Wiem, ale ja lubiębarbie pisze:radekk, jak dziecko no, jak dziecko
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Będę Forysiem przez jakiś czas jeździł na blachach PSZ
Dla niewtajemniczonych jak w Poznaniu jedzie przed tobą ktoś kto jeździ gorzej niż "L"ki i miałbyś ochotę go zabić to na 70% ma rejestrację PSZ 
- Interceptor
- 3 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Moja depresja sie poglebia, kazdy dzien baz Subaru jest coraz trudniejszy ...
Co robic droga redakcjio? 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Jak Ci sie chce przyjechac, to dam Ci wisniaczke do pojezdzenia.Interceptor pisze: Moja depresja sie poglebia, kazdy dzien baz Subaru jest coraz trudniejszy ...Co robic droga redakcjio?
![]()
radekk pisze: Będę Forysiem przez jakiś czas jeździł na blachach PSZ Dla niewtajemniczonych jak w Poznaniu jedzie przed tobą ktoś kto jeździ gorzej niż "L"ki i miałbyś ochotę go zabić to na 70% ma rejestrację PSZ
radekk to raczej smieszne , inaczej Forek będzie działac jak blachy mu zmienisz???
gdybs musiał tym jeździć http://otomoto.pl/subaru-forester-C4785915.html to byłoby cos niedobrego
No nie śmieję się, bo ciągle z kimś opowiadamy o tych gamoniach na rejestracji PSZ co tak beznadziejnie jeźdżą, a teraz mi przyszło na takiej jeździćesilon pisze: radekk to raczej smieszne , inaczej Forek będzie działac jak blachy mu zmienisz???
prawo i sprawiedliwość działaradekk pisze: No nie śmieję się, bo ciągle z kimś opowiadamy o tych gamoniach na rejestracji PSZ co tak beznadziejnie jeźdżą, a teraz mi przyszło na takiej jeździć
Dopiero będzie wam wstyd jak będą mnie pokazywać w telewizji jako najgorszego kierowcę w Polsce i to jeżdżącego Subaruesilon pisze: prawo i sprawiedliwość działa![]()
- Interceptor
- 3 gwiazdki
remek nie kusremek pisze:Jak Ci sie chce przyjechac, to dam Ci wisniaczke do pojezdzenia.Interceptor pisze: Moja depresja sie poglebia, kazdy dzien baz Subaru jest coraz trudniejszy ...Co robic droga redakcjio?
![]()
dzis niedobry dzien jest bardzo.
zaraz mam dwudniowe szkolenie
Motywowanie pracownika i jeszcze wygananie od bydlaka.
no normalnie tak was tu po tym zmotywuje, ze same zobaczycie.
zwlaszcza twarde metody wymagania.
zaraz mam dwudniowe szkolenie
Motywowanie pracownika i jeszcze wygananie od bydlaka.
no normalnie tak was tu po tym zmotywuje, ze same zobaczycie.
zwlaszcza twarde metody wymagania.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Paulaner mię wyszedł z piwnicy chyłkiem, to źle....

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Interceptor
- 3 gwiazdki
Kurcze to ze zostalem bez subaru to bardzo zle ale to ze dzisiaj zaniemoglo mi drugie auto to jeszcze gorzej ... Nie widzi sie mnie podrozowanie taksowkami 
Żaden, ale uświadomiłem to sobie wczoraj jeżdżąc Mazdą z otwartym dachem, rozkoszujesz się światem wokół ciebie, a tu staje za, albo obok ciebie jakiś diesel i klekoczegruby pisze:Ktory Cie skopal?radekk pisze:Nie lubię diesli
g.
A prócz tego mam doła
Sprzedałem swojego Forestera, myślałem że się poryczę jak widziałem jak odjeżdża na lawecie

- Interceptor
- 3 gwiazdki
Doskonale Cie rozumiemradekk pisze:A prócz tego mam dołaSprzedałem swojego Forestera, myślałem że się poryczę jak widziałem jak odjeżdża na lawecie
![]()
![]()
Kurdę, że aż tak można się przywiązać do samochodu. Ja się czuję jakbym stracił najbliższą mi osobę
Mam nadzieję że szybko przejdzie, choć jak widzę na Twoim przykładzie to wcale nie tak łatwo zapomnieć

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
chodz Cie przytule, zanim znowu mi zaczniesz podrywac narzeczonaradekk pisze: Nadal mam doła![]()
E, ja tam wolę Barbieremek pisze: chodz Cie przytule, zanim znowu mi zaczniesz podrywac narzeczona![]()
Maj Hirołremek pisze:chodz Cie przytule, zanim znowu mi zaczniesz podrywac narzeczona
Nie jestem przekonana czy remek popiera ten wybórradekk pisze: E, ja tam wolę Barbie![]()
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek