Powitanie
Re: Powitanie
Witam serdecznie :)
Subaru kręci mnie od najmłodszych lat, z przyjemnością oglądałem niebieskie bolidy przemierzające OS'y Rajdowych Mistrzostw Świata. Jestem fanatykiem japońskiej motoryzacji. Jeżdżę Hondą Civic EG3, ale chciałbym coś z napędem 4x4, a Subaru robi mnie najbardziej. Celem mojego życia jest STI 2006. ;p
Pozdrawiam
Radek
Subaru kręci mnie od najmłodszych lat, z przyjemnością oglądałem niebieskie bolidy przemierzające OS'y Rajdowych Mistrzostw Świata. Jestem fanatykiem japońskiej motoryzacji. Jeżdżę Hondą Civic EG3, ale chciałbym coś z napędem 4x4, a Subaru robi mnie najbardziej. Celem mojego życia jest STI 2006. ;p
Pozdrawiam
Radek
Witam wszystkich forumowiczow
zawitalem tutaj aby dowiedziec sie kilka legend odnosnie subaru, zanim kupie wlasne :)
zawitalem tutaj aby dowiedziec sie kilka legend odnosnie subaru, zanim kupie wlasne :)
-
krzysiek933
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
cześć wam ! przeglądam forum od święta głównie ze względów technicznych oraz "zima w górach " pozdrawiam użytkownika który mnie tutaj zaprosił jechał Focusem w Lubinie a mieszkał chyba w Bolesławcu
a Ja jestem Krzysiek z Wrocławia !
http://fotowrzut.pl/NSRYQ3RQ86
a Ja jestem Krzysiek z Wrocławia !
http://fotowrzut.pl/NSRYQ3RQ86
- Paulus1008
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX Type RA STi
Witam wszystkich. Niestety przykre zdarzenie zmotywowało mnie do zarejestrowania się na forum…. pijany koleś który olał czerwone światło. Imprezka idzie na części a już na dniach kupuję forka turbo.
Witam Wszystkich serdecznie.
Rejestracja na forum to konsekwencja zmiany auta :)
..i padło na Subaru :)
Pozdrawiam.
Rejestracja na forum to konsekwencja zmiany auta :)
..i padło na Subaru :)
Pozdrawiam.
Witam szanowne grono. Trafiłem tu za sprawą Forester SF. Na razie z forum będę więcej wynosić niż do niego wnosić, ale z czasem to się zmieni

Witam wszystkich:) Mam nadzieje że to forum będzie bardziej przychylne od wiadomo jakiego 

-
Gosia-Grzech
- 0 gwiazdek
Witamy Wszystkich miłośników Subaru na forum
Co prawda jeszcze swojego nie mamy, ale to się szybko zmieni
Pozdro
Co prawda jeszcze swojego nie mamy, ale to się szybko zmieni

Pozdro
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
-
Bad Angelus
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza '98 N/A +Forek '05
Hallo...
o co tu chodzi.. dziś się zarejestrowałem a Konto usunięte mnie miesiąc temu już witała.. przepraszam a za którymi drzwiami jest ten wehikuł czasu??
Pewnie się za jakiś czas rozpisywać będę ale teraz oficjalnie poczytam.
Od 2,5 roku Imprez'uję a teraz mi się Forek zamarzył.
Czy to ewolucja?
o co tu chodzi.. dziś się zarejestrowałem a Konto usunięte mnie miesiąc temu już witała.. przepraszam a za którymi drzwiami jest ten wehikuł czasu??
Pewnie się za jakiś czas rozpisywać będę ale teraz oficjalnie poczytam.
Od 2,5 roku Imprez'uję a teraz mi się Forek zamarzył.
Czy to ewolucja?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Aż tak przeciętna nie jesteśKonto usunięte pisze:Bad Angelus, bo ja jestem forumowym medium.![]()

-
Bad Angelus
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza '98 N/A +Forek '05
Cześć,
Zaglądam na forum SIP a tam już nie to samo. Długo nie myśląc popłynąłem z prądem. :)
Zaglądam na forum SIP a tam już nie to samo. Długo nie myśląc popłynąłem z prądem. :)
witam
swiezo zakupiony 13 latek, Forester 2.0 automat dla żony.
Piaseczno/Wrocław
witam Wszystkich
swiezo zakupiony 13 latek, Forester 2.0 automat dla żony.
Piaseczno/Wrocław
witam Wszystkich
Wita właściciel Legacy IV który rozebrał swoje auto i poskładał do kupy :) Mam nadzieję że uda mi się poszerzać moją wiedzę nt tej konkretnej marki, jak i udzielić pomocy w sprawach mechanicznych.
TB
TB
Witam wszystkich . Od lutego jestem posiadaczem legacy my04 które jest opisane na forum. Było kiedyś kolegi kamilp . Pozdrawiam.
- Spajki
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX 2003 2,0 Czarnula
Dzień Dobry Wszystkim
W tym momencie stoję przed zakupem Imprezy :) i WRX 03' Pasja i miłość jaką darze te samochody mówi mi, że to nie jakieś tam hobby. Póki co mocno świeży we wszystkim. Uczę się, czytam, obserwuję liczę na wsparcie i pomoc. Trzymajcie się i dzięki za zaproszenie do tak zacnego grona :)

W tym momencie stoję przed zakupem Imprezy :) i WRX 03' Pasja i miłość jaką darze te samochody mówi mi, że to nie jakieś tam hobby. Póki co mocno świeży we wszystkim. Uczę się, czytam, obserwuję liczę na wsparcie i pomoc. Trzymajcie się i dzięki za zaproszenie do tak zacnego grona :)

- Ermenegildo
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester 2.0 92kW 125KM
Witam,
kupiony w Niemcowni, Helmut był pierwszym właścicielem Forek 03MY, 2.0 N.A. Po przesiadce z TT-tki trochę spartańsko i jeszcze się przekonuję do tego Gazika
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich forumowiczów i pewnie pomęczę pytaniami, a pomocą służe odnośnie audików i radą posłużę dla volviarzy, jeśli spotkam tu takowych!
kupiony w Niemcowni, Helmut był pierwszym właścicielem Forek 03MY, 2.0 N.A. Po przesiadce z TT-tki trochę spartańsko i jeszcze się przekonuję do tego Gazika