odezwoł się sisiok młodyPiter 35 pisze: Dziady , prezent na przyszłość będą kupować dziecku qrwa![]()

za stówe to nawet pada do konsoli nie kupi

odezwoł się sisiok młodyPiter 35 pisze: Dziady , prezent na przyszłość będą kupować dziecku qrwa![]()
To złomiarz sobie wymyślił ...busik pisze: Pit będzie na zaproszeniu pisał, żeby kopać w drzwi nogami, bo przecie ręce będą musiały być zajęte![]()
![]()
Trzeba iść przez świat odważnieKruszyn pisze: To złomiarz sobie wymyślił ...
A ja chyba popieram Inquiza. Pierdzące lalki, srające kucyki, tablety, rowery i inne gówno, które przestanie działać za tydzień dostanie w nadmiarze. A jakiś ładny drobiazg, który odłoży do szafy, ale wróci do niego za 10 lat moim zdaniem brzmi fajnie. I za 10 lat ten drobiazg może zabić wszystkie inne prezenty z komunii.Piter 35 pisze:Dziady , prezent na przyszłość będą kupować dziecku qrwabusik pisze: faktycznie, od czasu jak komunia stała się świętem kasy, gadżetów i skuterów to żaden prezent nie jest dość dobry, bo zawsze ten jeden zabije wszystkie inne prezenty
WiS bądź oryginalny i idź w stronę sugestii inquiza - za stówę, to utoniesz, skuter, konsola albo inne pierdoły i tak Cię przebiją i wyjdziesz na ubogiego tureckiego, a jak dasz coś drobnego na przyszłość, to staruszki właśnie to docenią i schowają głęboko ten prezent na czas, gdy młodzież go doceni.Co się z wami porobiło
może obligacje szwajcarskie kupicie , bo się przydadzą na emeryturę
vibowit pisze: Mój syn ma komunię za 1,5 tygodnia i nie potrafię Ci WiS pomóc. Serio.
Co Ty... Z takim gówniarzem (przy takiej różnicy wieku), to żadna frajda. Znam to z autopsji.Konto usunięte pisze:Hint: zrób Wiktorowi braciszka, będzie miał z kim kopać gałęvibowit pisze: Mój syn ma komunię za 1,5 tygodnia i nie potrafię Ci WiS pomóc. Serio.
vibowit pisze: Co Ty... Z takim gówniarzem (przy takiej różnicy wieku), to żadna frajda. Znam to z autopsji.![]()
Nie wiem czy wiesz ale....... Połowa absolwentów podstawówki nie zna sie na zegarku ze wskazówkamizino pisze:zegarek (ja dostałem :)
może za 3-5 lat jeszcze będzie się podobał i będzie potrzebny
a to już chyba wina rodzicówKubik1 pisze:[Nie wiem czy wiesz ale....... Połowa absolwentów podstawówki nie zna sie na zegarku ze wskazówkami
Mnie, chyba, nie za bardzo - a przynajmniej nie w tej kwestii. Prywatnie uważam, ze jesli już, to powinno być przeżycie duchowe, a nie festiwal prezentów, szpan i okazja do rodzinnej spinki. Natomiast za ten stres związany z całokształtem owego cyrku, dziecku nalezy się coś miłegoinquiz pisze: się teraz ludziom w dupach poprzewracało
I worek gipsu jeszcze na złamaniaesilon pisze: myslę że przebijesz tym wszystkie prezenty
Piter 35 pisze: worek gipsu