COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
W czasie wolnym rozmawiają sobie trzy prostytutki jak lubią to robić
Pierwsza mówi – ja to lubię po bożemu leżę sobie i się relaksuje
Druga mówi – ja tam wolę na jeźdźca wtedy mogę dominować
A trzecia odpowiada – ja tam wolę na rodeo
Na rodeo? Pytają się dwie pierwsze a jak to jest?
Trzecia prostytutka odpowiada:
-prawie tak samo ja na jeźdźca siadam na faceta i mówię mu, że jestem chora na AIDS
I wtedy staram się utrzymać przez 3 minuty
Pierwsza mówi – ja to lubię po bożemu leżę sobie i się relaksuje
Druga mówi – ja tam wolę na jeźdźca wtedy mogę dominować
A trzecia odpowiada – ja tam wolę na rodeo
Na rodeo? Pytają się dwie pierwsze a jak to jest?
Trzecia prostytutka odpowiada:
-prawie tak samo ja na jeźdźca siadam na faceta i mówię mu, że jestem chora na AIDS
I wtedy staram się utrzymać przez 3 minuty
Dolce far niente 

Niecały rok temu w Świdniku obok Lublina, jedna ze stacji Orlen była obiektem interwencji straży pożarnej. Wozów strażackich różnej wielkości i kształtów krążyło wówczas pełno, a że ognia i dymu nie było widać wcale, to wraz ze znajomymi zachodziliśmy w głowę zastanawiając się co się wydarzyło. Wyjaśnienia doczekałem się dopiero po paru tygodniach, w oddalonej o kilkadziesiąt kilometrów stacji LPG (widocznie w branży wieści rozchodzą się szybko), gdzie podczas tankowania gazu pracownik stacji opowiedział mi o zajściu.
Na Orlenie dzień jak co dzień. Ruch o tej godzinie raczej niewielki. Podjeżdża [K]lient i prosi [P]racownika o zatankowanie gazu do pełna. Pracownik podpina "kabel" i tankuje. Mija sporo czasu, toteż wzbudza to zaciekawienie ze strony pracownika:
[P]: Jaką ma pan pojemność tej butli?
[K]: A nie wiem, samochód pożyczyłem od kolegi.
Mija jeszcze chwila, w końcu i kierowca zauważa ponadnormatywny upływ czasu i coraz większą cenę na dystrybutorze:
[K]: To może ja zadzwonię i spytam.
I tak też robi:
[K]: No cześć, słuchaj, powiedz mi ile ci do tej butli gazu wchodzi, bo na stacji jestem.
W tym momencie klient wyraźnie blednie, w oczach pojawia się strach. Odkłada telefon.
[P]: Dowiedział się pan?
[K]: ...Mówi że wymontował butlę...
W tym momencie zarówno pracownik jak i cała stacja w dalszej kolejności zdała sobie sprawę, że obok nich stoi samochód z gazem zatankowanym do bagażnika, który pod wpływem jednej iskry całą stację zmiecie z powierzchni ziemi.
Chciałbym wtedy zobaczyć twarze tych ludzi.
Na Orlenie dzień jak co dzień. Ruch o tej godzinie raczej niewielki. Podjeżdża [K]lient i prosi [P]racownika o zatankowanie gazu do pełna. Pracownik podpina "kabel" i tankuje. Mija sporo czasu, toteż wzbudza to zaciekawienie ze strony pracownika:
[P]: Jaką ma pan pojemność tej butli?
[K]: A nie wiem, samochód pożyczyłem od kolegi.
Mija jeszcze chwila, w końcu i kierowca zauważa ponadnormatywny upływ czasu i coraz większą cenę na dystrybutorze:
[K]: To może ja zadzwonię i spytam.
I tak też robi:
[K]: No cześć, słuchaj, powiedz mi ile ci do tej butli gazu wchodzi, bo na stacji jestem.
W tym momencie klient wyraźnie blednie, w oczach pojawia się strach. Odkłada telefon.
[P]: Dowiedział się pan?
[K]: ...Mówi że wymontował butlę...
W tym momencie zarówno pracownik jak i cała stacja w dalszej kolejności zdała sobie sprawę, że obok nich stoi samochód z gazem zatankowanym do bagażnika, który pod wpływem jednej iskry całą stację zmiecie z powierzchni ziemi.
Chciałbym wtedy zobaczyć twarze tych ludzi.

-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Żyję już dość długo ale wczoraj pierwszy raz widziałem GRABIENIE ŚNIEGU.Teren zakładów duży i pracownicy wydeptali ścieżkę przez zaśnieżony trawnik.Zresztą logicznie bo jezdnia i chodniki w lodzie.Szef portierów nakazał im zagrabić śnieg z boków na wydeptaną ścieżkę.Efekt są 2 ścieżki wydeptane na tym miejscu skąd grabiono śnieg 

Pamietajmy o Wołyniu.
arti04, pomijając moją wątpliwość co do tego, czy dystrybutor poda LPG do "rurki",
stacje benzynowe są budowane z zachowaniem dużych rygorów bezpieczeństwa przeciwwybuchowego (specjalne lampy,osprzęt elektryczny, brak możliwości gromadzenia się ładunków elektrostatycznych, itp), co za tym idzie ciężko o wybuch bez dodatkowego źródła zapłonu
stacje benzynowe są budowane z zachowaniem dużych rygorów bezpieczeństwa przeciwwybuchowego (specjalne lampy,osprzęt elektryczny, brak możliwości gromadzenia się ładunków elektrostatycznych, itp), co za tym idzie ciężko o wybuch bez dodatkowego źródła zapłonu
j33mbo, no wszystko pięknie, ale pamiętaj, że ten gaz tam był tak o sobie w bagażniku..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Zrób sobie z tego tło na desktopie i dopiero policz ;)FUX pisze: Ile kuleczek jest na obrazku?
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
d_xter, ale chłopcy z tego GAZa nie wiedzieli nawet jak byli blisko stwórcy 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

kolega ostatnio wspominał jak był w wojsku i mieli sprzątać w zimie plac apelowy. sprzątać nie było co ale ponieważ dostali opierdol to zagrabili plac w kratkę. no i wtedy dostali pochwałę za dobrze wykonaną pracęstefanekmac pisze: Żyję już dość długo ale wczoraj pierwszy raz widziałem GRABIENIE ŚNIEGU.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Straszny kapelusz się ze mnie robi 490 km i jeszcze rezerwa się nie pali 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
1. Wysiądź już z tej Skody TDI.
2. Jeśli to nie pomoże, napraw kontrolkę.
3. Jeśli i to nie pomogło, znajdź zaciszne miejsce za wsią, połóż się i czekaj.
2. Jeśli to nie pomoże, napraw kontrolkę.
3. Jeśli i to nie pomogło, znajdź zaciszne miejsce za wsią, połóż się i czekaj.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
jarmaj, nie oglądasz "Mody na sukces"jarmaj pisze: Ale o co chodzi...?

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No nie. Za bardzo nawet nie wiem, co to jest. Serial jakiś?
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Tak. Również nie zajarzyłem o co chodzi, ale Google wie wszystko. Za to po szybkiej reakcji inquiza widac, że jest on zapewne fanem tego serialujarmaj pisze:No nie. Za bardzo nawet nie wiem, co to jest. Serial jakiś?

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Autor tego niezbyt rewelacyjnego demotywatora zdecydowanie nie jest fanem interpunkcji. :)
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
hehe, ostatnio namierzyłem na Comedy Central Spadkobierców. Cudownerrosiak pisze: jarmaj, nie oglądasz "Mody na sukces"![]()
![]()

Czekam na nową serię. Dr Dreyfus rządzi -> .remek pisze:hehe, ostatnio namierzyłem na Comedy Central Spadkobierców. Cudownerrosiak pisze: jarmaj, nie oglądasz "Mody na sukces"![]()
![]()
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
jarmaj, rrosiak, teraz już wiecie, że demot tyczy się serialu, który ma ok 6000 odcinków... I ktoś pokusił się, żeby historię dot. głównych bohaterów jasno i klarownie streścić... I tak 24 lata serialu (odcinki były emitowane prawie codziennie przez ten czas) zostały streszczone w 6 minut
Link: http://www.youtube.com/watch?v=pNOFPHUl-Oo

Link: http://www.youtube.com/watch?v=pNOFPHUl-Oo
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Link: http://www.youtube.com/watch?v=P5pWyt9kjrI
0:57
3:17
3:54
4:50
5:56

Link: http://www.youtube.com/watch?v=W2UoZENji3o
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.