Powitanie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Re: Powitanie
Mnie tam się chciało, ale mam powody które mój sen skracają.
A kolega widzę ledwie oko otwiera i od razu za tygrysicą gania
A kolega widzę ledwie oko otwiera i od razu za tygrysicą gania

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
ertech_pl
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 RC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam wszystkich!
Od paru dni ujeżdżam imprezę, co prawda bez suszarki ale i tak jest super!
pozdrawiam
Robert
Od paru dni ujeżdżam imprezę, co prawda bez suszarki ale i tak jest super!
pozdrawiam
Robert
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
Witajcie.
Od dwóch miesięcy posiadam Forka :) Coś niesamowitego.
Pozdrawiam z Kętrzyna.
Ps. Możecie mi polecić dobrych fachowców, mechaników z Mazur?
Od dwóch miesięcy posiadam Forka :) Coś niesamowitego.
Pozdrawiam z Kętrzyna.
Ps. Możecie mi polecić dobrych fachowców, mechaników z Mazur?
-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
- Auto: RA
Witam forumowiczów.Drugi raz podchodzę do Subaru i po padnięciu panewek w GT na drugiej imprezie na której pojechałem turbo wanną ,zrobieniu silnika i sprzedaży GTka a w szczególności po spędzeniu wielu godzin przed monitorem i poczytaniu kreski i kropki zanabyłem TYPE RA w celu zrobienia bulgoczącej rajdówki do amatorek.Mam nadzieję że pomożecie swoim doświadczeniem i wiedzą o tych specyficznych samochodach bo mimo że spędziłem 20 lat na warsztacie to jakoś auta z plejadą mnie omijały.Robiąc panewki w GT zdałem sobie sprawę że inżynierowie subaru chyba chcieli wymyślić coś nowego i nie poszli utartymi śladami jak inni japończycy tj Honda,Mitsubishi czy Toyota,ale dzięki temu są to niepowtarzalne auta z charakterem.
cześć,
zakupiłem imprezkę jako daily na zimę i na razie doprowadzam ją do stanu jaki będzie mnie zadowalał
zakupiłem imprezkę jako daily na zimę i na razie doprowadzam ją do stanu jaki będzie mnie zadowalał

-
Kalor87
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza Hawkeye 2.0 160KM Sedan
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum :)
Na imię mam Karol, lat 28, mieszkam w jednym z miast górnośląskiego okręgu przemysłowego. Nigdy wcześniej nie byłem posiadaczem samochodu marki Subaru, dopiero przymierzam się do kupna i mam nadzieję, że z waszą pomocą uda mi się nabyć jakiś zadbany i sprawny samochód tej marki. Mój poprzedni samochód to również japoniec (Honda Prelude).
Przez kilka ostatnich tygodni dość aktywnie śledziłem polskie i zagraniczne motoryzacyjne serwisy aukcyjne, jak również czytałem na temat dostępnych modeli Subaru i mój wybór padł na Subaru Imprezę II Hawkeye (GD), 2.0 16V w wersji 160KM, w sedanie. Wszystkich doświadczonych użytkowników forum i właścicieli Imprez chętnie wysłucham w celu doradzenia mi w przyszłym zakupie.
Pozdrawiam,
Kalor87
Na imię mam Karol, lat 28, mieszkam w jednym z miast górnośląskiego okręgu przemysłowego. Nigdy wcześniej nie byłem posiadaczem samochodu marki Subaru, dopiero przymierzam się do kupna i mam nadzieję, że z waszą pomocą uda mi się nabyć jakiś zadbany i sprawny samochód tej marki. Mój poprzedni samochód to również japoniec (Honda Prelude).
Przez kilka ostatnich tygodni dość aktywnie śledziłem polskie i zagraniczne motoryzacyjne serwisy aukcyjne, jak również czytałem na temat dostępnych modeli Subaru i mój wybór padł na Subaru Imprezę II Hawkeye (GD), 2.0 16V w wersji 160KM, w sedanie. Wszystkich doświadczonych użytkowników forum i właścicieli Imprez chętnie wysłucham w celu doradzenia mi w przyszłym zakupie.
Pozdrawiam,
Kalor87
Witam nowych.
Dlaczego nikt mnie nie zaprosił skoro było przyjęcie?zalegus pisze:dziękuję za przyjęcie
Bo to przyjęcie dla nowychl_ewy pisze:Witam nowych.
Dlaczego nikt mnie nie zaprosił skoro było przyjęcie?zalegus pisze:dziękuję za przyjęcie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
Myślę, że przyjęcie organizował Anonymous, a jak wszystkim wiadomo nie lubi Cię.l_ewy pisze: Dlaczego nikt mnie nie zaprosił skoro było przyjęcie?

Witam wszystkich,
jeszcze nie posiadałem żadnego modelu Subaru, ale przymierzam się do kupna rodzinnego Legacy IV po lifcie.
Mam nadzieję, że z waszą pomocą uda mi się coś rozsądnego znaleźć i stać się kolejnym szczęśliwym posiadaczem Subaru :)
Pozdrawiam
eLJot
jeszcze nie posiadałem żadnego modelu Subaru, ale przymierzam się do kupna rodzinnego Legacy IV po lifcie.
Mam nadzieję, że z waszą pomocą uda mi się coś rozsądnego znaleźć i stać się kolejnym szczęśliwym posiadaczem Subaru :)
Pozdrawiam
eLJot
Właśnie miałem napisać jakieś mądre przywitanie, ale widzę że koleżanka Konto usunięte już mi zrobiła intro po którym ciężko będzie się wygrzebać na powierzchnię ;)
Tak czy siak spróbuję: witam wszystkich użytkowników kreski (patrzcie, już rozróżniam :P).
Miłość (czysto teoretyczną jak dotąd) do subaru mam w sobie od jakichś 20 lat, czyli prawie tyle ile mam w dowodzie ;)
Za kilka dni dołączę do zacnej rodziny właścicieli jedynej słusznej marki, gdyż nabywam piękną Imprezę GC NA od bywalca forum którego nick wyjawię jak się zgodzi ;) Co ciekawe, byłem gotów jeździć po całej Polsce za taką sztuką, a znalazłem ją jak się okazało kilometr od domu :)
Do zoba na stronach forum i życzę wszystkim śnieżnych dróg i śpiących drogowców.
Tak czy siak spróbuję: witam wszystkich użytkowników kreski (patrzcie, już rozróżniam :P).
Miłość (czysto teoretyczną jak dotąd) do subaru mam w sobie od jakichś 20 lat, czyli prawie tyle ile mam w dowodzie ;)
Za kilka dni dołączę do zacnej rodziny właścicieli jedynej słusznej marki, gdyż nabywam piękną Imprezę GC NA od bywalca forum którego nick wyjawię jak się zgodzi ;) Co ciekawe, byłem gotów jeździć po całej Polsce za taką sztuką, a znalazłem ją jak się okazało kilometr od domu :)
Do zoba na stronach forum i życzę wszystkim śnieżnych dróg i śpiących drogowców.