zawalił.
WiS pisze: Aż tak dobrze.
FUX pisze: coś wiecej?????
staram sie nie miewać porównania, ale niestety w czwartek będę na jako "doradcaWiS pisze: a i zaczynam zmieniać zdanie o klekotnictwie.
barbie pisze:Interceptor, chodź do cioci barbiebędzie dopsz
![]()