Ja widzę, że muszę do sąsiada wpaść i trochę humor mu poprawić, bo coś marudny się zrobiłGrzesiek_67 pisze:Ja również muszę podziękować. Samochodu nie mam, humoru również. Sorry za zawracanie głowy.
Grzegorz

Ja widzę, że muszę do sąsiada wpaść i trochę humor mu poprawić, bo coś marudny się zrobiłGrzesiek_67 pisze:Ja również muszę podziękować. Samochodu nie mam, humoru również. Sorry za zawracanie głowy.
Grzegorz
ręczny zwolniłeś??devlin pisze: - tył nie ciągnie, więc coś padło na amen. Pytanie co. Ma ktoś jakąś sensowną teorię?
minimus pisze:ręczny zwolniłeś??devlin pisze: - tył nie ciągnie, więc coś padło na amen. Pytanie co. Ma ktoś jakąś sensowną teorię?
rrosiak pisze: A wracając do pytania devlina, to może coś ze sterowaniem sprzęgła wielopłytkowego (bo centralnego dyfra to tam nie masz), jaksą pierdółka typu urwany kabelek?
Olleo pisze:A bezpiecznik? Zdaje sie jest taki jeden, co mozna nim tyl odlaczyc w automatach?
No fakt, zapomniałem, że to taki super patent FHI, trzeba włożyć bezpiecznik żeby coś przestało działaćdevlin pisze:Bezpiecznika nie ma, a po wsadzeniu tegoż kontrolka się świeci, więc to nie to.
Konto usunięte pisze: i takie tam.
Dobry pomysł.esilon pisze: Porponowałbym w bazie, bo graty zbędne się zostawi a jak o 11 mamy ruszyc to o 10 w noclegowni byłoby OK
n i e baza jest ta samaSo What! pisze: Czy coś się zmieniło
nie mam, ale mapkę najłatwiejszego dojazdu zrobieSo What! pisze: Masz morze dokładne współrzędne do GPS (tak na wszelki wypadek).
Potwierdzam - od piatku.esilon pisze:Olleo (od piątku?)..................................................................pokój 2 osobowy
WiS, nie chwaliłeś się.minimus pisze:a jak już się wytaplacie w błocku to polecam tutaj: http://www.autowis.com.pl/?dzial=8
Byłem sprawdziłem. Cały widz polega na tym że samochód jedzie do góry na podnośniku i pan z lancą go tam od spodu gmera. Hera to tylko pół, a nawet ćwierć, środek.
minimus pisze: Cały widz polega na tym że samochód jedzie do góry na podnośniku i pan z lancą go tam od spodu gmera.
No właśnie, sympatycznie sobie pogadaliśmy, nawet do spożywczaka po browca dla niego skoczyłem. Na ale na doktora to on nie wyglądałvibowit pisze:WiS, nie chwaliłeś się.minimus pisze:a jak już się wytaplacie w błocku to polecam tutaj: http://www.autowis.com.pl/?dzial=8
Byłem sprawdziłem. Cały widz polega na tym że samochód jedzie do góry na podnośniku i pan z lancą go tam od spodu gmera. Hera to tylko pół, a nawet ćwierć, środek.