Ja widzę, że muszę do sąsiada wpaść i trochę humor mu poprawić, bo coś marudny się zrobiłGrzesiek_67 pisze:Ja również muszę podziękować. Samochodu nie mam, humoru również. Sorry za zawracanie głowy.
Grzegorz
Off the beaten track
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Off the beaten track
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Grześ, powiedz temu cholernemu Gwidonowi żeby się nie wygłupiał i nie robił z siebie starej panny, tylko ładował się komuś na pokład i przyjeżdżał jako balast.
Humor będziemy poprawiać na miejscu, jakby co...
Humor będziemy poprawiać na miejscu, jakby co...
Mały update.
Korzystając z faktu, że leje, wybrałem się na mały test drive po okolicy. Wynik jest jednoznaczny - tył nie ciągnie, więc coś padło na amen. Pytanie co. Ma ktoś jakąś sensowną teorię?
W związku z powyższym, mój przyjazd maszyną rolniczą mija się z celem. Tedy: albo przyjedziemy Dużym Fiatem, albo władujemy się komuś na pokład. I podczas jazdy po terenie w całości poświęcę się dokumentowaniu tegoż w formie materiału filmowego.
Korzystając z faktu, że leje, wybrałem się na mały test drive po okolicy. Wynik jest jednoznaczny - tył nie ciągnie, więc coś padło na amen. Pytanie co. Ma ktoś jakąś sensowną teorię?
W związku z powyższym, mój przyjazd maszyną rolniczą mija się z celem. Tedy: albo przyjedziemy Dużym Fiatem, albo władujemy się komuś na pokład. I podczas jazdy po terenie w całości poświęcę się dokumentowaniu tegoż w formie materiału filmowego.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Gwidoń jak nie przyjedziecie, to w akcie protestu wszyscy się na smutno upijemy.
Chcecie mieć nas na sumieniu?
Chcecie mieć nas na sumieniu?
czarne jest piękne...
ręczny zwolniłeś??devlin pisze: - tył nie ciągnie, więc coś padło na amen. Pytanie co. Ma ktoś jakąś sensowną teorię?
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
minimus pisze:ręczny zwolniłeś??devlin pisze: - tył nie ciągnie, więc coś padło na amen. Pytanie co. Ma ktoś jakąś sensowną teorię?
A to kolega dowcipny, to po meczu tak
A wracając do pytania devlina, to może coś ze sterowaniem sprzęgła wielopłytkowego (bo centralnego dyfra to tam nie masz), jakaś pierdółka typu urwany kabelek?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak pisze: A wracając do pytania devlina, to może coś ze sterowaniem sprzęgła wielopłytkowego (bo centralnego dyfra to tam nie masz), jaksą pierdółka typu urwany kabelek?
Oby. Ale z zewnątrz nic nie widać.
A bezpiecznik? Zdaje sie jest taki jeden, co mozna nim tyl odlaczyc w automatach?
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Olleo pisze:A bezpiecznik? Zdaje sie jest taki jeden, co mozna nim tyl odlaczyc w automatach?
W przypadku uszkodzonego (wyjętego) bezpiecznika kontrolka się powinna zaświecić, chyba że w aucie devlina takowej brak
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Bezpiecznika nie ma, a po wsadzeniu tegoż kontrolka się świeci, więc to nie to.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
No fakt, zapomniałem, że to taki super patent FHI, trzeba włożyć bezpiecznik żeby coś przestało działaćdevlin pisze:Bezpiecznika nie ma, a po wsadzeniu tegoż kontrolka się świeci, więc to nie to.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Czy moglibyśmy jakoś podsumować kielecki event?
Kiedy spotkanie i gdzie. Nocleg, co brać ze sobą i takie tam.
Kiedy spotkanie i gdzie. Nocleg, co brać ze sobą i takie tam.
Konto usunięte pisze: i takie tam.
czyli kto jedzie na 100 %
noclegi
Devlin................................................................................pokój 2 osobowy
vibowit.............................................................................. pokój 2 osobowy
Konto usunięte............................................................................... pokój 2 osobowy
Zofija+ Michal + So What!+ Niuniek (ktoś na materacu ?).....................pokój 2 osobowy
rrosiak + Inquiz.....................................................................pokój 2 osobowy
Konto usunięte +damaz...............................................................pokój 2 osobowy
Olleo (od piątku?)..................................................................pokój 2 osobowy
Lista/liczba biesiadników wieczornych
1-2. WiSowa i WiS - kolacja TAK, śniadanie NIE
3-4. vibowit, vibowitowa i...
5. Niuniek
6. So What!
7-8. Zofija i Michał
9. rrosiak
10-11-12 esilon
13 Konto usunięte
14 Gwidon
15. Inquiz
16 - 17 Syrenka i Devlin[/quote]
18-19 Olleo
20-21 Fido i Dido
22 Damaź
grill a właściwie opłata za niego : obowiązkowa
5. Niuniek
6. So What!
7-8. Zofija i Michał
9. rrosiak
10-11-12 esilon
13 Konto usunięte
14 Gwidon
15. Inquiz
18-19 Olleo
20-21 Fido i Dido
22 Damaź
grill a właściwie opłata za niego : obowiązkowa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Porponowałbym w bazie, bo graty zbędne się zostawi a jak o 11 mamy ruszyc to o 10 w noclegowni byłoby OK
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Dobry pomysł.esilon pisze: Porponowałbym w bazie, bo graty zbędne się zostawi a jak o 11 mamy ruszyc to o 10 w noclegowni byłoby OK
Baza jest tutaj: http://ostry.webd.pl/index3.htm
Czy coś się zmieniło
Masz morze dokładne współrzędne do GPS (tak na wszelki wypadek).
n i e baza jest ta samaSo What! pisze: Czy coś się zmieniło
nie mam, ale mapkę najłatwiejszego dojazdu zrobieSo What! pisze: Masz morze dokładne współrzędne do GPS (tak na wszelki wypadek).
noclegi
Devlin................................................................................pokój 2 osobowy
vibowit.............................................................................. pokój 2 osobowy
Konto usunięte............................................................................... pokój 2 osobowy
Zofija+ Michal + So What!+ Niuniek (ktoś na materacu ?).....................pokój 2 osobowy
rrosiak + Inquiz.....................................................................pokój 2 osobowy
Konto usunięte +damaz...............................................................pokój 2 osobowy
Olleo (od piątku?)..................................................................pokój 2 osobowy
szeroko rozumiana konsumpcja
5. Niuniek
6. So What!
7-8. Zofija i Michał
9. rrosiak
10-11-12 esilon
13 Konto usunięte
14 Gwidon
15. Inquiz
18-19 Olleo
20-21 Fido i Dido
22 Damaź
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Na ich stronie jest taka lokalizacja http://mapa.szukacz.pl/?&nc=323124&ec=6 ... =developer
Mam taką nieśmiałą prośbę, żeby główny guru czyli esilon stworzył specjalny temat w dziale spotkań forumowych ze wszystkimi szczegółami. Bo tutaj w tym nieustannym offtopie strasznie ciężko znaleźć
Mam taką nieśmiałą prośbę, żeby główny guru czyli esilon stworzył specjalny temat w dziale spotkań forumowych ze wszystkimi szczegółami. Bo tutaj w tym nieustannym offtopie strasznie ciężko znaleźć
Ostatnio zmieniony 17 cze 2008, o 10:35 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
Potwierdzam - od piatku.esilon pisze:Olleo (od piątku?)..................................................................pokój 2 osobowy
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
a jak już się wytaplacie w błocku to polecam tutaj: http://www.autowis.com.pl/?dzial=8
Byłem sprawdziłem. Cały widz polega na tym że samochód jedzie do góry na podnośniku i pan z lancą go tam od spodu gmera. Hera to tylko pół, a nawet ćwierć, środek.
Byłem sprawdziłem. Cały widz polega na tym że samochód jedzie do góry na podnośniku i pan z lancą go tam od spodu gmera. Hera to tylko pół, a nawet ćwierć, środek.
WiS, nie chwaliłeś się.minimus pisze:a jak już się wytaplacie w błocku to polecam tutaj: http://www.autowis.com.pl/?dzial=8
czarne jest piękne...
minimus pisze: Cały widz polega na tym że samochód jedzie do góry na podnośniku i pan z lancą go tam od spodu gmera.
w Kielcach też mamy takie cudeńka
No właśnie, sympatycznie sobie pogadaliśmy, nawet do spożywczaka po browca dla niego skoczyłem. Na ale na doktora to on nie wyglądałvibowit pisze:WiS, nie chwaliłeś się.minimus pisze:a jak już się wytaplacie w błocku to polecam tutaj: http://www.autowis.com.pl/?dzial=8
I na forum też jest deczko bardziej elokwentny
Zazdroszczę spociku, chętnie bym się kiedyś wybrał
Nie śledziłem wątku więc z góry sorki za głupie pytanie: zamierzacie coś pojeździć w terenie?
Nie śledziłem wątku więc z góry sorki za głupie pytanie: zamierzacie coś pojeździć w terenie?