O tempora, o mores...Konto usunięte pisze:Bilex, to spamerzy. Nauczyli się, że nie wychodzi spam od razu po założeniu konta, więc zakładają konta, piszą bzdurne posty i któregoś dnia doradzą nam coś fantastycznego podając odpowiedniego linka, albo markę produktu.
Powitanie
Re: Powitanie
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Witam
Mam na imię Mirek jestem z małopolski. Subarakami fascynuje się od kiedy zobaczyłem pierwszy raz przerobionego GT w jakimś magazynie tuningowym.
Na tę chwile nie posiadam żadnego Subaru (aktualnie nie posiadam żadnego samochodu :( )
A teraz poszukuje samochodu więc uznałem że najwyższa pora zakupić coś co zawsze chciałem mieć czyli ładnego Buga WRX - jako auta na co dzień i leciutkie wariacje weekendowe ( wokoło miasta w sobotę wieczorem
)
Pozdro
Mam na imię Mirek jestem z małopolski. Subarakami fascynuje się od kiedy zobaczyłem pierwszy raz przerobionego GT w jakimś magazynie tuningowym.
Na tę chwile nie posiadam żadnego Subaru (aktualnie nie posiadam żadnego samochodu :( )
A teraz poszukuje samochodu więc uznałem że najwyższa pora zakupić coś co zawsze chciałem mieć czyli ładnego Buga WRX - jako auta na co dzień i leciutkie wariacje weekendowe ( wokoło miasta w sobotę wieczorem

Pozdro
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
chcesubaru
- 0 gwiazdek
- Auto: ford focus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hej wszystkim :)
Chcę kupić subaru, sąsiedzi mają i sobie chwalą, więc i ja się zastanawiam, może kupię, na razie mam forda focusa kombi.
Chcę kupić subaru, sąsiedzi mają i sobie chwalą, więc i ja się zastanawiam, może kupię, na razie mam forda focusa kombi.
Już ku*wa nie nadążam z banowaniem tej hołoty. To najprawdopodobniej jedna osoba jest. Admin jakby znalazł czas to mógłby się przyjrzeć adresom IP.Bilex pisze:O tempora, o mores...Konto usunięte pisze:Bilex, to spamerzy. Nauczyli się, że nie wychodzi spam od razu po założeniu konta, więc zakładają konta, piszą bzdurne posty i któregoś dnia doradzą nam coś fantastycznego podając odpowiedniego linka, albo markę produktu.
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
W końcu mnie rozpracowaliścieBergen pisze:
Już ku*wa nie nadążam z banowaniem tej hołoty. To najprawdopodobniej jedna osoba jest. Admin jakby znalazł czas to mógłby się przyjrzeć adresom IP.

Witam wszystkich.
Od kilku dni jestem szczęśliwym (taką mam nadzieję) posiadaczem Forestera III 2008 2,0 BIFUEL.
Pozdrawiam.
Od kilku dni jestem szczęśliwym (taką mam nadzieję) posiadaczem Forestera III 2008 2,0 BIFUEL.
Pozdrawiam.
-
Magdaa
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0
Witam Wszystkich obecnych,
od kilku miesięcy wraz z narzeczonym jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami zielonego Forestera 2.0 z 2001 bez klimatyzacji
Powoli spełniamy marzenia. Mam nadzieję , że znajdziemy tu wiele pomocnych wątków.
Pozdrawiam!
od kilku miesięcy wraz z narzeczonym jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami zielonego Forestera 2.0 z 2001 bez klimatyzacji

Pozdrawiam!
Dobry wieczór.
Od trzech dni posiadam Subaru.
Nie Impreze i bez TURBO ale jest ... Forester :)
Od trzech dni posiadam Subaru.
Nie Impreze i bez TURBO ale jest ... Forester :)
- Samozwańczy
- 0 gwiazdek
- Auto: Szukam
Hejo ;)
Witam całą wiarę forum ;)
Nie mogę się jeszcze pochwalić jakim subaru pomykam...ale zmienię to w ciągu najbliższych tygodni ;)
Korzystam z lektury forum, żeby uniknąć wtopy.
Pozdro!
Witam całą wiarę forum ;)
Nie mogę się jeszcze pochwalić jakim subaru pomykam...ale zmienię to w ciągu najbliższych tygodni ;)
Korzystam z lektury forum, żeby uniknąć wtopy.
Pozdro!
Powitać szanowne Towarzystwo ;) Ja w sumie z chwilową wizytą z kropki wpadłem. Bo mam problem z autem:)
-
elakijanowska
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza
Dzień dobry :)
Moja miłość do Subaru zaczęła się od Forestera. Od miesiąca jest Impreza :)
Łatwo nas poznać na drodze - zazwyczaj śpiewam za kierownicą.
Do zobaczenia!
Moja miłość do Subaru zaczęła się od Forestera. Od miesiąca jest Impreza :)
Łatwo nas poznać na drodze - zazwyczaj śpiewam za kierownicą.
Do zobaczenia!
Cześć i czołem,
Od wczoraj jestem posiadaczem zaniedbanego, lecz mimo to pięknego Outbacka 2.5 NA w wersji US z 2007 roku. Mam nadzieję, że dzięki lekturze forum uda mi się przywrócić mu dawną świetność, zarówno wizualną jak i techniczną :)
Od wczoraj jestem posiadaczem zaniedbanego, lecz mimo to pięknego Outbacka 2.5 NA w wersji US z 2007 roku. Mam nadzieję, że dzięki lekturze forum uda mi się przywrócić mu dawną świetność, zarówno wizualną jak i techniczną :)
Witam wszystkich wpadłem do was z ciekawości gdyż w w niedługim okresie czasu planuje kupić subaru imprezę. 

Witam,
Od czterech lat śmigam Forkiem nie- turbo, obecnie w oczekiwaniu na nowego XT-eka.
Od czterech lat śmigam Forkiem nie- turbo, obecnie w oczekiwaniu na nowego XT-eka.
- FranekWrx
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru wrx hawkeye
Witam w końcu mam swoją subarynke wrx my06 ,przesiadka z Leona 230 hp ,meega różnica Pzdr :DDD
Witam serdecznie,
od niedawna jestem posiadaczem Legacy kombi 2.0 z 2007 roku. Chociaż nie ma turbo, to i tak na razie słucham silnika a nie radia
Pozdrawiam całe forum !!!
od niedawna jestem posiadaczem Legacy kombi 2.0 z 2007 roku. Chociaż nie ma turbo, to i tak na razie słucham silnika a nie radia

Pozdrawiam całe forum !!!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Ale jest wpis że auto to Subaru więc może to zbieg okoliczności z tą liczbą, moze to po prostu data urodzenia 

pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Grzegorz pisze: Ale jest wpis że auto to Subaru
Większość z nich wpisuje Subaru, a póki co mamy klasyczny schemat: 3 szybkie posty i do widzenia.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.