esilon pisze: zgubiłem się dzisiaj w lesie
Ale nieudolnie to zrobiłeś.

esilon pisze: uprzejmie proszę o wysłanie mi na PW maili załóg tak abym mógl przesłać 60-70MB wiadomość z trasą w formacie PDF
A gdyby nie było GPS?inquiz pisze: jak będzie czas to może przygotuję mapkę pod GPS
uprzejmię informuję, że ja się w tym wątku nie wypowiadałam i dobrowolnie do niczego nie zgłaszałamrrosiak pisze: inqiuz, nie wiem co z zagatką, bo jakoś zamilkła w tym wątku![]()
zagatka pisze:uprzejmię informuję, że ja się w tym wątku nie wypowiadałam i dobrowolnie do niczego nie zgłaszałamrrosiak pisze: inqiuz, nie wiem co z zagatką, bo jakoś zamilkła w tym wątku![]()
(co złego to Chlor :> jego bić)
Ale i tak dziękuję za pamięćjest mi niezmiernie miło, że o mnie pamiętacie i chcecie na wycieczki zabierać
![]()
Chociaż siedze grzecznie w kącie, w oczy nie rzucamba, nawet nie zgłaszam
normalnie mrry
Z kobietą gadasz!! Czego ty oczekujesz?rrosiak pisze:A tak w jednym słowie? jedziemy ? tak? nie?
esilon pisze:Formuła naszego spotkania łikendowego wraz z mapkami trasy oraz roadbookiem WiSitu : ftp.keradruk.pl/,
po login i hasło dostepu proszę PW - najlepiej od każdej załogi,
...z kobietą i co w związku z tym?vibowit pisze:Z kobietą gadasz!! Czego ty oczekujesz?rrosiak pisze:A tak w jednym słowie? jedziemy ? tak? nie?
To, że ja nie znam takiej, co by potrafiła tak w jednym słowie.zagatka pisze:...z kobietą i co w związku z tym?vibowit pisze:Z kobietą gadasz!! Czego ty oczekujesz?rrosiak pisze:A tak w jednym słowie? jedziemy ? tak? nie?
rrosiak pisze: No nieźle się zapowiada
esilon, przejechałeś całą trasę
to serdecznie Ci współczuje, bo ja znamvibowit pisze: To, że ja nie znam takiej, co by potrafiła tak w jednym słowie.
Tam zaraz współczuję. Nie ma czego.zagatka pisze:to serdecznie Ci współczuje, bo ja znam
esilon pisze: do piątku będzie objechana cała trasa w większości jednak turystyczna z czego moje nowe sprzęgło bardzo jest zadowolone.
rrosiak pisze: A tak w jednym słowie? jedziemy ? tak? nie?
Grzesiek_67 pisze: Ja również muszę podziękować. Samochodu nie mam, humoru również. Sorry za zawracanie głowy.
kiedyś się przez taką trawę przedzierałem. Nie było żadnej drogi, trawa powyżej maski. Później mi z klimy trawie nasionka prawie przez rok wydmuchiwałoesilon pisze: na części trasy trawa szurała o auto ale, sladów nie zostawiła, kosic czy nie kosic
minimus pisze: trawa powyżej maski.
Potwierdzam.esilon pisze:proszę o info takie juz ostateczne bardziej
vibowit pisze:Potwierdzam.esilon pisze:proszę o info takie juz ostateczne bardziej
Frakcja mazowiecka. Zbieramy się jakoś do wspólnej wycieczki? Jakieś propozycje miejsca i czasu spotkania?
Telefony na PW proszę.