Powitanie
-
Cyculski
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy MY05 2.0R MT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Powitanie
Witam wszystkich forumowiczów.
Od niedawna jestem posiadaczem Legacy i jak na razie zgłębiam wiedzę o moim pojeździe.
Pozdrawiam
Od niedawna jestem posiadaczem Legacy i jak na razie zgłębiam wiedzę o moim pojeździe.
Pozdrawiam
Witaj Cyculski, pewnie się będziemy widzieć w Jeleniej ( białe STi ) pozdrawiam i zapraszam do życia forumowego 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Witam wszystkich. Jako, że planuję zakup Imprezy zarejestrowałem się i edukuję się w temacie tego auta, żeby wiedzieć co i jak. Mam nadzieję, że kolejna zima będzie zimą 4x4. Pozdrawiam.
-
robsongdansk
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza
Witam wszystkich forumowiczów mam na imię Radek i właśnie zapisałem się do tego szacownego grona gdyż za nie długi czas mam zamiar nabyć Leśnika. Teraz zacznę czytać, czytać i czytać :)
Musisz też zacząć pisać , pisać i pisaćRadekD pisze: Teraz zacznę czytać, czytać i czytać :)

Witaj i baw się dobrze

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Witam. Od czerwca czytam forum i od tego czasu posiadam Subaru Legacy 2,5 kombi 00'.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
- Auto: RA
Witam wszystkich forumowiczów.Po paru latach ''rajdowania '' ośką przyszedł czas na czterołapa i zakupiłem imprezę 2.0 t z 98roku niestety w kombi ale co tam .Jak to mówią złej baletnicy... .
Mam nadzieję że pomożecie i podpowiecie ''co ,jak i gdzie '' żeby subaru przyśpieszało,skręcało i hamowało jak należy.
Mam nadzieję że pomożecie i podpowiecie ''co ,jak i gdzie '' żeby subaru przyśpieszało,skręcało i hamowało jak należy.
Witam wszystkich.
Rejestracja była już jakiś czas temu ale do tej pory się nie przywitałem dlatego nadrabiam.
Jestem Paweł i subaru mam od ponad roku, jest to FXT2.5
Czasem trochę kapryśne, ale to fajne szybkie pudełko.
Pozdrawiam.
Rejestracja była już jakiś czas temu ale do tej pory się nie przywitałem dlatego nadrabiam.
Jestem Paweł i subaru mam od ponad roku, jest to FXT2.5
Czasem trochę kapryśne, ale to fajne szybkie pudełko.
Pozdrawiam.
Kłaniam się!
Parę dni temu przesiadłem się z niezawodnej Almery w, mam nadzieję, równie niezawodne Subaru Legacy GX 99r. Pewien Forumowicz płakał jak sprzedawał ;)
Póki co banan z gęby nie schodzi i obawiam się, że tak już zostanie ;)
Pozdrawiam.
Parę dni temu przesiadłem się z niezawodnej Almery w, mam nadzieję, równie niezawodne Subaru Legacy GX 99r. Pewien Forumowicz płakał jak sprzedawał ;)
Póki co banan z gęby nie schodzi i obawiam się, że tak już zostanie ;)
Pozdrawiam.
witam,witam
od 4 listopada jestem posiadaczem Forestera MY09
wczoraj bylem w serwisie, dzis mnie boli glowa,wiec chyba na tym gledzenie zakończę .
i wstrzasniety.
od 4 listopada jestem posiadaczem Forestera MY09
wczoraj bylem w serwisie, dzis mnie boli glowa,wiec chyba na tym gledzenie zakończę .

i wstrzasniety.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
skarembel, aaaaa, mam Cię!
Witamy na pokładzie.
Będzie cała drzewo bananowe 
Witamy na pokładzie.

Poczekaj na śnieg.skarembel pisze: Póki co banan z gęby nie schodzi i obawiam się, że tak już zostanie ;)

robilem przeglad zimowy i przy okazji wyszlo pare kwiatkowj33mbo pisze:jerzynie@,
a co się stało temu misiu, że w serwisie?
Arti, czekam, czekam :)
Drzewko zaczęło wyrastać, ale parę bananów z niego spadło za sprawą wczesnoporannej niedyspozycji kierownika Sejczento jadącego za mną :/ Tragedii na szczęście nie ma, więc już odrastają :)
Drzewko zaczęło wyrastać, ale parę bananów z niego spadło za sprawą wczesnoporannej niedyspozycji kierownika Sejczento jadącego za mną :/ Tragedii na szczęście nie ma, więc już odrastają :)
Cześć,
Jestem tutaj nowy :)
Zbieram osoby chętne na imprezę sylwestrową w wieżycy . Piszą na forach taka informację aby zroganizować wielką impreze coś w stylu projektu X : )
Zainteresowanych proszę o kontakt. Do tej pory zgłosiło już się 23 osoby a trzeba dodać iż każda osoba na pewno nie przyjedzie sama : )
Zapraszam do zakupu w moim sklepie ogrodniczym sadzonek : http://plumeria.sklep.pl/lawenda-platinum-nico-sadzonka znajdziecie je tutaj! Sklep internetowy plumeria:)
Jestem tutaj nowy :)
Zbieram osoby chętne na imprezę sylwestrową w wieżycy . Piszą na forach taka informację aby zroganizować wielką impreze coś w stylu projektu X : )
Zainteresowanych proszę o kontakt. Do tej pory zgłosiło już się 23 osoby a trzeba dodać iż każda osoba na pewno nie przyjedzie sama : )
Zapraszam do zakupu w moim sklepie ogrodniczym sadzonek : http://plumeria.sklep.pl/lawenda-platinum-nico-sadzonka znajdziecie je tutaj! Sklep internetowy plumeria:)
Ostatnio zmieniony 5 maja 2015, o 11:53 przez ipinto, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: Odp: Powitanie
Weekend jestKonto usunięte pisze:Spamer się przedarl

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
rrosiak, dalszego rozwoju wydarzeń nie będzie. Domek wg usuniętego opisu może pomieścić 8 osób 

Cześć wszystkim :P Jestem Łukasz,okupuje okolice Jarosławia (podkarpackie). Niedawno stałem sie posiadaczem Imprezy MY95 Sport ;)
Pozdr
Pozdr
Witam,
Nazywam się Michał z okolic Żar (Lubuskie), Wkrótce, z waszą pomocą, mam nadzieję stać się posiadaczem Subaru Impreza:)
Pozdrawiam
Nazywam się Michał z okolic Żar (Lubuskie), Wkrótce, z waszą pomocą, mam nadzieję stać się posiadaczem Subaru Impreza:)
Pozdrawiam