Powitanie
- Rusi
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza Holzer Edition 98"
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Powitanie
Poznalismy sie kilka lat temu, bralem jazdy dodatkowe przed egzaminem w szkole jazdy w ktorej pracujesz/pracowales :D od Ciebie dowiedzialem sie o forum, bo juz wtedy interesowala mnie ta marka. Niestety dopiero teraz jestem bardzo blisko zakupu Subaru Imprezy, no ale lepiej pozno... :)
no to miło mi i czuj się jak u siebie w domu 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

brysko pisze:Tak się zastanawiam, kto serwisuje auto po gwarancji w ASO. Przecież od dawna wiadomo, że ASO oznacza koszty napraw lub przeglądów x2 lub nawet x3.maxkow pisze: Niedawno sprzedalem swoja impreze poniewaz zniechecilo mnie do niej ASO swoimi idiotycznymi cenami
Ja nie serwisowałem w ASO bo chce była to koniecznosc . Zepsul sie silniczek w dolocie , wiec postanowilem wsadzic lornety od STi bez tego ustrojstwa , po zlozeniu tego wszytkiego wiadomo , ze pali sie Check i trzeba wylaczyc , w Poznaniu jest tylko jedno ASO wiec zadzwoniłem , przedstawilem panom w ASO jak wyglada sprawa , oni stwierdzili ze bardzo chetnie podepna sie pod kompa i wyłacza mi te ustrojstwo .
wiecej na temat moje przygody z ASO w tym watku jakby komus chcialo sie czytac
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=14848
Pozdrawiam
Cześć, chciałem się przywitać dołączając do "rodziny subarzysztów". Zakupiłem STI z 98 i mam nadzieję że będą to dobrze wydane pieniądze ;)
Witam wszystkich serdecznie, już chyba się tu witałem ale teraz jestem użytkownikiem imprezy 2.0 125km, 2002r w kombi, którą nabyłem droga zamiany. Mam nadzieje ze posłuży mi bez awaryjny długi czas. Pozdrawiam.
witam wszystkich nowych i zapraszam do "życia" forumowego 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Witam dopiero teraz - po zakupie drugiego Subaru. Miałem Legacy BF 2.0 ('93), teraz Imprezę GF 2.0 ('99). Nie mogę się doczekać zimy i pierwszych modów zawiechy i hampli mojego wolnossaka (tego szukam na forum!) :)
Cześć!
Chciałem się przywitać z wszystkimi forumowiczami :)
Nadeszła pora na zmianę z ośki na cztery łapy :) Szukam imprezy kombi jak na tą chwilę.
Życzcie powodzenia :)
Chciałem się przywitać z wszystkimi forumowiczami :)
Nadeszła pora na zmianę z ośki na cztery łapy :) Szukam imprezy kombi jak na tą chwilę.
Życzcie powodzenia :)
Siema!
Jestem Arnold, mam 19 lat i mieszkam w Bydgoszczy. Od niedawna jestem posiadaczem WRXa z 2001 roku
Jestem Arnold, mam 19 lat i mieszkam w Bydgoszczy. Od niedawna jestem posiadaczem WRXa z 2001 roku

Witam wszystkich subholików, na forom od nie dawna, z subaru już jakiś czas. Obecnie mój GTek zajmuje dwa garaże, w jednym jest buda, a w drugim serduszko, czas na wydajniejszą pompkę 11mm, panewki ACR, kompletny rozrząd i wiele innych o których później
Serdecznie witam i pozdrawiam.

Serdecznie witam i pozdrawiam.

Arnold95 pisze: mieszkam w Bydgoszczy
Wyrazy.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Od razu widać, kto jest z Torunia.leon pisze:Wyrazy.Arnold95 pisze: mieszkam w Bydgoszczy

czarne jest piękne...
Witam wszystkich.
Chcę zostać posiadaczem Forestera, stąd moja rejestracja, celem powiększania wiedzy na temat tego modelu.
Chcę zostać posiadaczem Forestera, stąd moja rejestracja, celem powiększania wiedzy na temat tego modelu.
Witajcie wszyscy razem.
Subaru nie mam, kiedys chcialem kupic, ale poki co mi przeszlo
Moze do tematu zakupu lesnika w wersji S-Turbo wroce niedlugo.
Subaru nie mam, kiedys chcialem kupic, ale poki co mi przeszlo

Moze do tematu zakupu lesnika w wersji S-Turbo wroce niedlugo.
Subaru mam, kiedyś nie chciałem kupić, ale na szczęście mi przeszłomewash pisze: Subaru nie mam, kiedys chcialem kupic, ale poki co mi przeszlo![]()

Yyyy...chyba jak sie tak długo nie było to powinno sie przywitać. Wiec sie witam
cześć jestem Monitor 
P.s. Jaaaa juz zapomniałam jaki mam fajny awatar

P.s. Jaaaa juz zapomniałam jaki mam fajny awatar

Cześć chłopaku :) jak ja Cię straszzzzliwie dawno nie widziałam !
Podpowiesz "nowemu" co to za gwiazdki mamy przyznane. Chyba ze zadawanie takich pytań starszemu rangą jest zakazane :)
Podpowiesz "nowemu" co to za gwiazdki mamy przyznane. Chyba ze zadawanie takich pytań starszemu rangą jest zakazane :)