Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
esilon, nie wiem, czy Cię pocieszy to, że chyba każdy z nas ma to już za sobą... teraz - z racji zakupu - była kolej na Ciebie. Będzie dobrze.
czytałem ukradkiem ten wątek i wcale się nie cieszyłem, naprawdę
ale to co zrobiłem to do coś smiesznego nawet pasuje
pojechałem dzisaj na myjnie, bo piekne słońce to se myslę zobaczę wreszcze jak wygląda ten granat perłowy w blasku słońca, czyściutki taki bez soli, noi ładny faktycznie ładny, zaparkowałem grzecznie na podwóreczku za biurem i do tej pory git.Trzeba było wyjechać gdzieśtam ok 14 więc schodze cały dumny, że taki czyścioch jedyny na parkingu, lśniąca perła, bajka, i juz prawie wsiadałem, juz kluczyk miałem w ręce i jak nie ...................pierd.....................ut, na takiego garbia lodowego stanałem ale sie nie przeróciłem bo na legasiu sie zatrzymałem
bajka normalnie, mały wgniotek i rysa w dziwnym kształcie
a przecież opiłem go solidnie
ale to co zrobiłem to do coś smiesznego nawet pasuje

pojechałem dzisaj na myjnie, bo piekne słońce to se myslę zobaczę wreszcze jak wygląda ten granat perłowy w blasku słońca, czyściutki taki bez soli, noi ładny faktycznie ładny, zaparkowałem grzecznie na podwóreczku za biurem i do tej pory git.Trzeba było wyjechać gdzieśtam ok 14 więc schodze cały dumny, że taki czyścioch jedyny na parkingu, lśniąca perła, bajka, i juz prawie wsiadałem, juz kluczyk miałem w ręce i jak nie ...................pierd.....................ut, na takiego garbia lodowego stanałem ale sie nie przeróciłem bo na legasiu sie zatrzymałem

bajka normalnie, mały wgniotek i rysa w dziwnym kształcie

a przecież opiłem go solidnie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esilon, wybacz brachu, ale jak to przeczytałem to nie mogłem powstrzymać się, żeby nie parsknąć śmiechem
Współczuję Ci szczerze, ale tak sobie pierdyknąć w auto, to trzeba mieć talent
Współczuję Ci szczerze, ale tak sobie pierdyknąć w auto, to trzeba mieć talent

Współczuję, ale z dwojga złego lepsza rysa na drzwiach, niż noga w gipsie.esilon pisze: takiego garbia lodowego stanałem ale sie nie przeróciłem bo na legasiu sie zatrzymałem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kiedyś tak fiknąłem na lodzie, że wjechałem pod zaparkowanego HiluxaKonto usunięte pisze: Współczuję Ci szczerze, ale tak sobie pierdyknąć w auto, to trzeba mieć talent![]()

Wjechałem raz pod swoje auto, zatrzymałem się dopiero jak udało mi się zaprzeć rękoma (łokciami właściwie, bo atak był z zaskoczenia i nie zdążyłem) o zderzak, a Subarak nawet się nie zająknął wjeżdżając na podjazd - złośnik jeden.WRC fan pisze: Ja kiedyś tak fiknąłem na lodzie, że wjechałem pod zaparkowanego Hiluxa

Konto usunięte pisze: jak to przeczytałem to nie mogłem powstrzymać się, żeby nie parsknąć śmiechem
ja tez już się śmieje bo przeciez nawet w zęby sprawcy dac nie mogę

natomiast żona jakoś dziwnie sie nie zmartwiła że pierwsza rysa moja

noga nie, ale głowa była bliskoWRC fan pisze: Współczuję, ale z dwojga złego lepsza rysa na drzwiach, niż noga w gipsie.

teraz jeszcze bardziej doceniłeś 4x4esilon pisze: jak nie ...................pierd.....................ut, na takiego garbia lodowego stanałem

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
esilon pisze: na takiego garbia lodowego stanałem ale sie nie przeróciłem bo na legasiu sie zatrzymałem
No to witaj w klubie, ja wkur... na maksa po bezoowocnym oczekiwaniu w kolejce po strój dla dziecka również podczas wsiadania stanąłem na lodowym garbie i walnąłem, aż miło. Dupa boli, a nadgarstek obserwuję na wypadek wystąpienia opuchlizny i ew. udania się na RTG, bo napiernicza niemiłosiernie

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak pisze: a nadgarstek obserwuję na wypadek wystąpienia opuch
rrosiak, nadgarstek szybko puchnie jak cos złamane, najczęściej leci kość promieniowa tuż przy ale skoro obserwujesz i tylko troszkę boli to znaczy , że będzie dobrze

a strój na "choinkę" ? dla dziecka? czy na bal w Kielcach? przyznaj się co wybraliście ?

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
esilon pisze: a strój na "choinkę" ? dla dziecka? czy na bal w Kielcach? przyznaj się co wybraliście ?
Zajrzyj do wątku o balu to się dowiesz, że nic. Tłumy straszne, poza tym przy mojej "filigranowej" budowie wybór jest dość ograniczony

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

rrosiak pisze: przy mojej "filigranowej" budowie wybór jest dość ograniczony
ale Zorro sie łapie bez problemu

jarmaj przyjm wyrazy 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
jarmaj, nie bój jeszcze nie raz i nie dwa
Tu masz link
http://www.prawko.com.pl/test/index.php simon z kropki ostatnio zdawał 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jarmaj, ojojoj współczucia i szybkiego powrotu do uprawnionych.
Z drugiej strony, nie masz prawka - nie możesz dostać kolejnych punktów.
Z drugiej strony, nie masz prawka - nie możesz dostać kolejnych punktów.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Na razie fizycznie nikt mi prawka nie zabrał (mam się zgłośić do wydziału komunikacji). Póki co dostałem skierowanie do psychologaremek pisze:Z drugiej strony, nie masz prawka - nie możesz dostać kolejnych punktów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tylko po wszystkim uprzedź go, że składając sie do każdego zakrętu też może stracić prawkojarmaj pisze: Póki co dostałem skierowanie do psychologa![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
jarmaj pisze: Póki co dostałem skierowanie do psychologa
Powinni wysłać grupowe - dla całego forum

Trzymam kciuki

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tak, o 5 dni. O tyle naszły na siebie punkty, które przekroczyły pulę. A myślałem, że dycha właśnie sie przedawniła i skasowała.Konto usunięte pisze:jarmaj, ale czy to pismo Cię zaskoczyło? Kropnąłeś się w obliczeniach, czy jak?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
No to faktycznie pech. Wyrazy... No i czekamy na relację. Podobno teraz na manewrach jest zakręt tyłem. Myślę, że powinieneś poćwiczyć, żeby nie brać go bokiem 

jarmaj przyjmij wyrazy
kurde , kiedys to było łatwo, jedna odpowiedź była prawidłowa a teraz gierki słowne i pułapki
jeszcze raz wyrazy
mały 5150 pisze: Tu masz link http://www.prawko.com.pl/test/index.php
kurde , kiedys to było łatwo, jedna odpowiedź była prawidłowa a teraz gierki słowne i pułapki

jeszcze raz wyrazy