Jacyś dziwni ci kierownicy Imprez
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Dzisiaj kiwałem do kierownika niebieskiego GT. Bez rezultatu....
Dolce far niente 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 258 razy
- Polubione posty: 534 razy
So What! pisze: Mamy Ci złożyć gratulacje, że Konto usunięte się nie zorientował![]()
Nie sądź każdego po sobie
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
pozdro dla jarmaja dzisiaj zapoznanego podczas mini-spota w Gliwicach-miło było spotkać
super pogawędka- aż mi głowa pęka od nadmiaru informacji
i dzięki za edukacyjną rundkę po okolicy
- ładnie wiśnia chodzi
super pogawędka- aż mi głowa pęka od nadmiaru informacji
i dzięki za edukacyjną rundkę po okolicy
Pozdrawiam kierownika czarnego STI w poprzedniej budzie, z ktorym sie okiwalismy przed chwila na rynku w Kielcach
TK 17??A czy jakos tak.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Dzięki, również pozdrawiam, miło było poznaćBaPee pisze:pozdro dla jarmaja dzisiaj zapoznanego podczas mini-spota w Gliwicach-miło było spotkać
W jej imieniu dziękiBaPee pisze:ładnie wiśnia chodzi
aaa i powodzenia w realizacji podjętych działań...jarmaj pisze:W jej imieniu dzięki
Pozdrawiam swojego kochanego męża smacznie chrapiącego obok
Dzisiaj trochę wcześniej - dopiero 01.03 - mniej się ludziska rozpisali 
Pozdrawiam
1. Srebrny zaświniony Forester chwilę przed 12 w Robo Wash Center na Sikorskiego/Czarnomorskiej, co wyjechał z myjni automatycznej i z obojętnym spojrzeniem odjechał nie zauważając ani Barbie ani Subarbie. A mi znowu samochodu nie domyli
2. Zielony Forester przemykający ok 21 po ul. Rolnej, na środku której trzaskałam właśnie sesję moich Subarbiów dwóch
1. Srebrny zaświniony Forester chwilę przed 12 w Robo Wash Center na Sikorskiego/Czarnomorskiej, co wyjechał z myjni automatycznej i z obojętnym spojrzeniem odjechał nie zauważając ani Barbie ani Subarbie. A mi znowu samochodu nie domyli
2. Zielony Forester przemykający ok 21 po ul. Rolnej, na środku której trzaskałam właśnie sesję moich Subarbiów dwóch
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
barbie pisze: 1. Srebrny zaświniony Forester chwilę przed 12 w Robo Wash Center na Sikorskiego/Czarnomorskiej, co wyjechał z myjni automatycznej i z obojętnym spojrzeniem odjechał nie zauważając ani Barbie ani Subarbie. A mi znowu samochodu nie domyli![]()
Świnia
No, bo te w tych Foresterach czy jak im tam, to takie właśnie somKonto usunięte pisze:barbie pisze: 1. Srebrny zaświniony Forester chwilę przed 12 w Robo Wash Center na Sikorskiego/Czarnomorskiej, co wyjechał z myjni automatycznej i z obojętnym spojrzeniem odjechał nie zauważając ani Barbie ani Subarbie. A mi znowu samochodu nie domyli![]()
Świnia
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Wcale że nie-emały 5150 pisze: No, bo te w tych Foresterach czy jak im tam, to takie właśnie som![]()
A ja pozdrawiam Konto usunięte (z poprzedniego avatara), których mnogość wielka wisi w sklepach z pamiątkami
Niestety, nie zauważyłam Dido
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
mały 5150 pisze: No, bo te w tych Foresterach czy jak im tam, to takie właśnie som
A to????
http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?p=12001#p12001
Honor zwracam i o wybaczenie proszę krajane mego kochanegoKonto usunięte pisze:mały 5150 pisze: No, bo te w tych Foresterach czy jak im tam, to takie właśnie som![]()
A to????
http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?p=12001#p12001
A ja pozdrawiam Mizoo, z którym dzisiaj wypiłem kawkę, pogawędziłem i w końcu kupiłem Czarnemu Złu turbo timer'ek po roku czasu 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
mały 5150, czemu w końcu? Mówisz jakby to była rzecz niezbędna. Czym dokładnie jest Czarne Zło?
EterycznyŻołądź pisze: Czym dokładnie jest Czarne Zło?
ja słyszałem, że czyms z ceratowymi fotelami
No co ty? Cerata jest strasznie brudna.esilon pisze:ja słyszałem, że czyms z ceratowymi fotelami![]()
czarne jest piękne...
EterycznyŻołądź pisze: Czym dokładnie jest Czarne Zło?
Czymś co się świetnie prowadzi w doborowym towarzystwie
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
mały 5150,
Pozdrawiam przy okazji podopiecznego E12 spotkanego dziś wieczorkiem pod Santorini
Fajny zderzak 
Pozdrawiam przy okazji podopiecznego E12 spotkanego dziś wieczorkiem pod Santorini
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
liwit pisze: Czymś co się świetnie prowadzi w doborowym towarzystwie![]()
Logiczne. Jak ktoś się źle prowadzi to spędza czas w podejrzanym towarzystwie.
Konto usunięte pisze: Fajny zderzak![]()
Fido chyba taki ma.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź pisze: Konto usunięte napisał(a):Fajny zderzak
Fido chyba taki ma.
A no rzeczywiście
I Doxa takżeKonto usunięte pisze:EterycznyŻołądź pisze: Konto usunięte napisał(a):Fajny zderzak
Fido chyba taki ma.
A no rzeczywiście
A jakież to było nieszczęście jak go sobie niechcący rozkwasiłam! Ajajaj...
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Doxa pisze: I Doxa także
To popularny jest
Doxa pisze: 900 złotych
No no... kawiorowy sprzęt
Taki tjuning optyczny, co nie? Nie mylić z wiejskim
O ile sie nie mylę, to wersja Hubertus była "wzbogacona" o tą nakładkę na zderzak. Mam jeszcze dodatkowo orurowane progi

O ile sie nie mylę, to wersja Hubertus była "wzbogacona" o tą nakładkę na zderzak. Mam jeszcze dodatkowo orurowane progi
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Doxa pisze: Mam jeszcze dodatkowo orurowane progi
To jest kobieta na schwał - inne to mają cycki powiększone (albo zmniejszone), nos skorygowany, a ta... progi orurowane!
To lubię