Monia ...pisz na drugi raz tak żeby So What!, nie musiał zwracać honoru Fuxowi

No właśnie. Wolałbym następnym razem nie znajdować się w tak niezręcznej sytuacjiKruszyn pisze:
Monia ...pisz na drugi raz tak żeby So What!, nie musiał zwracać honoru Fuxowi![]()
cwany bąkKruszyn pisze: Monia ...pisz na drugi raz tak żeby So What!, nie musiał zwracać honoru Fuxowi
bo też czytasz mnie tak jak Kruszyn..możesz się dlatego poddać analogicznej karze...i raz raz do wątku MazurskiegoSo What! pisze: No właśnie. Wolałbym następnym razem nie znajdować się w tak niezręcznej sytuacji
Ty się nie śmiej... Ja też chichotałem jak zobaczyłem te "nędzne 207" i to dizle. Pod koniec szkolenia miałem już do nich pełen szacunek i byłem pewien, że GTkiem bym tak nie pojechał. Taki pug na dwójce przy dobrze ustawionej trasie zapierdziela jak dziki. Do tego można się skupić na gazie/hamulcu i kręceniu kierą. Odpada zmiana biegów, bo jakby jeszcze doszło to, to na pewno bym się pogubił.FUX pisze: Na ichniej stronce jest napisane, że na pługach się przemieszczają...
Ty się nie śmiej... Ja też chichotałem jak zobaczyłem te "nędzne 207" i to dizle. Pod koniec szkolenia miałem już do nich pełen szacunek i byłem pewien, że GTkiem bym tak nie pojechał. Taki pug na dwójce przy dobrze ustawionej trasie zapierdziela jak dziki. Do tego można się skupić na gazie/hamulcu i kręceniu kierą. Odpada zmiana biegów, bo jakby jeszcze doszło to, to na pewno bym się pogubił.FUX pisze: Na ichniej stronce jest napisane, że na pługach się przemieszczają...
Barthol, wcale nie jesteś leszczem myślę ,że gdybyś miał takie tereny jak ja do treningów to biegałbyś po górach i robił super wyniki.Barthol pisze: Ja to leszcz w porównaniu z Tobą jestem ze swoimi 10'ma kilometrami, które pokonuję 3 razy w tygodniu
rrosiak, teraz mnie zagiąłeś zamieszczę wcześniej na stronie grajdołka info na temat możliwych zagrożeń i turyści sami o siebie zadbająrrosiak pisze: ump, a jak w czasie tego biegu Twoim gościom turystom np. prądu albo wody zabraknie, to kto o nich zadba
Pozostaje mi tylko podziękować za taki komplement. Tym bardziej, że pada z ust bardzo zaawansowanego zawodnikaGump pisze:Barthol, wcale nie jesteś leszczem myślę ,że gdybyś miał takie tereny jak ja do treningów to biegałbyś po górach i robił super wyniki.Barthol pisze: Ja to leszcz w porównaniu z Tobą jestem ze swoimi 10'ma kilometrami, które pokonuję 3 razy w tygodniu
Konto usunięte pisze: macie jakieś zdjęcia?