Nie, nie. Małżonka zostaje i tak ma być.So What! pisze: Przebijam. Dwójka dzieci i małżonka na wakacjach
Piękny dzień dziś mamy
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Znaczy, Twoja też czyta forumGodlik pisze: Małżonka zostaje i tak ma być.

Piter 35, żon lepiej w ten geszeft nie mieszajmy

Z przyczyn, jak wyżej

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a ja tam mam wolną chatę do wtorku i obijam się z kolegami 
słucham koncerty, spię na kanapie, gram na niewidzialnej gitarze.... jest git

Czyli można się spodziewać niebawem wpisu w "coś niedobrego" , czyli wielkie sprzątanie "po"So What! pisze:No dobra. Mam malowanie w domu

A Asia wciąż na urlopie

Nie ścielę łóżka, nie zmywam naczyń, nie sprzątam i nie myję zębówAlan, Alan, Alan! pisze:a ja tam mam wolną chatę do wtorku i obijam się z kolegami

Tak?

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zęby myję.Doxa pisze: Nie ścielę łóżka, nie zmywam naczyń, nie sprzątam i nie myję zębów
Tak?

Po co? WyluzujAlan, Alan, Alan! pisze: zęby myję.![]()

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Doxa, całkiem dobrze sobie daje radę admin 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, no pewnie! Jaki zdyscyplinowany
Ale jakby nie patrzeć, na forum porządek, wszystko gra. Przeca nie tak łatwo administrować forum i domem
Coś musi zejść na drugi plan

Ale jakby nie patrzeć, na forum porządek, wszystko gra. Przeca nie tak łatwo administrować forum i domem

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Coś w tym styluDoxa pisze: Czyli można się spodziewać niebawem wpisu w "coś niedobrego" , czyli wielkie sprzątanie "po".
A Asia wciąż na urlopie![]()
![]()

Do środy wieczórAlan, Alan, Alan! pisze:a ja tam mam wolną chatę do wtorku i obijam się z kolegami![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
barbie pisze: Do środy wieczór![]()
To znaczy mniej więcej tyle, że od dziś będzie słuchał Glorii Estefan

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
To prawdaWRC fan pisze:Tegesowy był wyjazd na jeden dzień Rajdu Rzeszowskiego, oj brakowało mi rally![]()
https://picasaweb.google.com/lubonm/RajdRzeszowski2011#

A później jeszcze dwa dni w Bieszczadach

Szkoda Wurcuś żeśmy się nie zgadali

My z jarmajem staliśmy dokładnie w tym samym miejscu z którego Ty robiłeś zdjęcia (od 14 do 35 w galerii), tyle że my na 1-szym przejeździe, a Ty chyba na 2-gim...
Czarownica prawdę Ci powie :D
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
http://moto.onet.pl/1648463,1,benzyna-p ... tml?node=6
Benzyna po 6 złotych za litr? Ekstra! Nareszcie Subaraki (a takze Mustangi i Jaguary) na rynku wtórnym porządnie potanieją
Benzyna po 6 złotych za litr? Ekstra! Nareszcie Subaraki (a takze Mustangi i Jaguary) na rynku wtórnym porządnie potanieją

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Szykować się na kolejną edycję WiS'a przymiarek do Subaraka?WiS pisze: Nareszcie Subaraki (a takze Mustangi i Jaguary) na rynku wtórnym porządnie potanieją![]()

WiS pisze:Benzyna po 6 złotych za litr? Ekstra! Nareszcie Subaraki (a takze Mustangi i Jaguary) na rynku wtórnym porządnie potanieją
Ja bym tam mediom tak od razu nie wierzyła

Znaleźli sobie kolejną sensację, bo akurat żaden samolot nie spadł.
A dla odmiany wczoraj RMF podał, że cena za baryłkę ropy w jeden dzień spadła ze 100$ do 70$ czyli o 30%....onet.pl pisze:Cena wzrosła w przeciągu miesiąca o ok. 20 proc.
Czarownica prawdę Ci powie :D
Następni, którzy mijają się z prawdą...zofija pisze: A dla odmiany wczoraj RMF podał, że cena za baryłkę ropy w jeden dzień spadła ze 100$ do 70$ czyli o 30%....
http://stooq.pl/q/?s=cl.f&c=1m&t=l&a=lg&b=0
Dolce far niente 

Oj szkoda bardzo. Byłem z Charlie'm i Mattem, byłaby mocna forumowa grupazofija pisze: Szkoda Wurcuś żeśmy się nie zgadali
My z jarmajem staliśmy dokładnie w tym samym miejscu z którego Ty robiłeś zdjęcia (od 14 do 35 w galerii), tyle że my na 1-szym przejeździe, a Ty chyba na 2-gim...

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Barca zremisowała. real nie miał prawa nie wygrać tego meczu. W Barcelonie większości najważniejszych graczy nie było, Ci którzy byli są kompletnie nieograni, a w realu byli wszyscy i to gotowi na prawie sto procent.
Jeśli zobaczycie jak ktoś pęka, to będą to kibice realu, oni zawsze się tak pięknie napinają, że prawie pękają, teraz pewnie im się to uda, bo zremisowali mecz, który mieli wygrać 10:0. 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Idee Kaffe zorganizowała konkurs , internauci głosując na swojego faworyta mogli przy okazji napisać za co lubią Idee Kaffe .
Ja coś tam skrobnąłem z rana i zająłem trzecie miejsce ,trochę kawy się przyda i nawet jakieś slipy sobie wybiorę bo dorzucili jeszcze bon
do wykorzystania za stówę w sklepach Go Sport
Link: http://www.facebook.com/ideekaffee
Ja coś tam skrobnąłem z rana i zająłem trzecie miejsce ,trochę kawy się przyda i nawet jakieś slipy sobie wybiorę bo dorzucili jeszcze bon
do wykorzystania za stówę w sklepach Go Sport

Link: http://www.facebook.com/ideekaffee
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump, no pięknie ,a ja właśnie zamówiłem sobie mega Pizzę i zaraz zarzucam jakiś odmóżdżający film
a no i jestem sobie sam w domu

a no i jestem sobie sam w domu

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"