Auto dla dziada
Auto dla dziada
Nie zapomnajcie, ze eur z koszykiem walut europejskich leci na ryj.
I poleci jeszcze bardziej ..
U mnie w famigli po skasowanym przez siostre forku pojawily sie dwa kolejne.. Obydwa z 2009... Wot samochod dla ludu...
I poleci jeszcze bardziej ..
U mnie w famigli po skasowanym przez siostre forku pojawily sie dwa kolejne.. Obydwa z 2009... Wot samochod dla ludu...
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Re: Auto dla dziada
Wieśniak to killer i do tego seryjny. Wczoraj za jednym zamachem utłukł 2 sztuki ptaszków. Jednego szybą (ten odszedł w niebyt od razu), a drugi miał jeszcze ze 100 kilometrów. podróży w atrapie. Natomiast ujawniła się kolejna usterka - popsło się podparcie lędźwi w fotelu kierowcy
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
19 tyś. Ale głównie żona jeździ więc ciężko powiedzieć kiedy się to popsło.
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
Auto dla dziada
Biedna ptica... :(
Smigam troche forkiem kupionym siostrze 2.0 automat, oj brakuje w trasie turbiny...
Ale do miasta na codzien wystarczajacy odpychacz... Po tym, jak poprzedni uratowal siostrze zycie, nie bylo innego wyboru...
Smigam troche forkiem kupionym siostrze 2.0 automat, oj brakuje w trasie turbiny...
Ale do miasta na codzien wystarczajacy odpychacz... Po tym, jak poprzedni uratowal siostrze zycie, nie bylo innego wyboru...
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Pewnego razu Burkotką przejechałem kołem 2 gołębielukass pisze: Wieśniak to killer i do tego seryjny. Wczoraj za jednym zamachem utłukł 2 sztuki ptaszków.

były za grube i za leniwe żeby odlecieć

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

a gdyby tak jakiś dziad chciał się odmłodzić, to zawsze może np. kupić sobie takie nowe Sunny....
http://www.gieldaklasykow.pl/nissan-sun ... n-wroclaw/
btw. zaczyna być interesujący ten wzrost podaży starych ale w sumie nowych (bez przebiegu) samochodów na ryku w Polsce... Może za jakiś czas wypłynie jakiś GT'ek trzymany pod kołderką
http://www.gieldaklasykow.pl/nissan-sun ... n-wroclaw/
btw. zaczyna być interesujący ten wzrost podaży starych ale w sumie nowych (bez przebiegu) samochodów na ryku w Polsce... Może za jakiś czas wypłynie jakiś GT'ek trzymany pod kołderką
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
barton,
ten Nissan chyba jednak jest o jedna generację za młody.
Ta Mazda jeszcze lepiej przypomina o czasach słusznie minionych:
http://www.gieldaklasykow.pl/mazda-323- ... 6-wroclaw/
Rzeczywiście, ciekawa koncepcja.
ten Nissan chyba jednak jest o jedna generację za młody.
Ta Mazda jeszcze lepiej przypomina o czasach słusznie minionych:
http://www.gieldaklasykow.pl/mazda-323- ... 6-wroclaw/
Rzeczywiście, ciekawa koncepcja.

jeździłem dzisiaj Lamborghini po torze Kielce ( dostałem w prezencie z okazji wejścia w wiek dziada
), niesamowite wrażenia, dzwięk powala , szczególnie przy redukcji, wspaniały ekstremalny samochód na dziadowskie niedziele, namawiajcie znajomych na takie prezenty 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no w końcu zdałeś relację... dopiero dzisiaj zauważyłem 
a czy to było?
Link: https://www.youtube.com/watch?v=EuGliaxgjJM

a czy to było?
Link: https://www.youtube.com/watch?v=EuGliaxgjJM
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik, ochłoń.
To koncept, który pewnie niewiele będzie miał wspólnego z tym, co księgowi wymyślą.
Jeszcze jedno; skąd silnik i skrzynię wezmą?
To koncept, który pewnie niewiele będzie miał wspólnego z tym, co księgowi wymyślą.
Jeszcze jedno; skąd silnik i skrzynię wezmą?
Coś tam w Stanach słyszałem, że będzie powrót Tribeki.busik pisze:a czy to było?
Ta animacja na filmiku to tylko wizja artystyczna.
Zobaczymy co zejdzie z taśmy produkcyjnej w Lafayette.
W Stanie Nowy Jork, w którym ostatnio bawiłem, Subaru pozostaje bardzo popularną marką. Jeździłem nawet najnowsza Imprezą, która kupiła znajoma. W zimie potrafi tam nasypać sporo śniegu, więc czteronapęd się wówczas przydaje. Zalety Imprezy w lecie? Małe. A koleżanka chciała żeby było małe.
Przez większość czasu jeździlem natomiast nowym Fordem Fusion (czyli Mondeo), z podstawowym na tamtym rynku silnikiem wolnossącym 2.5 (170KM). Dało się.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
busik, jakbym był bardziej uzdolniony graficznie i miał mocniejszy komputer to też bym takie filmiki generował.
Koncepcja ciekawa, ale te drzwi (odsuwane) moim zdaniem nie wejdą do produkcji (za drogie, awaryjne) i są niepraktyczne (casus Peugeota 1007 - deszcz leje się do środka).
Coś w tym kształcie może kiedyś się pokaże, ale jak zauważył FUX, silnik, skrzynia, no może od Toyoty coś dostaną.

Koncepcja ciekawa, ale te drzwi (odsuwane) moim zdaniem nie wejdą do produkcji (za drogie, awaryjne) i są niepraktyczne (casus Peugeota 1007 - deszcz leje się do środka).
Coś w tym kształcie może kiedyś się pokaże, ale jak zauważył FUX, silnik, skrzynia, no może od Toyoty coś dostaną.

się uczepiliście, a szczególnie FUX
wrzuca człowiek filmik jako ciekawostkę, to mu po głowie skaczą... nudzi się
Tak to bywa, jak na forum cisza, nic się nie dzieje, wszyscy uciekli na pejsa i nabijają kasę amerykańcom
KamilP - to o wiele ładniejsze od tego nieładnego ar Funky'ego
taki mniejszy i tańszy dżag
wrzuca człowiek filmik jako ciekawostkę, to mu po głowie skaczą... nudzi się

Tak to bywa, jak na forum cisza, nic się nie dzieje, wszyscy uciekli na pejsa i nabijają kasę amerykańcom

KamilP - to o wiele ładniejsze od tego nieładnego ar Funky'ego

taki mniejszy i tańszy dżag
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
I do tego naped RWD lub AWD, V6 510KM - alez to bedzie jezdzilo..
Oby sie nie psulo co chwile
Oby sie nie psulo co chwile