Kia?Interceptor pisze: Tegesik jest na 3 litery ... Achh
Piękny dzień dziś mamy
- Interceptor
- 3 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Piękny dzień dziś mamy
N? A jakie fajne auto konczy sie na "N"Doxa pisze:Podaj pierwszą i ostatnią literę, reszte postaramy się zgadnąć![]()
![]()
Ostatnia to może X ? Czy N?
radekkk BINGO
Sorki... "I" miało byćInterceptor pisze: N? A jakie fajne auto konczy sie na "N"![]()
![]()
KIA?? Aaaa..., to to takie podobne do Subaru?
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Interceptor
- 3 gwiazdki
Nieeeeee Kia to nie podobna do Subaru, do Subaru podobny jest Szewrolet czy jakos takDoxa pisze:Sorki... "I" miało byćInterceptor pisze: N? A jakie fajne auto konczy sie na "N"![]()
![]()
, jakaś taka zaspana jestem
KIA?? Aaaa..., to to takie podobne do Subaru?![]()
Gratulacje!
PS. Spac nie moge, to chyba z wrazenia, w ogole glupkowato sie usmiecham i mamrocze pod nosem
Mam na to radęInterceptor pisze: Spac nie moge, to chyba z wrazenia, w ogole glupkowato sie usmiecham i mamrocze pod nosem![]()
![]()
![]()
![]()
Ale masz fajny dzień! :))
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
remek pisze: powiedz ze to STI a nie EVO![]()
Tak źle mu życzysz ?
http://www.hcs.calpoly.edu/Selfcare/sti.htm
Szkoda ChłopakaInterceptor pisze: Nieeeeee Kia to nie podobna do Subaru, do Subaru podobny jest Szewrolet czy jakos tak Moje auto jest insze takie Sportowe (bo teraz robia takie Kije ProCeed) dla profesjonalistow nie to co te Szewrolety.
PS. Spac nie moge, to chyba z wrazenia, w ogole glupkowato sie usmiecham i mamrocze pod nosem
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piękny dzień to będzie w piątek jak wróce i mam nadzieję ,że jeden z nas będzie bardzoooooooooooo zadowolony 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Interceptor
- 3 gwiazdki
Ten skok do nocnego spowodowal by ze jeszcze bardziej spac bym nie moglDoxa pisze: Mam na to radęMoże skocz do sklepu nocnego i zrób sobie zakupy na jutro? Najlepiej na drugi koniec miasta
Tą KIĄ oczywiście
![]()
Ale masz fajny dzień! :))
Oj tak dzien pelenn emocji zreszta dzisiejszy tez
Trala lalala lalala
- Interceptor
- 3 gwiazdki
Co tam wyrwales fajnego?Piter 35 pisze:Piękny dzień to będzie w piątek jak wróce i mam nadzieję ,że jeden z nas będzie bardzoooooooooooo zadowolony
ale trafiłem do Speca dzisiaj, dawno nie byłem w warsztacie, gdzie mechanik bardziej sie przykładał do pracy niz klient by oczekiwał
waszka dzieki za namiary

waszka dzieki za namiary
szok wczoraj godz. 16 zamówienie w Carsport a dzisiaj 10.40 przesyłke u siebie 
To u nich standard.esilon pisze:szok wczoraj godz. 16 zamówienie w Carsport a dzisiaj 10.40 przesyłke u siebie
czarne jest piękne...
Piękny zaiste... Ciepło, słońce, pusta droga z Gdańska do Wejherowa przez Chwaszczyno... A myślałem, że tylko na dole mapy są takie miejsca... 
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
He, he.
TEGES jak byk.
Wymienili mi baterię w Lenovo. Przez przypadek wyczytałem, że kampania serwisowa jest...
400 PLN do przodu
TEGES jak byk.
Wymienili mi baterię w Lenovo. Przez przypadek wyczytałem, że kampania serwisowa jest...
400 PLN do przodu
Dolce far niente 
devlin, tylko tam miejscami dziurawo trochę i na rowerzystów trzeba uważać. A poza tym to się zgodzę, trasa miodzio. 
Dziurawo, owszem. Ale żeby mi to przeszkadzało wobec reszty wrażeń - to nie powiem :)
Generalnie okolice 3City zaskakują in plus - natomiast ilość samochodów w samym 3City i korki z tym związane - myślałem, że w Wawie jest źle. Ale okazuje się, że jest zupełnie dobrze.
Generalnie okolice 3City zaskakują in plus - natomiast ilość samochodów w samym 3City i korki z tym związane - myślałem, że w Wawie jest źle. Ale okazuje się, że jest zupełnie dobrze.
W OBK to się nie dziwię że nie przeszkadza
Korki w 3 city - jeżeli wiesz jak się poruszać (tzn. którędy objechać) to nie jest tak źle (z drugiej strony - dobrze też nie jest). Ja do centrum (10km) jadę około 20-30 minut przed 8 rano.
Korki w 3 city - jeżeli wiesz jak się poruszać (tzn. którędy objechać) to nie jest tak źle (z drugiej strony - dobrze też nie jest). Ja do centrum (10km) jadę około 20-30 minut przed 8 rano.
Bergen pisze: Devlin, pozdrów wejherowskie przenośne fotoradary ode mnie![]()
Wery fany, wery ;)
Całe pasmo górek oliwskich wzdłuż Trójmiasta jest takie, że miejscami nie wiesz czy jesteś na Mazurach czy w Beskidzie.devlin pisze:Piękny zaiste... Ciepło, słońce, pusta droga z Gdańska do Wejherowa przez Chwaszczyno... A myślałem, że tylko na dole mapy są takie miejsca...
Pojedź sobie skrótem z Karwin na Brodłej (ale przedtem potrenuj robienie "patelni" na ręcznym - przyda się wielokrotnie
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
lol, Gal nie sadzilem ze lape ciagnieszGal pisze: Pojedź sobie skrótem z Karwin na Brodłej (ale przedtem potrenuj robienie "patelni" na ręcznym - przyda się wielokrotnie)!
A kto powiedział, że JA ciągnę łapę?remek pisze: lol, Gal nie sadzilem ze lape ciagniesz![]()
Ja tylko Devlinowi radziłem, bo słyszałem, że to tam przydatne.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy