Powitanie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Powitanie
FUX, zarejestrowała się na forum, bo jest tu bardzo interesująco, a administratorzy włożyli mnóstwo pracy w rozwinięcie tak fajnego miejsca. Z pewnością dowie się wiele ważnych i ciekawych rzeczy.
W sumie to ja się już wcześniej miałem przywitać. Na kropce jestem to i tutaj - powiedzieć trzeba: cześć Wam! :)
Czesc,
Impreza 2.0 16 V kombi :/ EJ 20 MY 98.
Sporo wyczytalem bez zasmiecania, chyba nastaje czas zadawania pytan.
Impreza 2.0 16 V kombi :/ EJ 20 MY 98.
Sporo wyczytalem bez zasmiecania, chyba nastaje czas zadawania pytan.
My też jesteśmy miło zaskoczeni.
Szczególnie zwiększającą się ostatnio w postępie geometrycznym liczbą użytkowników.
Skąd taki ciekawy nick?
Tak, tak wiem, że nie doczekam się odpowiedzi. Tak sobie piszę...
Szczególnie zwiększającą się ostatnio w postępie geometrycznym liczbą użytkowników.
Skąd taki ciekawy nick?
Tak, tak wiem, że nie doczekam się odpowiedzi. Tak sobie piszę...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Witajcie :)
Mam na imię Rafał.
Właśnie zaczynam przygodę z Subaru.W zeszłym tygodniu wymieniłem moją Mercedes W203 na Legacy kombi 2004r.
Był trochę zapuszczony...Do zrobienia skrzynia biegów (trzeci bieg zgrzyta),zawieszenie (tylne amortyzatory) i kilka innych drobiazgów.Wszystko to zamierzam ogarnąć do końca czerwca i pochwalić się w dziale ''nasze auta''
W każdym razie polubiliśmy się z Gackiem i chyba zostanę dłużej na forum
Mam na imię Rafał.
Właśnie zaczynam przygodę z Subaru.W zeszłym tygodniu wymieniłem moją Mercedes W203 na Legacy kombi 2004r.
Był trochę zapuszczony...Do zrobienia skrzynia biegów (trzeci bieg zgrzyta),zawieszenie (tylne amortyzatory) i kilka innych drobiazgów.Wszystko to zamierzam ogarnąć do końca czerwca i pochwalić się w dziale ''nasze auta''
W każdym razie polubiliśmy się z Gackiem i chyba zostanę dłużej na forum

Witam, niedawno zostałem właścicielem Subaru Imprezy z 2006 roku 2.0 160 KM, mam nadzieję, szczęśliwym właścicielem
Pozdrawiam FRR

Pozdrawiam FRR
- Kanalizer
- 0 gwiazdek
- Auto: impreza bez turbo
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam
Od miesiąca jestem szczęśliwym acz coraz biedniejszym posiadaczem prawie niebieskiej Imprezy kombi '97 2.0 bez turbo z wykwintnym wydechem i rudą na nadkolach :D
Od miesiąca jestem szczęśliwym acz coraz biedniejszym posiadaczem prawie niebieskiej Imprezy kombi '97 2.0 bez turbo z wykwintnym wydechem i rudą na nadkolach :D
Witam,
Dołączyłem do grona posiadaczy auta z gwiazdami. Pewnie bede mial multum pytań:)
Pozdrawiam JUNOŁ
Dołączyłem do grona posiadaczy auta z gwiazdami. Pewnie bede mial multum pytań:)
Pozdrawiam JUNOŁ
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
witamy, wspaniale, że jesteście. Jestem pewien, że wzbogacicie to miejsce swoimi osobowościami i dobrymi radami na temat produktów 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Relu90, trafna uwaga, godna starego i merytorycznego forumowicza
Konto usunięte, przestań spamować.

Konto usunięte, przestań spamować.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Relu90, o Ty jesteś jakimś kolegą CHARMAINE1410, adwokatem, czy może członkiem tej samej spamerskiej grupy?
Jak zaczniesz pisać merytorycznie, to wtedy możemy podyskutować. Do tego czasu próżny Twój trud spamerze
Jak zaczniesz pisać merytorycznie, to wtedy możemy podyskutować. Do tego czasu próżny Twój trud spamerze

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Dlaczego oni wszyscy logują się tutaj? A już któryś z kolei ma audi.
Panie ew.panowie to nie to forum.
Panie ew.panowie to nie to forum.
Witam wszystkich użytkowników forum - jestem na forum juz jakiś czas ale nie miałem okazji się przywitać więc niniejszym to czynię. Kocham mojego Forka 2,5 xt po kilku modach :)
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
Ile razy jeszcze się przywitasz kolego?Proadelaide2989 pisze:Ja również witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, co prawda nie mam subaru, ale jest ono moim wielkim marzeniem które mam zamiar zrealizować w najbliższej przyszłości dlatego właśnie tu jestem :)
Proadelaide2989 pisze:Witam wszystkich, jestem Tomasz. robię przymiarki do kupna swojego pierwszego auta, zainteresowało mnie subaru. jestem już prawie przekonany, teraz została kwestia modelu itp. forum jest bardzo pomocne w takich sprawach.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Bilex, prędzej doczekasz się kolejnego powitania niż odpowiedzi na zadane pytanie 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Bilex pisze: A w opisie: Audi...![]()
Przynajmniej wiadomo, na czyje zlecenie spamują

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Witajcie
Nadszedł czas, coby wreszcie odważyć się pospamować..
Acha.. Nie mam subaru, ale z drugiej strony nie mam też audi
Pozdrawiam
Kuba > Spamer z Ambicjami

Nadszedł czas, coby wreszcie odważyć się pospamować..
Acha.. Nie mam subaru, ale z drugiej strony nie mam też audi

Pozdrawiam
Kuba > Spamer z Ambicjami