Zawsze muszę być ten gorszybarbie pisze:Maj Hirołremek pisze:chodz Cie przytule, zanim znowu mi zaczniesz podrywac narzeczona
Nie jestem przekonana czy remek popiera ten wybórradekk pisze: E, ja tam wolę Barbie![]()
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Nikt mnie już nie lubi
Nie dość, że mi źle, to jeszcze robicie wszystko żebym czuł się jeszcze gorzej. Chyba jestem tu niechciany, idę z tego forum, do widzenia 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Interceptor
- 3 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hmm ... "Pick me, pick mebarbie pisze:Maj Hirołremek pisze:chodz Cie przytule, zanim znowu mi zaczniesz podrywac narzeczona
Nie jestem przekonana czy remek popiera ten wybórradekk pisze: E, ja tam wolę Barbie![]()
radekk moze zalozymy klub nieszzcesliwego spzredawcy Subaru? Rozumiem Twoja depreche bo moja ma to samo podlozeradekk pisze:Nikt mnie już nie lubiNie dość, że mi źle, to jeszcze robicie wszystko żebym czuł się jeszcze gorzej. Chyba jestem tu niechciany, idę z tego forum, do widzenia
Zaintrygowany z pomocą przychodzę ja i specjalnie dla radkka i interceptora zmiana avatara by WiS, 
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Człowiek wchodzi sobie na http://www.iq-test.pl/
Robi pracowicie test. A co się okazuje na końcu? Wyślij SMS-a na numer 7xxxx koszt 18 PLN + VAT żeby poznać wynik.
Nosz kurcze blade. Niedoczekanie ich.
Robi pracowicie test. A co się okazuje na końcu? Wyślij SMS-a na numer 7xxxx koszt 18 PLN + VAT żeby poznać wynik.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
WRC fan pisze: Okazało się, że czeka mnie wymiana amorów z przodu po weekendzie...fuck![]()
To jest teges... bo moze robią B6
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Niestety skończy się pewnie na zwykłej Kayabie. Nota bene z tyłu mam prawie nowe KYB i są OK.Chloru pisze: bo moze robią B6![]()
No i mam pierwsze wgniecenie na drzwiach, które jest widoczne. Szlag by trafił ludzi, którzy nie potrafią uszanować czyjejeś własności. Koszt naprawy 200+VAT (metodą bez lakierowania).
Rzeźnik zbereźnik:)
Obcybarbie pisze:A ja sobie długi weekend spędzę chorując
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Tym razem na szczęście nie. Przeziębienie. Niezwykle radośnie mam umieszczony klimatyzator w pracy - pod moim biurkiem 
widziałem już różne lokalizacje, ale pod biurkiem?barbie pisze: Niezwykle radośnie mam umieszczony klimatyzator w pracy - pod moim biurkiem
Rzeźnik zbereźnik:)
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
To zależy co chcesz sobie przeziębićRzeznik pisze:
widziałem już różne lokalizacje, ale pod biurkiem?![]()
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Centralna klimatyzacja rozprowadzana pod podłogą. A kratki z nawiewem są m.in. pod moim biurkiem. Cudnie 
- Interceptor
- 3 gwiazdki
Dyrektor z dziurami pod biurkiembarbie pisze:Centralna klimatyzacja rozprowadzana pod podłogą. A kratki z nawiewem są m.in. pod moim biurkiem. Cudnie
Toz to skandal
Konto usunięte pisze: Człowiek wchodzi sobie na http://www.iq-test.pl/
Robi pracowicie test. A co się okazuje na końcu? Wyślij SMS-a na numer 7xxxx koszt 18 PLN VAT żeby poznać wynik.
Nie martw się, na końcu pewnie byłoby napisane: "DODA I TAK MA WIĘCEJ !!!"
Stringi czy cos cieplejszego nosisz?barbie pisze: A kratki z nawiewem są m.in. pod moim biurkiem. Cudnie
Dolce far niente 
- Interceptor
- 3 gwiazdki
FUX no wiesz ! Tak od razu z takimi pytaniami?FUX pisze:Stringi czy cos cieplejszego nosisz?barbie pisze: A kratki z nawiewem są m.in. pod moim biurkiem. Cudnie![]()
- Interceptor
- 3 gwiazdki
Cewka zaplonowa wyzionela ducha ... do tego jeszzce sypie bledami czujka temp powietrza zasysanego ... I to wszystko o 17.30 przed dlugim weekendemInterceptor pisze:Kurcze to ze zostalem bez subaru to bardzo zle ale to ze dzisiaj zaniemoglo mi drugie auto to jeszcze gorzej ... Nie widzi sie mnie podrozowanie taksowkami