devlin pisze: Nie zarzekaj się, nie widziałeś go ogolonego.
Nikt nie widział....

devlin pisze: Nie zarzekaj się, nie widziałeś go ogolonego.
Zartujesz, blachary leca na cokolwiek.esilon pisze:Arno pisze: faceci z brzuchem. My to jestesmy dopiero demony seksu i w ogole.
pod warunkiem posiadania prosiaka albo ferrari
Jako znawca branży nie mogę się zgodzić. Cokolwiek musi być przynajmniej drogie.Arno pisze:Zartujesz, blachary leca na cokolwiek.esilon pisze:Arno pisze: faceci z brzuchem. My to jestesmy dopiero demony seksu i w ogole.
pod warunkiem posiadania prosiaka albo ferrari
barbie pisze: Cokolwiek musi być przynajmniej drogie.
Poprawka si. Chyba że blachara exclusiveAzrael pisze:Poprawka, musi wyglądac drogo, z doświadczenia wiem że Hyudai Coupe działa równie dobrze jak Porsche w pewnych regionach kraju.
O, przepraszam. Ja mam taką ze sterylizatoremArno pisze: ZYLETKA jest myta, a te elktryczne to dopiero jest siedlisto zarazy. NIKT TEGO NIE STERYLIZUJE>
I od razu jakoś nabrałem doń sympatii, na starość.Arno pisze: Miller sie przestraszyl i brode zapuscil
Oj, Arno. Tyle zachodu, no ja Cię przepraszam. A czasem wystarczy tylko drobiazg, na przykład - odpowiedni pulpit na kompie. O, prossssz...Arno pisze: Najwazniejszy jest spokoj, tak? Jak nie wiesz, to cie informuje. W DOMU LICZY SIE SPOKOJ.
Jak to osiagnac.
Proste kilka rad:
1. (...) 10. (...) Te kilka prostych rad zapewni Ci spokojne zycie do smierci. Co wiecej w milej i kulturalnej atmosferce.
Aleś zapunktowal....WiS pisze: I przynajmniej jedno mycie łazienki mnie ominęło.
Odezwał się młody duchemEterycznyŻołądź pisze: Bilex, ale arno jest za stary na krzykliwego heczbeka, one są dla młodych.
Arno pisze: Szyroko jest za tanie. To ja juz wole MINI
So What! pisze: Niektórzy mówią, że Az od urodzenia ma długie włosy i brodę![]()
Aczkolwiek jeżdżą lepiej niż flagowa 911 :)Arno pisze:Cayman i Boxter to urzadzenia dla biedoty to tak jak kupic Jaga X