Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
A to świniaLouCyphre pisze:Menda jakaś, żeby mu nie stanął do końca życia, a jak jest kobietą, żeby uschła, drzwi mi zdeformowała w aucie

I nic, żadnej karteczki z n-rem telefonu? Nic, zero, null

Podłość ludzka nie zna granic

Dzięki za współczucie. Drzwi do wymiany...na wiosnę nowe były założone, bo inny pacan w nie wjechał ...
LouCyphre, współczuję
da sie jeździć tymczasowo czy masz auto unieruchomione przez mendę ?
da sie jeździć tymczasowo czy masz auto unieruchomione przez mendę ?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Dobrze, żeś tej mendy nie spotkał, bo tragicznie to się mogło dla niej skończyć.LouCyphre pisze:Drzwi do wymiany...na wiosnę nowe były założone, bo inny pacan w nie wjechał ...
esilon, Tak na szczęście da się jeździć, nawet się otwierają i zamykają .
So What!, No wyrwałbym łeb z płucami ...
So What!, No wyrwałbym łeb z płucami ...

LouCyphre Przyjmij wyrazy.
Ja prawie codziennie jestem świadkiem parkowania w innych samochodach.
W Łodzi na ul. Tuwima pomiędzy Kilińskiego, a Sienkiewicza (kocie łby + mega koleiny).
Parkuję tam na strzeżonym i osobiście widziałem już 3 dzwony w ciągu 2-tyg i chyba z 5 już "zaparkowanych".
Ciekawe ile z tych sku...... ucieka.
Ja prawie codziennie jestem świadkiem parkowania w innych samochodach.
W Łodzi na ul. Tuwima pomiędzy Kilińskiego, a Sienkiewicza (kocie łby + mega koleiny).
Parkuję tam na strzeżonym i osobiście widziałem już 3 dzwony w ciągu 2-tyg i chyba z 5 już "zaparkowanych".
Ciekawe ile z tych sku...... ucieka.

vel misza, Pozdrawiam!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Lucus, ale to w obronie wlasnej. Spokojnie chlopaki by Cie wyciagneli.LouCyphre pisze: So What!, No wyrwałbym łeb z płucami ...![]()

Przyjm wyrazy.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
LouCyphre pisze: Menda jakaś, żeby mu nie stanął do końca życia, a jak jest kobietą, żeby uschła, drzwi mi zdeformowała w aucie![]()
Uuuu, smutaśnie

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Lipa nie ma co ...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Założyłem sobie nowe radio do hondziny. To jest plus. Tylko, że skończyłem wczoraj późnym wieczorem, więc nie wszystko dokładnie sprawdziłem. No i się okazuje dziś rano, że nie ma grzania. Prawdopodobnie zsunęło się cięgno od regulacji temperatury. Ponad godzina w nieogrzanym aucie przy -7 na zewnątrz. Normalnie jak właściciel malucha odgarniałem szron od środka, czapka, rękawiczki i kłęby pary z gęby. Zmarzłem jak za dawnych czasów kiedy jeździło się po wawie w nieogrzewanych jelczach i ikarusach 

Konto usunięte, no to wyrazy -7 to troche zimno faktycznie
ale wygląda na to ,że zemściło sie troszkę iż nie dałes zarobic fachowcom wyspecjalizowanym w swojej profesji, zarabiającym w ten sposób na chleb i poniosłes konsekwencje
ale wygląda na to ,że zemściło sie troszkę iż nie dałes zarobic fachowcom wyspecjalizowanym w swojej profesji, zarabiającym w ten sposób na chleb i poniosłes konsekwencje

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Tomek, wpadnij po drodze to przynajmniej trochę się ogrzejesz 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dzięki, doraźnie znalazłem drugą stronę linki i ręcznie przestawiłem na max grzanie, żeby do domu dojechać. Więc będę dla odmiany wracał z otwartym oknemrrosiak pisze:Tomek, wpadnij po drodze to przynajmniej trochę się ogrzejesz

- So What!
- 6 gwiazdek
Trzeba było jakieś dziewczę po drodze przygarnąćKonto usunięte pisze: onad godzina w nieogrzanym aucie przy -7 na zewnątrz. Normalnie jak właściciel malucha odgarniałem szron od środka, czapka, rękawiczki i kłęby pary z gęby. Zmarzłem jak za dawnych czasów kiedy jeździło się po wawie w nieogrzewanych jelczach i ikarusach![]()

- rrosiak
- 6 gwiazdek
So What! pisze: Trzeba było jakieś dziewczę po drodze przygarnąć
Żeby mu jeszcze więcej szronu w środku narobiła

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

zimowa odmiana kapelusznikaKonto usunięte pisze:Normalnie jak właściciel malucha .. czapka, rękawiczki :

strach pomyślec co by było gdyby wymieniał głosniki

rrosiak pisze: Żeby mu jeszcze więcej szronu w środku narobiła
Robiliby potem takie mazaje na szybach jak w Titanicu

- rrosiak
- 6 gwiazdek
LouCyphre pisze: Robiliby potem takie mazaje na szybach
Skrobaczką

dawnych? ja w tym tygodniu takim jechałamKonto usunięte pisze: Zmarzłem jak za dawnych czasów kiedy jeździło się po wawie w nieogrzewanych jelczach i ikarusach

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- So What!
- 6 gwiazdek
Zawsze trzeba patrzeć na pozytywne aspektyrrosiak pisze: Żeby mu jeszcze więcej szronu w środku narobiła![]()
![]()

miało być coś niedobrego i jest, nikt Konto usunięte naszego nie pożałował,Moniqa pisze: strach pomyślec co by było gdyby wymieniał głosniki
podśmiechujki tylko urządzają

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Pędziłem dzisiaj rowerkiem górskim na Przełęcz Wyżną a potem do schroniska pod Małą Rawką
i wszystko było super ale jak wracałem to już na płaskim rozkręciłem do 50km/h i chciałem przeskoczyć
z lewej strony szosy na prawą prawie się udało tylko lód mi przeszkodził, przeszlifowałem
pięknie prawy łokieć i kolanko dobrze że chociaż tego durnego łba sobie nie rozbiłem a jak pięknie sunąłem tyłkiem
po asfalcie droga była pusta bo inaczej nie byłoby tak pięknie
i wszystko było super ale jak wracałem to już na płaskim rozkręciłem do 50km/h i chciałem przeskoczyć
z lewej strony szosy na prawą prawie się udało tylko lód mi przeszkodził, przeszlifowałem
pięknie prawy łokieć i kolanko dobrze że chociaż tego durnego łba sobie nie rozbiłem a jak pięknie sunąłem tyłkiem
po asfalcie droga była pusta bo inaczej nie byłoby tak pięknie

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "