Powitanie
Re: Powitanie
Dlaczego chcecie mnie banowac? Komputery to nie moja bajka nie znam się za bardzo jeśli coś złe zrobiłem to przepraszam
Widać, że AAA powinien wyznaczyć 3 siepaczy do mokrej roboty.
Jakby co, jestem na miejscu.
Jakby co, jestem na miejscu.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Ależ nikt nie chce.cherusek1 pisze:Dlaczego chcecie mnie banowac? Komputery to nie moja bajka nie znam się za bardzo jeśli coś złe zrobiłem to przepraszam
Przeczytaj kilka postów wyżej - zrozumiesz.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Albo może wprowadzić rejestrację przez admina? Wtedy większość nicków amanda121 czy maniek1500 można wtedy wyfiltrować i nie przyznawać praw do logowania. Tak samo filtr względem posiadanego samochodu. Jak masz Hondę/Opla/Wieśwagena czy innego "złoma", to po kiego wała login na forum Subaru? Poczytać przecież można bez logowania.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Dokładnie tak. Przez ten syf coraz bardziej nie chce mi się na forum zaglądać. I robię to coraz rzadziej.Bilex pisze:Trzeba tępić. Równać z ziemią. Jak walec.
Jeżeli ten atak ma na celu zniszczenie tego forum, to idzie mu całkiem nieźle.
OK. Już coś kumam ,trochę się wystraszyłem wybaczcie, jestem jak najbardziej miłośnikiem motoryzacji ,faktycznie musicie się jakoś bronić ,w tym kraju złośliwości dostatek, niestety nie pomogę bo nie za bardzo się znam. Dzięki pozdrawiam jeszcze raz
Bo sa piękne i ktoś marzy o takim aucie i go nie stać . A chce o tym aucie poczytać i zobaczyć co za zboki jeżdżą tymi autamibrysko pisze: Tak samo filtr względem posiadanego samochodu. Jak masz Hondę/Opla/Wieśwagena czy innego "złoma", to po kiego wała login na forum Subaru?

To nie jest kryterium weryfikacji .
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
jarmaj pisze: Dokładnie tak. Przez ten syf coraz bardziej nie chce mi się na forum zaglądać. I robię to coraz rzadziej.
Jeżeli ten atak ma na celu zniszczenie tego forum, to idzie mu całkiem nieźle.
Niestety to jest prawda i mam te same odczucia. Bilex i leon na siepaczy. Jestem więcej niż pewien, że nie zabije to wolności słowa, a zabije jedynie chujków, którzy postanowili rozwalić to miejsce.
Tak jak mówię: zdrowy rozsądek jest.Piter 35 pisze: To nie jest kryterium weryfikacji .
Wystarczy poświecić trochę czasu, chwilkę odczekać i wyłazi szydło z worka.
Odrobina dobrej woli jest potrzebna. Chętnie się tym zajmę, naprawdę. Mimo, że tez nie narzekam na nadmiar wolnego czasu.
Ale zależy mi na tym forum jeszcze i nie chcę żeby, jak to ujął Fido, stało się totalnym burdelem. Szczególnie, że jak widać zniechęca to naszych dobrych, sprawdzonych forumowiczów.
Ja wiem, że na początku było fajnie, pluszowo i "miękka moderacja" albo jej brak się sprawdzał. Teraz jest już trochę inaczej. Starej wiary coraz mniej, nowych użytkowników coraz więcej. Ktoś to musi trzymać w ryzach. Jak na każdym innym - wybaczcie - zwyczajnym - forum...
też zaczynam odnosić wrażenie ,że ten atak spamu ma za zadanie właśnie dobić forum i jest to chyba jedyny cel tego napadu dziadostwa
przyłączam się do dania maczety chętnym do wyrywania chwastów w imię ratowania forum

przyłączam się do dania maczety chętnym do wyrywania chwastów w imię ratowania forum

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Nie - jeżeli jest to działanie celowe.
Skoro piszą/pisze paluszkami po klawiaturce - a tak właśnie jest, to pytanie albo kod nie będą przeszkodą.
Skoro piszą/pisze paluszkami po klawiaturce - a tak właśnie jest, to pytanie albo kod nie będą przeszkodą.
Witam z Lublina. Czytam to forum od czasu zakupu Forka (1,5 roku temu) i dużo się tutaj nauczyłem. Widziałem wypowiedzi różnych osobników i dziwiłem się skąd tyle cierpliwości u Was i spokoju na różne impertynencje. Szkoda by było gdyby forum zniknęło. Nie raz na pewno jeszcze skorzystam z wiedzy tu zawartej a i może sam coś dodam. Powodzenia w walce z "dziwnymi" osobnikami.
Pozdrawiam Andrzej
Pozdrawiam Andrzej

-
szuwaru
- 0 gwiazdek
- Auto: wolny ssak leśny MY'06
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dzień Dobry Wszystkim,
Będę się streszczał, żeby nie oberwać jednym z latających tu ostatnio krzeseł :) Forek chodzi za mną praktycznie od swojej premiery, więc wypadałoby, żeby w przeddzień pełnoletności tego chodzenia zaczął również jeździć. Zaglądam na Forum od jakiegoś czasu, teraz w ramach oficjalnego rozpoczęcia poszukiwań czas się pokazać i zintegrować.
Skoro mowa o integracji, żywot wiodę w okolicach stołecznych Bielan. Niewiele tu Subaraków śmiga, za to prawdziwe zagłębie widzę na Żoliborzu (jak dotąd zdołałem namierzyć po numerach startowych @zamieszanie - kłaniam się!). Jeśli tutejsza lub w ogóle stołeczna Szanowna za przeproszeniem Trzoda czasem się widuje tu i ówdzie celem obalenia lemoniady i ponarzekania, chętnie bym się wprosił i pomęczył głupimi pytaniami przedzakupowymi. Nie śmiem szturchnąć warszawskiego wątku w dziale spotkaniowym, ale może powinienem?
Pozdrowienia!
Będę się streszczał, żeby nie oberwać jednym z latających tu ostatnio krzeseł :) Forek chodzi za mną praktycznie od swojej premiery, więc wypadałoby, żeby w przeddzień pełnoletności tego chodzenia zaczął również jeździć. Zaglądam na Forum od jakiegoś czasu, teraz w ramach oficjalnego rozpoczęcia poszukiwań czas się pokazać i zintegrować.
Skoro mowa o integracji, żywot wiodę w okolicach stołecznych Bielan. Niewiele tu Subaraków śmiga, za to prawdziwe zagłębie widzę na Żoliborzu (jak dotąd zdołałem namierzyć po numerach startowych @zamieszanie - kłaniam się!). Jeśli tutejsza lub w ogóle stołeczna Szanowna za przeproszeniem Trzoda czasem się widuje tu i ówdzie celem obalenia lemoniady i ponarzekania, chętnie bym się wprosił i pomęczył głupimi pytaniami przedzakupowymi. Nie śmiem szturchnąć warszawskiego wątku w dziale spotkaniowym, ale może powinienem?
Pozdrowienia!
Ostatnio zmieniony 1 paź 2014, o 19:58 przez szuwaru, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Siodemka
- 0 gwiazdek
- Auto: Forek 2.0X, Legacy 2.0R, next will be FXT :)
Witam wszystkich!
Od dłuższego czasu krążę w poszukiwaniu Forka, aż w końcu dojrzałem do decyzji aby zawitam na to forum.

Od dłuższego czasu krążę w poszukiwaniu Forka, aż w końcu dojrzałem do decyzji aby zawitam na to forum.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
gp-composites
- 0 gwiazdek
- Auto: Honda