Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
szkoda... ale z drugiej strony to dobrze, że teraz się dowiedziałem, bo oszczędzi mi to ewentualnego szlajania się po sądach w nadziei, że uchroni mnie to przed punktami.. A skoro niezależnie od przebiegu sprawy i tak dostanę (no chyba, że bym w sądzie wygrał
), to trza brać jak dają i tyle...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No chyba, że spodziewasz się wygrać w grodzkim.
Poza tym, przy powiedzmy drobniejszych wykroczeniach, można się próbować targować, żeby niebiescy skorzystali z możliwości "pouczenia" zamiast mandatu, a jak nie to niech piszą sąd grodzki. Dla nich to jest od cholery papierekologii do wypełniania, więc mogą być skłonni "pouczać"

Poza tym, przy powiedzmy drobniejszych wykroczeniach, można się próbować targować, żeby niebiescy skorzystali z możliwości "pouczenia" zamiast mandatu, a jak nie to niech piszą sąd grodzki. Dla nich to jest od cholery papierekologii do wypełniania, więc mogą być skłonni "pouczać"

Czarownica prawdę Ci powie :D
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
A tak już pominąwszy to, czy z tymi sądami by coś dało czy nie, to ja i tak zdecydowanie bardziej wolę poklikać sobie na jakimś bzdurnym teście i pokręcić się między pachołkami, niż latać po jakichś sądach i rozprawach.
A tak ogólnie, to wszystkim przejętym moim losem bardzo dziękuję.
I w związku z tym już nie napiszę, że zastanawiałem się, czy tą informację wrzucić do tego tematu, czy do "coś śmiesznego".
Cholera. Napisałem. No trudno.

A tak ogólnie, to wszystkim przejętym moim losem bardzo dziękuję.

I w związku z tym już nie napiszę, że zastanawiałem się, czy tą informację wrzucić do tego tematu, czy do "coś śmiesznego".
Cholera. Napisałem. No trudno.

jarmaj pisze: pokręcić się między pachołkami
Teraz chyba nie ma pochołków na "B". Tylko jakiś łuk, potem w miasto.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
o cholercia, Jarmaj poćwicz jazdę na okrągłoAzrael pisze: Tylko jakiś łuk, potem w miasto.

Wyobraźcie sobie minę instruktora jak 20 subaraków czeka, aż Jarmaj zda

Ciekawe jakby Jarmaj przewiózł typa po Jodłowniku

sorry, ale w Twoim przypadku wyobraźnia działa - szkoda, że musisz przechodzić przez ten bezsensowny bajzej - powinno być coś jak extra prawko na podstawie umiejętności
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/247008/
The next Mitsubishi Lancer Evolution is likely to be a plug-in hybrid that uses an electric motor to take the place of the turbocharger traditionally used in the performance saloon.
Już kilka lat temu poszła plota, że X jest ostatnim Evo...już wiadomo dlaczego ;]
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ożesz
Jarmaj, Esi - przesadziliście, każdy na swój sposób. Kondolencje, każdemu inne, ale wszystkie serdeczne i poważne.

Jarmaj, Esi - przesadziliście, każdy na swój sposób. Kondolencje, każdemu inne, ale wszystkie serdeczne i poważne.

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ale masakra widze co za tydzień... Ja juz biegam co 6 miesiecy na kursy o 6 puktów i tak mi zostało jeszcze troche... 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Przypomniało mi się jak Jarek opowiadał na Dolnośląskim iż ciąży na nim miecz punktowy . I się jednak nie uchronił współczuję
Już widzę te slajdy na kursie
musisz Jarek poprosić, czy możesz swoim samochodem 

Już widzę te slajdy na kursie

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Esi wyrazy ja jak swój kupiłem od razu zapoznałem się z betonowym koszem na śmieci na lotnisku 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, Esi, nie jesteście sami
. Ja jak kupiłem swoją na drugi dzień , piękną i błyszczącą , świeżo odebraną z myjni , wymarzoną od wielu lat Subaru ,podjechałem z synem pod szpital żeby odebrać jego wyniki badań. Podniecony całą sytuacją ,jeszcze nie okrzepły w zachwycie ,zaparkowałem moje błękitne cudo ,przed szpitalem po cichu ,z pod ciemnych szkieł okularów, spoglądając na miny zazdrośników w tych wszystkich Fordach , Oplach i innych Szmelcwagenach , wysadziłem syna z auta i dumnym krokiem udałem się do szpitala. Jeszcze nie zdążyłem wezwać windy gdy usłyszałem za sobą głos gościa z portierni " panie to pana to niebieskie auto?" ,z dumą i lekką nonszalancją rzuciłem zdawkowe "Tak proszę pana" ,a w odpowiedzi usłyszałem " to niech pan się cofnie bo właśnie wjechało w te Mondeo zaparkowane przed panem"
okazało się ,że zapomniałem zaciągnąć ręczny

okazało się ,że zapomniałem zaciągnąć ręczny

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Kruszyn, słysze to, słysze co wtedy powiedziałes pod nosem albo nawet głośno
burat, widze to , widzę Twoja minę
także pierwsze koty za płoty

burat pisze: z dumą i lekką nonszalancją rzuciłem zdawkowe "Tak proszę pana" ,a w odpowiedzi usłyszałem " to niech pan się cofnie bo właśnie wjechało w te Mondeo zaparkowane przed panem"
burat, widze to , widzę Twoja minę

także pierwsze koty za płoty

burat, zabiłeś mnie
Śmieszne, ale i tragiczne... Co innego urwać zderzak w trakcie walki na Szwarcwaldowych zakrętasach, a co innego zastać taki samochód po wyjściu ze sklepu...
Ja dzisiaj niestety naderwałem część zderzaka (strzeliły mocowania klipsów, nie wiem jeszcze na ile poważnie) zjeżdżając z ośnieżonego krawężnika... wcześniej podjechałem elegancko po śniegu, ale w międzyczasie temp. wzrosła i okazało się, że śniegl leżał na studzience rynsztoku i przy zjeżdżaniu wciśnięty wpadł do środka...

Ja dzisiaj niestety naderwałem część zderzaka (strzeliły mocowania klipsów, nie wiem jeszcze na ile poważnie) zjeżdżając z ośnieżonego krawężnika... wcześniej podjechałem elegancko po śniegu, ale w międzyczasie temp. wzrosła i okazało się, że śniegl leżał na studzience rynsztoku i przy zjeżdżaniu wciśnięty wpadł do środka...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, jak kiedyś ,przy spotkaniu w Szwardzwaldzie opowiadałem tę historie to chłopaki kazali mi wymyślić na przyszłość jakąś opowieść w stylu "wypadam na odkręconej trójce za zakrętu ,auto sunie pełnym bokiem , i tu nagle z lasy wybiega sarna ,a ja jako świadomy ekologicznie właściciel Subaru, ratuję biedne zwierzę ucieczką do rowu " 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no coś w ten gest jest zdecydowanie bardziej na miejscu
Na forumowy bal się nie wybierasz?

może i na miejscu ale nie potrzebuję sobie dorabiać ZBOWID`owskiego życiorysu
A na bal ,ze względów nie do końca zależnych ode mnie
, nie mogę
A na bal ,ze względów nie do końca zależnych ode mnie

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubione posty: 200 razy
Kląłem dziś na odwilż i zaspy, bo byłem przekonany, że to za ich sprawą mam wodę w butach. Po powrocie do domu i oględzinach wyszło szydło z worka, to mróz je pokonał 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

a ile one miały lat?rrosiak pisze: to mróz je pokonał
- rrosiak
- 6 gwiazdek
To po ojcu jeszcze, kościołoweeMTi pisze:a ile one miały lat?rrosiak pisze: to mróz je pokonał

Drugi sezon. Trzeci, ale użytkowane wymiennie z innymi, kiepska guma musiała być.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

rrosiak, to pewnie efekt skoków przez te półmetrowe zaspy w stolnicy do parkomatów 

No to ,żeby dołączyć do kolegów i koleżanek jeszcze w styczniu.....sprzęgło zjarane poszło w p...u
Smród w samochodzie niebywały
K...a co za styczeń 

Smród w samochodzie niebywały

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze:No to ,żeby dołączyć do kolegów i koleżanek jeszcze w styczniu.....sprzęgło zjarane poszło w p...u![]()
Smród w samochodzie niebywałyK...a co za styczeń
Kruszyn, to ty diesla masz

Nie ma to jak nieprzewidziane wydatki

Kruszyn pisze: sprzęgło zjarane poszło w p...u
wyrazy przesyłam
ale cos Ty robił, jeździc nie umiesz 4x4 czy nie miał kto popchnąć?