ja sie nie odwazylem pociagnac tematuKonto usunięte pisze: Co to jest "robienie patelni na ręcznym" koledzy?![]()
Piękny dzień dziś mamy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
No dzieci mi mówiły, że takowa umiejętność przydatna jest na skrócie z Karwin na Brodłej - to powtarzam.Konto usunięte pisze:Co to jest "robienie patelni na ręcznym" koledzy?
Zdaje się, że na tej trasie jest organizowane jakieś GSMP czy cuś...
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
No coesilon pisze: srutututu![]()
Załamka.....Konto usunięte pisze:Co to jest "robienie patelni na ręcznym" koledzy?
Dolce far niente 
Kolacja z Żoną, red wine, Carmen Bizeta, finał ligi miszczów...... 
Dolce far niente 
Co wąchaleś?....vibowit pisze:Nie znam tego zawodnika.FUX pisze:Carmen Bizeta![]()
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Opera przy kolacji??
toż to prawie jak słuchanie stereo na jednym głośniku. Bogusław Kaczyński już by to nazwał odpowiednio 
On nie musi, On ma tak bez wspomagaczyFUX pisze: Co wąchaleś?....![]()
Wywożę starszych do Turcji, tzn. ja tylko na lotnisko, a dalej już samolot. I od jutra zabieram się wkońcu do robienia projektów na uczelnię
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Więc to jest robienie patelni na ręcznym? Dziwne, że Gal się tak z tego wymigiwał.FUX pisze:Załamka.....Konto usunięte pisze:Co to jest "robienie patelni na ręcznym" koledzy?![]()
![]()
Kolacja z Żoną, red wine, Carmen Bizeta, finał ligi miszczów......![]()
radekk pisze: Indiana Jonesa muszę jutro zaliczyć![]()
Ja nawet Clinta Eastwooda lubię, a on jest jeszcze starszyEterycznyŻołądź pisze: Lubisz takich starych?
Gal pisze: Całe pasmo górek oliwskich wzdłuż Trójmiasta jest takie, że miejscami nie wiesz czy jesteś na Mazurach czy w Beskidzie.
Pojedź sobie skrótem z Karwin na Brodłej (ale przedtem potrenuj robienie "patelni" na ręcznym - przyda się wielokrotnie)!
Bajkowe miejsca, naprawdę - jestem zaskoczony. Co do skrótu - spróbuję to znaleść, dzięki!
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Jest starszy, niż ja, więc przyjąłbym krytykę z pokorą....Konto usunięte pisze: Bogusław Kaczyński już by to nazwał odpowiednio
.... choć twierdzę, że by mnie pochwalił, że slucham Bizeta, zamiast rmf-u np......
Dolce far niente 
radekk pisze: No co Cieszę się że masz nowe oponki, wprawdzie chyba trochę używane, ale nowe, a Ty dla mnie nie miły
radekk, lubię cię
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
esilon pisze:radekk pisze: No co Cieszę się że masz nowe oponki, wprawdzie chyba trochę używane, ale nowe, a Ty dla mnie nie miły
radekk, lubię cię
Ale za to ma tandetne zaciski i felgi, ale używane oponki fajne!
O nakrętkach zapomniałeśEterycznyŻołądź pisze: Ale za to ma tandetne zaciski i felgi, ale używane oponki fajne!
Piekny Dzień Prawdziwego Polakaradekk pisze:O nakrętkach zapomniałeśEterycznyŻołądź pisze: Ale za to ma tandetne zaciski i felgi, ale używane oponki fajne!
Gdzie? Pod skalpel? Ja już byłem, nie pomogło, choć może to wina tego że cieli mi co innegoFUX pisze: idziemy?![]()