Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
no to masz jeszcze 3,5 (przypadek?
) godziny

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Piter 35, wpadaj jak w dym ,mi jeszcze zostały
prawda jest taka ,że dopadło mnie to co WiSa i chcę trochę zrzucić zbędnego kilo ,a tu kalendarz takie mnie miny pod nogi rzuca

prawda jest taka ,że dopadło mnie to co WiSa i chcę trochę zrzucić zbędnego kilo ,a tu kalendarz takie mnie miny pod nogi rzuca

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

No ładnie - nie mówiłeś że kreskę czytaFUX pisze: moja Teściowa zrobiła ZAJEBISTE, jak zawsze...![]()

Właściwie to nie jest nieteges, bo sprawa na razie zamknięta - przepisy bez zmian.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... _chce.html
To na pewno jest wina świateł?
Dlaczego nie można wprowadzić przepisów dla rowerzystów:
1. obowiązkowe elementy odblaskowe/światła z przodu i z tyłu (za dnia też, chociaż w terenie niezabudowanym)
2. obowiązkowe odblaski po bokach (odbijające światło obręcze albo "plastiki" na szprychach)
3. obowiązkowy kask
4. obowiązkowa kurtka odblaskowa
5. jeżeli plecak to też z obowiązkowym oświetleniem/elementami odblaskowymi
Dla pieszych:
1. obowiązek noszenia odblaskowej kurtki dla pieszych poruszających się poboczem drogi w terenie niezabudowanym
2. obowiązek poruszania się lewą stroną drogi
... ale lepiej zwalić na światła. No i ten potworny koszt paliwa... zawsze można ogolić brodę i kilka innych części ciała - zaoszczędzona waga pozwoli odzyskać część pieniędzy.
Pani Inicjatywa może wsiądzie do auta i pojeździ trochę, to zrozumie, że może i chce dobrze, ale nie w te strone, co trzeba.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... _chce.html
Nożeszkjego maćNa drogach najwięcej ginie pieszych. I to właśnie przez światła mijania. Oni w blasku reflektorów nie są widoczni - zauważali członkowie Inicjatywy Obywatelskiej.

Dlaczego nie można wprowadzić przepisów dla rowerzystów:
1. obowiązkowe elementy odblaskowe/światła z przodu i z tyłu (za dnia też, chociaż w terenie niezabudowanym)
2. obowiązkowe odblaski po bokach (odbijające światło obręcze albo "plastiki" na szprychach)
3. obowiązkowy kask
4. obowiązkowa kurtka odblaskowa
5. jeżeli plecak to też z obowiązkowym oświetleniem/elementami odblaskowymi
Dla pieszych:
1. obowiązek noszenia odblaskowej kurtki dla pieszych poruszających się poboczem drogi w terenie niezabudowanym
2. obowiązek poruszania się lewą stroną drogi
... ale lepiej zwalić na światła. No i ten potworny koszt paliwa... zawsze można ogolić brodę i kilka innych części ciała - zaoszczędzona waga pozwoli odzyskać część pieniędzy.

Nie wiem, czy czyta, ale 80 lat skonczyla, laptopa ma i chodzi na uniwersytet III wieku...WRC fan pisze: nie mówiłeś że kreskę czyta

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Lutowego pecha ciąg dalszy. Wczoraj forek został wciągnięty do rowu. Wyciąganie zajęło 3 godziny. Koszmar. Gigantyczny ruch na katowickiej i ciągły strach, że któryś z tirów za późno zauważy. Wyciągarka pierwszego chętnego na łatwy zarobek nie pomogła. Dopiero wyciągarka + HDS gościa z PZU assistance umożliwiła wyjęcie auta. W ogóle szacun dla umiejętności tego pana.
Straty niewielkie, lekko przestraszona kierowczyni i dziecko, przemoczone spodnie i buty i tylne lewe drzwi do naprawy. Budująca chęć pomocy innych ludzi. Nawet pan doktor się zatrzymał i pytał czy nie potrzeba pomocy medycznej. Natomiast kierowcy z CB niestety żenada. Nikt nie zaproponował pomocy, natomiast teorie o umiejętnościach kierowcy bujne i umilające wszystkim podróż
W bagażniku kamizelka odblaskowa a ja zapomniałem jej założyć. Dureń
Straty niewielkie, lekko przestraszona kierowczyni i dziecko, przemoczone spodnie i buty i tylne lewe drzwi do naprawy. Budująca chęć pomocy innych ludzi. Nawet pan doktor się zatrzymał i pytał czy nie potrzeba pomocy medycznej. Natomiast kierowcy z CB niestety żenada. Nikt nie zaproponował pomocy, natomiast teorie o umiejętnościach kierowcy bujne i umilające wszystkim podróż

W bagażniku kamizelka odblaskowa a ja zapomniałem jej założyć. Dureń

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wyrazy :( co się stało?Konto usunięte pisze: Wczoraj forek został wciągnięty do rowu.
Konto usunięte, bardzo mi przykro, współczuję
coś te Kelece pechowe, zawsze przed jakimś balem planowanym pech a to szyba a teraz to
wyrazy My Friend ale dobrze zrozumiałem, że jeździ i tylko urazy na psyche i blasze ?
coś te Kelece pechowe, zawsze przed jakimś balem planowanym pech a to szyba a teraz to

wyrazy My Friend ale dobrze zrozumiałem, że jeździ i tylko urazy na psyche i blasze ?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Wyrazy współczuciaKonto usunięte pisze: Wczoraj forek został wciągnięty do rowu.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 200 razy
Konto usunięte, bardzo przykra sprawa.
Żeby Cię "pocieszyć", to ja w środę (chyba, bo wtedy zuważyłem) połamałem nieco przedni zderzak.
Żeby Cię "pocieszyć", to ja w środę (chyba, bo wtedy zuważyłem) połamałem nieco przedni zderzak.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 312 razy
- Polubione posty: 60 razy
Całe szczęście, że nic się nie stało. Teraz najważniejsze, żeby się nie zniechęcać do jazdy samochodem!Konto usunięte pisze: Straty niewielkie, lekko przestraszona kierowczyni i dziecko, przemoczone spodnie i buty i tylne lewe drzwi do naprawy.
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wyrazy...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esilon pisze: ale dobrze zrozumiałem, że jeździ i tylko urazy na psyche i blasze ?
dokładnie. Obejrzałem sobie dziś rano sprzęt i tylko tylne lewe drzwi są wgięte od naporu śniegu. Pewnie nawet nie zakwalifikują się na wymianę, tylko szpachlę. No ale zawsze kurde coś

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 312 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jeżeli lakier nie jest uszkodzony, to może udałoby się to naprawić bez szpachli... no chyba, że wgniecenie jest duże.Konto usunięte pisze: Pewnie nawet nie zakwalifikują się na wymianę, tylko szpachlę. No ale zawsze kurde coś![]()
Tomek, pechowo.
Chciałbym wierzyć, że to zimowe przesilenie powoduje, że ludzie tak zchamieli.Konto usunięte pisze:Natomiast kierowcy z CB niestety żenada.
czarne jest piękne...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
wczoraj jeden TIR złożył się w pół i wplasował w zaspę. Dwa inne się strzeliły.vibowit pisze: Chciałbym wierzyć, że to zimowe przesilenie powoduje, że ludzie tak zchamieli.
Jakież to mądrości na tym CB i experci od wszystkiego. Szkoda, że ich wiedza w większości kończy się na panicznym trzymaniu 60km/h na dwupasmowej drodze.
remek pisze: Jakież to mądrości na tym CB i experci od wszystkiego
to fak, że same Wujki dobra Rada udzielaja sie na CB, odkąd mając włączone radyjo upolowała mnie srebrna vectra przestałem używać tego szajsu
zreszta lakier mi porysuje antena a na granatowej perle wszystko widać

Takim autem nie wypada przekraczać dozwolonej prędkości, a kapelusz jakiś jutro Ci dobierzemy.esilon pisze:zreszta lakier mi porysuje antena a na granatowej perle wszystko widać

czarne jest piękne...
Konto usunięte wyrazy ,całe szczęście ,że wszyscy cali
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Od razu widac kogo lubicie bardziej

O kierowniczce normalnie "zapomnieli"

Na drodze też nikt nie zauważył, że mam kłopoty i jadę zygzakiem i na lewym pasie dalej zap....li, zamiast zrobic trochę miejsca, więc pozostało pobocze

P.S. Z perspektywy lewego boku świat wygląda zdziebko inaczej

Dido pisze:
Na drodze też nikt nie zauważył, że mam kłopoty i jadę zygzakiem i na lewym pasie dalej zap....li, zamiast zrobic trochę miejsca, więc pozostało pobocze![]()
A co się stanęło, czemu zygzaki?
Nie wiem czy to pocieszające ale na pewno lepiej niz z perspektywu dachu ;)P.S. Z perspektywy lewego boku świat wygląda zdziebko inaczej
Skoro wszystko się dobrze skończyło, to ,,co nas nie zabije, to nas wzmocni'' :)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.