Powitanie
-
idelphine85
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Powitanie
Witam i pozdrawiam wszystkich właścicieli subarynek... ciesze się że coraz więcej jest ich na drogach , ja również jakiś czas temu dołączyłem do grona właścicieli ... pozdrawiam
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
wspaniale, wzruszyła nas ta historia. Opowiedz nam jaką to "subarynkę" wziąłeś czy może wzięłaś w posiadanie
A może to hemafrodyta...?
Easy Konto usunięte, bo jeszcze obrazisz mniejszości
Easy Konto usunięte, bo jeszcze obrazisz mniejszości

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte pisze: Opowiedz nam jaką to "subarynkę" wziąłeś czy może wzięłaś w posiadanie
Już nie opowie, a przynajmniej nie z tego konta

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
rrosiak pisze: Już nie opowie, a przynajmniej nie z tego konta![]()
Lubię, gdy jesteś taki zdecydowany

- pitles
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2,5XT AT 07r, Impreza GH 2,0 AT
Witam subarową brać !!!
Zaglądam czasami na forum już od kilku lat, szczególnie w potrzebach związanych z wiedzą techniczną. Wiele napraw staram się wykonywać samodzielnie (dobrze mi zrobić jest w stanie tylko moja żona, ale ona na mechanice się nie zna :D). Obecnie jeżdżę Forkiem 2,0 wolnossącym z 2001r. Kocham go strasznie bo bardzo poczciwe auto sprawdza się u mnie na wsi idealnie, ale przyszedł czas na zmianę, bo jednak ciasny doopowóz jest. Chcę kupić outbacka, najlepiej H6, ale o tym już we właściwym dziale.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH i mam nadzieję że może kiedyś i ja będę mógł komuś pomóc swoją wiedzą.
Zaglądam czasami na forum już od kilku lat, szczególnie w potrzebach związanych z wiedzą techniczną. Wiele napraw staram się wykonywać samodzielnie (dobrze mi zrobić jest w stanie tylko moja żona, ale ona na mechanice się nie zna :D). Obecnie jeżdżę Forkiem 2,0 wolnossącym z 2001r. Kocham go strasznie bo bardzo poczciwe auto sprawdza się u mnie na wsi idealnie, ale przyszedł czas na zmianę, bo jednak ciasny doopowóz jest. Chcę kupić outbacka, najlepiej H6, ale o tym już we właściwym dziale.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH i mam nadzieję że może kiedyś i ja będę mógł komuś pomóc swoją wiedzą.
Subaru... Miłość za którą trzeba słono płacić 

-
autoitalia
- 0 gwiazdek
Wita się z Wami fan włoskiem motoryzacji, który kocha ją nadal z całego serca, jednak rozum podpowiedział mu, że to własnie Subaru powinno być jego kolejnym samochodem :)
Witaj .Allyson1513 pisze: Witam wszystkich, od około pół roku posiadam Subaru Outback 2.0 rocznik 2008
Super fajne auto , ten silnik benzynowy jest bomba

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Piter 35 widzę, że też jesteś czujny 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Re: Odp: Powitanie
Allyson1513 pisze:........jako niezalogowany użyszkodnik, ..........

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
KasaKonto usunięte pisze: Skąd u nich takie parcie? Niech mi to ktoś wyjasni

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- dfoszcz
- 0 gwiazdek
- Auto: WRX 2003 US Stl. ProDrive :)
Witam wszystkich forum-owiczów,
dzięki uprzejmości arosiak-a (pozdrawiam) i odłożonych paru złotych dołączyłem do grona zadowolonych posiadaczy Subaru, tak więc z przyjemnoością dołączam również do grona pasjonatów marki spotykających się na tym forum i poza nim, pozdrowienia również dla Frodo123, oraz dwóch forumowiczów których spotkałem zaraz w pierwszych dniach posiadania samochodu tj. czarny WRX Warszawa-Radom i Czarny/Ciemno Granatowy forester Krosno, te spotkania dodatkowo zachęciły mnie do wstąpienia do klubu, bo to właśnie ludzie tworzą ten klub.
2 słowa o samochodzie:
Jest to moje pierwsze autko które ciągnie na 4 kapcie, aczkoliwiek nie pierwsze które ma stado pod maską
stan ogólny dobry, obecnie ogarniam drobiazgi, żeby autko cieszyło non-top,
Jest żółte jak cytrynka i warczy jak tygrysek, z dwojga dobrego wybrałem Tygryska :D
dzięki uprzejmości arosiak-a (pozdrawiam) i odłożonych paru złotych dołączyłem do grona zadowolonych posiadaczy Subaru, tak więc z przyjemnoością dołączam również do grona pasjonatów marki spotykających się na tym forum i poza nim, pozdrowienia również dla Frodo123, oraz dwóch forumowiczów których spotkałem zaraz w pierwszych dniach posiadania samochodu tj. czarny WRX Warszawa-Radom i Czarny/Ciemno Granatowy forester Krosno, te spotkania dodatkowo zachęciły mnie do wstąpienia do klubu, bo to właśnie ludzie tworzą ten klub.
2 słowa o samochodzie:
Jest to moje pierwsze autko które ciągnie na 4 kapcie, aczkoliwiek nie pierwsze które ma stado pod maską
stan ogólny dobry, obecnie ogarniam drobiazgi, żeby autko cieszyło non-top,
Jest żółte jak cytrynka i warczy jak tygrysek, z dwojga dobrego wybrałem Tygryska :D
Witam Wszystkich,
Od wczoraj ciesze się się Forkiem 2.5 X 2008
Do zobaczenia na drodze
Od wczoraj ciesze się się Forkiem 2.5 X 2008

Do zobaczenia na drodze
Witam , ponownie fanow marki subaru . Niedawno sprzedalem swoja impreze poniewaz zniechecilo mnie do niej ASO swoimi idiotycznymi cenami , i powiedziałem sobie , ze juz wiecej nie kupie Subaryny , ale wytrzymalem ok tygodnia i wjechała kolejna subaryna.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Rusi
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza Holzer Edition 98"
Witam wszystkich sympatykow najlepszej marki na swiecie :D W najblizszych dniach planuje zakup Subarynki, stad moja wizyta na forum. Puuki co poruszam sie Roverem 214. Przybywam do Was z Bielawy (50km od Wroclawia) Wiem ze w mojej okolicy jest kilka Subaru, chcialbym z wlascicielami zlapac kontakt. Pozdrawiam Mateusz.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2014, o 22:24 przez Rusi, łącznie zmieniany 2 razy.
Z Bielawy powiadaszRusi pisze: Przybywam do Was z Bielawy

No witaj Brachu , baw się dobrze i zostań z Nami na dłużej

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Tak się zastanawiam, kto serwisuje auto po gwarancji w ASO. Przecież od dawna wiadomo, że ASO oznacza koszty napraw lub przeglądów x2 lub nawet x3.maxkow pisze: Niedawno sprzedalem swoja impreze poniewaz zniechecilo mnie do niej ASO swoimi idiotycznymi cenami
Rusi, skąd konkretnie jesteś
Witamy nowego Bielawianina na forum

Witamy nowego Bielawianina na forum

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

ooo no ja jeżdżę zupełnie już nie subaru jak wielu na tym forum
Volvo 850 i Polonezem

Volvo 850 i Polonezem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

tiaaa