Piękny dzień dziś mamy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Ty nie na forum, tylko teściową pobujaj na tej huśtawce, punktów nałapieszChloru pisze:Konto usunięte, sniadanie jadlem w cieniu ale teraz forum na hustawce z baldachimem

Konto usunięte pisze:
Ty nie na forum, tylko teściową pobujaj na tej huśtawce![]()
I niekoniecznie na huśtawce

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Kruszyn, sam sie bujaj. Masz w leb od Kasi 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Godlik, napisz więcej szczegółów o szkoleniu, koszty, terminy, Nowe Miasto w miarę blisko więc może bym się wybrał.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
FUX pisze: Masz jakieś namiary na te imprezy, koszta, inne miejsca w RP?
Chętnie Mlodego poślę. Niech sie uczy na obcym sprzęcie...
Właściwie to nic więcej nie wiem... Na szkolenie wysłała mnie moja firma (i było to szkolenie zamknięte), więc nie znam kosztów. Ale do naszej grupy dołączył jeden koleś, który szkolił się przed jakimś rajdem/wyścigiem, więc pewnie jakoś można się dogadać i podpiąć pod szkolenia dla firm. Bo z tego co z nimi rozmawiałem, to siedzieli tam już drugi tydzień i codziennie prowadzili szkolenia.inquiz pisze: Godlik, napisz więcej szczegółów o szkoleniu, koszty, terminy, Nowe Miasto w miarę blisko więc może bym się wybrał.
A to ich strona:
http://abj.kuchar.net/
Jeśli zbierze się konkretna grupa na szkolenie do ABJotu to dogadam temat z chłopakami tak żeby było dobrze
. Uważam ze bez dwóch zdań warto. Podejście Tomka, Wincenta (master slalomowy), Grzesia (oaza spokoju i niewiarygodna cierpliwość i umiejętność przekazywania wiedzy indywidualnie) itd..

Moniqa, jak znasz mniej więcej koszty to napisz, wtedy dopiero ewentualni chętni będą się deklarować.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Moniqa, jeżeli nie bedzie z niczym kolidowało, to wezmę Syna.
Dolce far niente 

Rozmawiałam przed chwilą z chłopakami i wygląda to tak:
Mają wolne pojedyńcze terminy w najbliższym czasie ale żeby wszystko miało sens musi być nas grupa ok.18-20 osób.
Koszty uzależnione są od lokalizacji:
-Nowe Miasto n.Pilica czy Ułęż to koszt 800-900PLN (minus jest taki że jeśli w ostatniej chwili pojawia się np 12 osób to koszty rosną ponieważ tor jest wynajmowany i na mniejszą ilość osób dzieli się jego koszt)
-W Rallylandzie ABJ w Debrznie- koszt ok 500-600 PLN
(ceny są orientacyjne ponieważ narazie rozmawiałam "mocno luźno")
Jeśli chodzi o terminy to można takie szkolenie zrobić zarówno w tygodniu jak i w weekend, warunek-musi być grupa.
Pojawiają się czasem terminy gdzie jest już kilka osób znajomych i można się podpiąć ale jest to niezbyt częste ponieważ mają obłożenie szkoleniami dla firm.
Najbliższe takie gdzie kilka osób może się podczepić jest o ile dobrze pamiętam 19.06.
Tak to wygląda, jeśli będziecie zainteresowani to mogę pociągnąć temat, no problem
Mają wolne pojedyńcze terminy w najbliższym czasie ale żeby wszystko miało sens musi być nas grupa ok.18-20 osób.
Koszty uzależnione są od lokalizacji:
-Nowe Miasto n.Pilica czy Ułęż to koszt 800-900PLN (minus jest taki że jeśli w ostatniej chwili pojawia się np 12 osób to koszty rosną ponieważ tor jest wynajmowany i na mniejszą ilość osób dzieli się jego koszt)
-W Rallylandzie ABJ w Debrznie- koszt ok 500-600 PLN
(ceny są orientacyjne ponieważ narazie rozmawiałam "mocno luźno")
Jeśli chodzi o terminy to można takie szkolenie zrobić zarówno w tygodniu jak i w weekend, warunek-musi być grupa.
Pojawiają się czasem terminy gdzie jest już kilka osób znajomych i można się podpiąć ale jest to niezbyt częste ponieważ mają obłożenie szkoleniami dla firm.
Najbliższe takie gdzie kilka osób może się podczepić jest o ile dobrze pamiętam 19.06.
Tak to wygląda, jeśli będziecie zainteresowani to mogę pociągnąć temat, no problem

wow, potworne ceny w kontekście tak olbrzymiej grupy treningowej
Muszą chyba zmienić lokalizację... Na SJSach wypada to dużo lepiej, w kontekście cen i ilości osób, nie mówiąc już o szkoleniach u Ala..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Drogo fakt 

Myślałem że skoro robią bardziej masowe i częste szkolenia to cena będzie profi a jest znacznie wyżej niż się spodziewałem, nawet uwzględniając to że dają swoje peżoty.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Te szkolenia mają nieco inny charakter i oprawę więc z tego wynikają koszty, samych osób prowadzących szkolenie jest kilka, plus osoby ze wsparcia ( pachołkowi,kucharz itd)eMTi pisze:wow, potworne ceny w kontekście tak olbrzymiej grupy treningowejMuszą chyba zmienić lokalizację... Na SJSach wypada to dużo lepiej, w kontekście cen i ilości osób, nie mówiąc już o szkoleniach u Ala..
Do tego dochodzi fakt że jeździ się cały dzień ich autami i nie wnika w koszty z tym związane. Myślę że wystarczy policzyć jaki jest koszt upalania własnym autem podczas jednodniowego szkolenia i wtedy zmienia się optyka "drogo/tanio".
Padło pytanie..pojawiła się odpowiedź

j33mbo, to troszkę zmienia postać rzeczy. Monitor później doinformował 

Na ichniej stronce jest napisane, że na pługach się przemieszczają... 

Dolce far niente 

przecież już Godlik pisał że pugiem latałKruszyn pisze:j33mbo, to troszkę zmienia postać rzeczy. Monitor później doinformował

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jeżeli jest też napisane, że szkolą wyłącznie na swoich samochodach, to zwracam Ci część honoruFUX pisze: Na ichniej stronce jest napisane, że na pługach się przemieszczają...![]()

Moniqa pisze: Ale tak tak..tak właśnie mnie słuchasz yyyy czytasz![]()
Nie rób scen

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Monia na pewno ma rację. Nawet, jak jej nie ma. Powinieneś ją natychmiast przeprosićKruszyn pisze:Moniqa pisze: Ale tak tak..tak właśnie mnie słuchasz yyyy czytasz![]()
Nie rób scen

ale żeby mi to było ostatni razKruszyn pisze:Nie rób scenMoniqa pisze: Ale tak tak..tak właśnie mnie słuchasz yyyy czytasz![]()

Szymon..a Ty w pracy jeszcze jesteś?So What! pisze: Jeżeli jest też napisane, że szkolą wyłącznie na swoich samochodach, to zwracam Ci część honoru

o totototooo dobrze mówiSo What! pisze:Monia na pewno ma rację. Nawet, jak jej nie ma. Powinieneś ją natychmiast przeprosić

Ostatnio zmieniony 6 cze 2011, o 21:20 przez Moniqa, łącznie zmieniany 1 raz.